Поради Меггі для ідеальної випічки


Опубликованно 21.03.2018 10:50

Поради Меггі для ідеальної випічки

КРОК, ПОВНИЙ ЖИВІТ-СМІЄТЬСЯ З ОБІДУ ГОСПОДАРІ

МЕЛЬБУРНСЬКИЙ ФЕСТИВАЛЬ ЇЖІ І ВИНА 2018: ВАШ ГІД

СКОН

Класичні сконы. Фото: Марк Роупер

Важливо не перевантажувати тісто і довести суміш разом з чимось на зразок тонкої металевої ложкою, як за змішування призведе до жорсткої коржі.

Не занадто сильно придавити тісто. Переконайтеся, що це не менше 3см максимум, борошно кільце перед тим, як вирізати кожну булочку і не крутити кільце, що може призвести до їх рости нерівномірно.

БІСКВІТНИЙ ТОРТ

Іноді це прості речі, і мастило, тирса з борошном і потім підкладка для випічки з пергаментним папером, економить або торт застряг в нижню частину олова.

Кожен духовий шафа індивідуальний, тому робіть нотатки для себе в рекордні терміни на рецепт в наступний раз.

Взагалі кажучи, ви повинні опинитися приготований бісквіт на решітці в бляшанці, поки він повністю не охолоне.

Ніколи не розрізати торт навпіл, щоб заповнити, якщо він ще не охолов.

МЕГГІ ПИВА, НАХАБНИЙ І УСПІШНО НА 70: "Я ХОЧУ ПОКАЗАТИ ВІК НЕ МАЄ НІЧОГО СПІЛЬНОГО З ЙОГО

Меггі пиво суддею Австралійський Великий Пиріг

Безе

При підготовці яєчні білки для безе, вони взагалі окрема легше, коли прямо з холодильника, але якщо ви зробите це, переконайтеся, що вони приходять до кімнатної температури, перш ніж збивати, як це додасть більший обсяг.

Окрема з великою обережністю, тому ні краплі жовтка в білки.

Змішати в чистій мисці на високій швидкості, поки білки не в м'яких пік і тільки потім додати цукор.

Припинити збивати, як тільки суміш на жорсткій пік, що означає, що ви можете перевернути миску без суміші випадати. Якщо вас б'ють, безе здувається перед приготуванням.

ПИРІЖОК

Щоб зробити гарне тісто переконайтеся, що масло дуже холодне і порізане на невеликі шматки.

Якщо з допомогою кухонного комбайна, щоб тісто тільки пульс весь час, так що ви працюєте його як можна менше.

Коли масло додається в муку, воно повинно нагадувати грубі крихти.

Завжди додавайте рідину в кілька етапів. Наприклад, у разі сметани в кондитерський, додати три чверті, щоб побачити, якщо це достатньо, тільки додавши інші, якщо це необхідно.

Кожен бренд борошна відрізняється. Кожен день ви робите тісто температура різна, так що будь доданої рідини завжди буде відрізнятися.

Завжди охолодіть тісто в якій би формі Ви не використовуєте його протягом 20 хвилин, перш ніж покласти його швидко в гарячій духовці, щоб "схопити" вміст олії.

БРАУНІ

Для fudgiest соковиті і смачні тістечка з усіх, спробуйте видалити лоток з духовки шлях через випічки і натисніть на лічильник, щоб зупинити тісто піднімається.

Чудові тістечка готувати у великих партіях.

Обернути цілий піднос тістечок ну і заморозити, поки не буде потрібно, розморожувати в холодильнику на ніч.

Якщо ви берете тістечка з холодильника, вони можуть бути занадто густий і шоколадний, але ви можете мікрохвильова піч їх протягом приблизно 30 секунд, щоб повернути їх до гарною текстурою шоколадний. При використанні рисового борошна, а не пшеничного борошна, цей крок не потрібен.

Чізкейк

Чізкейк Нью-Йорк. Картина: Роб Палмер.

Ваш чізкейк-це "зроблено", коли він розташований по краях, але все ще трохи хиткий в центрі, а вона продовжує готувати з печі в процесі охолодження.

Чізкейк легше unmould і нарізати, якщо дуже холодно, або навіть якщо вона була заморожена.

Якщо Ви не unmoulding з морозильної камери, залиште на 15 хвилин або близько того перед подачею на стіл і до того часу, як ви вирізати окремі порції, вони оговтались.

ДОГОРИ ДРИГОМ ТОРТ

Це не торт, щоб тримати. Це найкраще подається теплим з фруктами, просто блискучий.

Немає нічого краще, ніж служити перевернутий пиріг з ванільним морозивом, так що у вас є контраст теплого з холодним, так це про те, що готовий служити йому.

Після він виходить з печі дати охолонути кілька хвилин, використовуючи ніж навколо краю, щоб послабити. Залишити на кілька хвилин, перш ніж перевертати на тарілку.

Якщо ви хочете додати більше кольору, розтопити трохи абрикосового Джему і щітка за фруктами, поки він гарячий.

Спочатку опубліковано в поради Меггі для ідеальної випічки



Категория: Новости