Ти варив сало все неправильно


Опубликованно 18.03.2018 01:50

Ти варив сало все неправильно

Сонце повідомляє, що існує спеціальна техніка, яка дає вважатися ідеальною хрусткою рашер, кожен раз додаючи воду.

Ммммм ... сало. Фото: Додається

Тест показав, що вода не тільки додасть бекон додатковий хрускіт, але він також запобігає сало від бризок з каструлі — означає, що ви менше шансів обпектися.

Щоб перевірити цей метод, кухарі покласти шматочки бекону на сковороду з антипригарним покриттям, а потім додав: "просто достатньо води, щоб покрити дно каструлі".

Потім вони готують м'ясо на середньо-сильному вогні, поки вода не випарується, і зменшила вогонь до середнього, поки бекон був хорошим і хрустким.

Щоб приготувати сало ... Просто додай води. Фото: Додається

Результатом було те, що "смужки тримали свою форму краще, ніж бекон, приготовані без води", хоча ми попереджали, вони можуть бути трохи жувальні.

Якщо готувати більш ніж на шість шинку, або будь-яку кількість, яке не може уміщатися в каструлю, кухарі рекомендують запікати в духовці протягом 20 хвилин.

Ця стаття спочатку з'явилася в сонце і перевидані тут з дозволу



Категория: Новости