Вода може бути секрет ідеальної чашки кави


Опубликованно 08.04.2018 02:10

Вода може бути секрет ідеальної чашки кави

У той час як суміш і вилучення зерен має важливе значення, Тип використовуваної води також може вплинути на смак вашого плоскі білі.

Склад води змінюється від країни до країни, від штату до штату. Жорстка вода, яка містить мінерали, такі як кальцій і магній, і які причини вапняний наліт на чайниках, смаки різні на м'якою водою, яка містить натрій і може бути солоним.

Сім миль керуючий активами Parlas Карина з Семом McLoughin, частина наукового центру кави сім миль. Картина: Ділан Робінзон

Тобто труб, різних видів металів вода проходить через також впливає на його кінцевий смак.

Це те, що надихнуло сім верст кави науково-освітній центр * Манлі Вейля, щоб об'єднатися з НЮУ, щоб виявити ідеальних умовах вода для ідеального кави.

Д-р Адам Карр ставить докторську ступінь в галузі хімічної інженерії на службі австралійської кавової культури.

Тренер бариста Метт Браун і Д-Р Адам Карр, який має докторську ступінь в галузі хімічної інженерії, створили сім миль кави Наука і освіта Центр. Картина: Ділан Робінзон

"Я зробив докторський ступінь в області високого тиску, високої температури води технології, яка зазвичай застосовується в нафтовій і фармацевтичної промисловості, а еспресо-машини працюють під однакові умови", - сказав він. "Наука пронизує кавовій промисловості всіх форм і форм, від вирощування до обжарювання і екстракції, то чому немає води?" Його мета-створити новий вид кавомашини, який буде автоматично регулювати сполук у воді, щоб створити ідеальну воду для кави.

“Певні види водного екстракту краще ароматизатори. Ми працюємо на лікування в кавоварці, щоб отримати воду. Це весело раз", - сказав він.

Тренер бариста Метт Браун і Д-Р Адам Карр хочу знайти хорошу воду, щоб зробити ідеальний чашку кави. Картина: Ділан Робінзон

Проект з НЮУ планується завершити до листопада. У той час як дослідження продовжується, Доктор Карр експериментує з новими кавовими ароматами.

Сім миль Колумбія хо суміш залишає Колумбійські боби для бродіння на 72 години, по суті маринування квасолі змінювати свою структуру. "Це створює нові аромати і матеріал, які надають каві красивий, п'яний і особливий смак нагадує коньяк", - сказав він. З моменту запуску минулого тижня, його вже продали третину акцій товариства і зараз експериментують з новими профілями смак, в тому числі односолодовий віскі, стигла вишня і манго.

"Мені подобається думати, що люди більш підприємливі, коли справа доходить до їх кавою," сказав д-р Карр.

"Ринок починає цінувати ці речі, але це не смак для усіх".

Спочатку опубліковано як вода може бути секрет ідеальної чашки кави



Категория: Новости