Відповідь цієї дичини шеф-кухаря веганских протестувальників на голову вище
Опубликованно 05.04.2018 10:40
Ось як один канадський шеф-кухар прагнув взяти реванш на постійне зборище веганів протестувальників, які були в наметі перед його ресторані в Торонто.
Протягом трьох місяців, Майкл Хантер був мішенню криками, включаючи "ти вбивця" і "у тебе кров на ваших руках".
Його бізнес, роги кухня і бар, був призначений, тому що він пишається тим, що пропонує на вигонах оленів і промишляють інгредієнти.
І мисливець сам активіст.
Поки він не може служити дичини, своя сім'я бавиться — регулярно.
Він deadset проти заводу фаминг і наполягає на тому, що кожна частина туші тварини повинні бути використані, щоб виправдати свою бійню.
Так його маленький ресторан пропонує страви тушкований кабан, кабан, ковбаса і шинка, копчена кабан-живіт і голова террін з кабана (м'ясний рулет).
Його меню з дичини так само великий. І є навіть кілька екзотичні страви для веганів, включаючи інгредієнти, такі як локально промишляють грибами.
Один з моїх favs з останніх ночей співпраці з @andresflara від @cacaobarryofficial спецій золи і какао-Ниб кіркою з оленини ковбаски з кленовим gastrique і капуста. #mapleseason #maplesyrup #шоколад #tastingmenu
Публікацію Майкл Хантер (@thehunterchef) на 17 березня, 2018 в 11:06время ФДТ
По темі: картопля фрі вбити тебе
Але його неприємності почалися після того, як жарт між сусідами зіпсувалися.
Підприємств по вулиці часто грайливо треш-розмови виробів один з одним через їх зовнішньої вивіски.
Але Мисливець, схоже, прийняв це надто далеко.
Він одягнув свій плакатик: "Оленина-нова капуста".
Вегани побачив червоний.
"Там було не в образу," містер Хантер сказав земній кулі і поштою. “Я не намагаюся просувати м'ясну дієту. У мене є велика повага до вегетаріанської дієти, тому що я знаю, як це важко".
Його вибачення не прийняли.
Знак був помічений Марні чад, як вона займається її вигулу собак бізнес.
Мс угар вегетаріанець і практикує захист прав тварин, протестуючих, так вона організувала демонстрацію на 7 грудня. І ще кілька з тих пір.
Вбивство на вечерю #murdertastytastymurder
Публікацію MackenzieMackenzie (@mac515mac) на 23 березня 2018 в 5:15 вечора за ТИХООКЕАНСЬКИМ часом
Пошук: як зробити ідеальний смажений курча
Вона каже, що хоче розвінчати стверджує, що на вигонах "органічних" тварини більш етично, ніж птахофабрики, і що ощадливий практики містера Хантера зробити їжу м'ясо в будь-якому разі краще.
"У кінцевому рахунку, причина, по якій я вибрав оленячого рогу, тому що моя мета-розвінчати міф етичні м'яса, що Пантові відомий", - говорить вона. "Метою завжди є для ресторану, щоб піти повністю веганські ... для зменшення тварин, яких вони вбивають, для мене, не досить добре."
Бізнес страждає і рівень стресу зростає, кухар, Мисливець взяв справу в свої руки.
"Я сподівався, що це буде видихатися і піти", - сказав він.
23 березня, з купою буйних веганів на його порозі, Мисливець схопив обробну дошку, ніж, і вирізку оленя.
Я ніколи не був у Торонто, але якщо я коли-небудь відвідати, ви можете бути впевнені, я буду харчуватися за цією легендою @thehunterchef ресторані @antlerkitchenbar
Категория: Новости