Харчові інгредієнти в харчуванні чорного списку


Опубликованно 23.04.2018 09:56

Харчові інгредієнти в харчуванні чорного списку

Іноді, хоча, ви все одно отримаєте жахливий, прісний смак, неапетитно каша. Так як це зроблено? Чому воно на смак як воно? І ви можете з'їсти бізнес-класу, харчування на дешеві рейси в економіці?

На сайті Skyscanner Австралії знайшли відповіді на деякі питання.

ХТО РОБИТЬ ВАШ ЛІТАК ЇЖУ?

Великі міжнародні компанії, як ворота для гурманів, шеф-кухарів МСУ небо, і ДНаТ домінувати в харчовій галузі авіаперевезень та роботи поза великих вішалки фабрик.

Ворота для гурманів має свою штаб-квартиру в Цюріху, Швейцарія, але володіє китайською конгломератом hna Група. МСУ небі кухаря має штаб-квартиру у Франкфурті і в Техасі. Між тим, ДНаТ має свою штаб-квартиру в Дубаї.

Щоб дати вам деяке уявлення про масштаб речей, ворота для гурманів працює більш ніж в 170 аеропортів в 60 країнах, у тому числі в Сіднеї та Брісбені. Він виробляє сотні тисяч страв у день.

Деякі страви набагато краще, ніж інші.

В Австралії, найбільший комерційний кухонний комплекс в Південному півкулі знаходиться в місті Мельбурн. Це Альфа-рейсів, дочірня компанія dnata.

Альфа-політ працює на комерційних кухнях по всій Австралії. Один в кухні аеропорту Мельбурна самостійно виробляє близько 20000 разів в день.

Великі кейтерингові компанії мають контракти на постачання харчування в різних авіакомпаніях. Наприклад, незаймана Австралія буде обслуговувати ворота гурмана на шість років з лютого 2018 року.

Більшість речей зроблені з нуля та харчування на борту літака в той же день вони зроблені. Якщо авіакомпанія робить зупинку, наприклад, під час польоту з Сіднея до Лондона, Нью-продукти харчування зазвичай завантажені на борт з кухні, засновані на приватній мети, як Сінгапур.

Цей Преміум-економ харчування від cathay Pacific-це свіжа. Фото: Додається

У АВІАКОМПАНІЇ ЗРОБИТИ ЇЖУ ДЛЯ ВЛАСНИХ ПЕРЕЛЬОТІВ?

Так, деякі з них. У самому справі, величезні Емірати харчоблоку рейси в Дубай готується приблизно 180 000 разове харчування для власних рейсів, а також для інших авіакомпаній.

Прив'язати свіжий і питання харчування, як належить qantas, зробити харчування на рейсах qantas і рекламувати свої послуги іншим авіакомпаніям.

БІЗНЕС, ЕКОНОМ: ЧОМУ РІЗНИЦЯ?

Як і слід було очікувати, економ-клас харчування іноді включають більш дешеві інгредієнти. Забув Омар. Основними прийомами їжі є заздалегідь приготовані, попередньо упакованих і часто заморожені або вибух-охолодженим як цілого елемента в харчової фабрики. Бортпровідники просто теплий основними прийомами їжі в бортовий печі.

Основні страви в бізнес-класі і першому класі, як правило, не розфасованих. Навпаки, кожна частина їжі, наприклад, соус, овочі, і риби, упакованих окремо, так що їх можна розігрівати або приготовлену на борту. Це означає, що бортпровідники можна розігріти або приготувати кожна річ, і подавайте, як це може бути поданий в ресторані. Інгредієнти готуються набагато ближче до займе надто часу.

Перша їжа класу невпізнанним від речі, ви отримуєте в економіку.

ЧОМУ Я НЕ ОТРИМАВ БЛЮДО, ЯКЕ Я ХОТІЛА?

Кожен пасажирам економ-класу виділяється одне блюдо. Там може бути два або три варіанти в меню, але ж деякі можуть бути більш популярними на певних рейсах, ніж на інших, Ви не можете зробити курку каррі вам ввижається.

Існує менше шансів, що це відбудеться в бізнес-клас і перший клас, тому що завантажуються більше їжі, ніж пасажирів.

ДЕЯКІ РЕЧІ КРАЩЕ ЗАЛИШИТИ НА ЗЕМЛІ?

Так, деякі шматки яловичини не добре розігріти. Різотто з рису грудочки разом і виглядає дуже непривабливо, але ви ще знайти його на деякі авіакомпанії. Смердючий сир не може йти дуже добре.

Омлети, як правило, схожі, і на смак, як чужорідний.

І забути тостер. Ви ніколи не побачите тости на літаку — бо хліб для тостів може загасити вогонь попередження.

ХТО ВИРІШУЄ, ЯКІ СТРАВИ?

У той час як великі підприємства громадського харчування можуть прийняти їжу, авіакомпанії вигадують їх. Вони користуються кухнею панелей складається з шеф-кухаря, кулінарні експерти та інші, щоб придумати ідеї і перевірити їх. Вони також сперечаються про те, бортпровідники зможуть належним чином обслуговувати їх.

Жодна з компаній, згаданих у цій статті, були відповідальні за це жахливо жалюгідне подобу їжі. Картина: Airlinemeals.net

Кулінари часто пов'язані з авіакомпаніями, які зацікавлені в тому, щоб зробити стільки грошей, скільки вони можуть від бізнес-класу і першого класу. Вони можуть забезпечити як багато як 20 відсотків доходів авіакомпаній.

Знаменитий шеф-кухар Метт Моран на кулінарному панелі для Сінгапурських авіаліній, наприклад. Він викладає свої думки, авіакомпанії і твори для їх створення.

Між тим, шеф-кухаря Нілу Перрі впливає на планування їжі для авіакомпанії qantas.

ЧАСТО АВІАКОМПАНІЇ ЗМІНЮВАТИ МЕНЮ?

Це залежить від авіакомпанії. Деякі міняють економ-класу меню один раз в рік, або кожні шість місяців. Більшість Бізнес-клас меню змінюватися кожні три місяці. Найперше меню клас міняти раз в місяць.

"КВАНТАС" ЗАПУСКАЄ НОВЕ МЕНЮ ДЛЯ БОРОТЬБИ З БІОРИТМУ

ЇЖА АВІАКОМПАНІЇ СМАК ТОЙ У НЕБІ?

Немає. Низький тиск в салоні і низька вологість означає, що Ви не можете смак сіль і солодкість точно так само, як ви можете на землі.

Дослідження, проведене на замовлення авіакомпанії Lufthansa показали, що поєднання низького тиску і низька вологість повітря можуть зменшити ефективність ваших смакових рецепторів на цілих 30 відсотків.

На другий, хоча, тупе почуття смаку може бути хорошою річчю, якщо це виявилася на вашому столі лотка.

У сухому повітрі салону нюх-це теж впливає. Тому що нюх настільки тісно зв'язано з відчуттям смаку, це означає, що ваш шрот має потенціал, щоб смак ще більш м'яким.

Тому, щоб зробити речі більш нормальні, Кейтерінг авіакомпанії часто додають багато солі і цукру, ніж ви можете зробити, коли ви готуєте вдома.

АЛКОГОЛЬ МОЖЕ ЗМУСИТИ МЕНЕ НАПИТИСЯ В ЛІТАКУ?

Немає. Дослідження показали, що це не так.

Спокуса пити алкоголь у Непарні години дня і ночі можу все зіпсувати.

ЧИ МОЖУ Я ОТРИМАТИ БІЗНЕС КЛАСУ В ЕКОНОМІЦІ?

Так. Чому б не зробити все решта заздрісники? Деякі авіакомпанії дозволяють передзамовлення оновленої кухні. Вони стягують додаткову плату, звичайно. Авіакомпанії, які це включають Брітіш Эйрвейз, Ейр Франс, КЛМ, австрійські авіалінії.

ЩОДО СПЕЦІАЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ?

Вегетаріанський, веганські, Халяльний, Кошерний, діабетичні, безглютенові, дитяче меню, або фруктове асорті? Всі вони, як правило, можна замовити в інтернеті, коли ви бронюєте рейс два-три дні до вильоту.

На деяких рейсах qantas ви можете обрати вашу їжу, перш ніж ви летите, коли ви бронюєте безпосередньо на сайті авіакомпанії. Там, як правило, додаткові страви доступний лише для пасажирів, які бронюють онлайн, без додаткової плати.

Ця стаття спочатку з'явилася на сайті Skyscanner Австралії.



Категория: Туризм