Що сталося, коли один чоловік з'їв самий гострий перець у світі


Опубликованно 13.04.2018 12:30

Що сталося, коли один чоловік з'їв самий гострий перець у світі

На 34-річного чоловіка симптоми почалися з нудота "відразу після участі в конкурсі гарячого перцю, де він їв один жнець Кароліни" в 2016 році, заявив у статті, опублікованій в медичному журналі bmj у разі звіту.

Людина тоді складалася напруженою шиї і голові біль, і протягом декількох днів переживали короткий, але інтенсивний "грім" головні болі. Кожен тривав кілька секунд.

Після отримання невідкладної допомоги, тести для повернувся, різних неврологічних станів негативних.

У підсумку, лікарі діагностували у нього тимчасовий стан мозку, званої "зворотної вазоконстрикції синдром головного мозку" (RCVS), характеризується тимчасовим звуженням судин головного мозку.

Це був перший зареєстрований випадок пацієнта діагностується з RCVS з'ївши перець, автори сказали.

Часто супроводжується "удар грому" головні болі, стан звичайно виникає як реакція на певні ліки, або після прийому наркотиків.

Одного більш ніж достатньо: Кароліна жнець перець. Фото: Додається

"Це був великий сюрприз для всіх", - сказав доктор Kulothungan Gunasekaran з лікарні Генрі Форда в Детройті, один з авторів статті, яка попереджає про небезпеку гри з Чилі вогонь.

“Його симптоми почалися з нудота, але не блювання відразу.

“Біль був нестерпним і, таким чином, він прийшов в лікарню. Він заперечував будь-яких вогнищевих поколювання або слабкість, невиразна мова, або транзиторна втрата зору".

ПОХМУРА ІСТОРІЯ ЖЕНЦЯ КАРОЛІНА

Симптоми людини на себе і подальшу томографію п'ять тижнів після цієї події показали, що його артерії були повернуті до нормальної ширини.

Вживання кайенского перцю раніше була пов'язана з серцевими нападами, у дослідженні автори сказав.

"Ми рекомендуємо громадськість бути обережними при поїданні перцю Чилі і звернутися до лікаря відразу якщо ви розробляєте такий проблема," Gunasekaran попередив.

Для тих, хто зважився, жнець Кароліни має фруктовим, солодкуватий смак з нотками кориці і шоколадними відтінками, а також бути дуже жарко, повідомляється на сайті Книги рекордів Гіннеса.

В минулому році його назвали Кароліна жнець — щось середнє між солодким перцем Хабанера і гадюка Нага Чилі — як самий гострий перець на Землі. Його вирощують виробником в Південній Кароліні.

Це ціни в середньому на 1,641,183 одиниць Сковилла тепла (ШУ), згідно з тестами, проведеними університету Уинтропа в Південній Кароліні в 2017 році.

Перець може набрати від 2500 до 8000 shu за шкалою, рекордів Гіннеса говорить.

У листопаді 2016 року, новий рекорд 120 грам (трохи більше чотирьох унцій) Кароліна Ріпер був з'їдений в одну хвилину на змаганнях в Арізоні.



Категория: Новости