Снігу більше. Самий відомий австралійський десерт в меню


Опубликованно 17.03.2018 17:20

Снігу більше. Самий відомий австралійський десерт в меню

Є кілька ласощів, які досягли Репутація, зовсім як сніг яєць. Але якщо ви ще не спробували десерт для себе, то краще зробити "Білайн" для інноваційного біт, з рестораном Сідней Набережна оголосивши снігу яйце піде на дострокову пенсію, тільки обслуговування в ресторані паузи на ремонт.

Шеф-кухар Пітер Гілмор і його знаменитого творіння. Фото: Новини Корпорація

З 1 квітня 2018 року, набережній закрили свої двері, і сніг прибрати яйце з його меню. Це десерт, який вже бачив свою справедливу частку уваги, в тому числі працював на Мастершеф 2010 році, завдяки його десять років в меню.

Більше півтора мільйонів снігових яєць були зроблені в цей час, проходить 20 різних змін смаку і в теж час десерту, що 70 відсотків від набережної гості зможуть замовити.

Пенсії снігу яйце є частиною плановий капітальний ремонт набережної. Фізично, ресторан знаходиться на реконструкції їдальнею і кухнею в цілях підвищення досвіду гостя, з оновленням меню збігається з фізичним.

"Снігова яйце прикрасила наше меню вже більше десяти років, але це час змін і я хочу дивитися вперед", - каже шеф-кухар Пітер Гілмор хід, щоб почати все заново. "Це було важке рішення, але видалення це дає мені можливість рости і розвиватися у меню, щоб дати гостям новий гастрономічний досвід".

"Ми знаємо, що це викличе обурення, хто знав, що один маленький десерт може мати такий ефект снігова куля, але будьте впевнені, що Пітер придумує перевищить eggspectations", - погоджується Фінк групи Джон Фінк.

В одою його від'їзд, Гілмор створив новий аромат для остаточної снігу яйце, заварний крем яблуко і Мангостин дурень, співпрацюємо з грушею граніту і крем заварний яблучний лід. Вечеря буде приблизно через три тижні, щоб насолодитися цим взяти на десерт до набережної закриває свої двері 1 квітня.

У складі ресторану (тимчасові) прощай, Набережна пройде ретроспектива вечеря 28 березня, демонструючи визначення страви Гілмора з його 16 років у ресторані. Поблажливий прийом їжі буде природно закінчити зі снігом яйце. Бронювання тепер можна в режимі онлайн.

Ця історія була вперше опублікована на смачний.ком.ау і передруковано з дозволу.



Категория: Новости