Візьміть харчову тур Сент-Джордж і КБР


Опубликованно 05.05.2018 22:00

Візьміть харчову тур Сент-Джордж і КБР

Здійсніть екскурсію з кращих ресторанів міста прямо тут з'їсти Санді Телеграф вулиця. Ви голодні для більше натхнення? Слідуйте за нами на Instagram

ПРОМИСЛ

Щоб відчути смак сільській Шрі-Ланці можна відправитися в подорож на автобусах, таксі і туктуки або менш важкий досвід, голову в КБР для кухні, натхненні гостинністю і свіжі страви Південно-азіатської села.

ПРОМИ копчений доса козячу ногу. Фото: Ягельский Дженіфер

ПРОМИ власник сам князь обійняв його матері Шрі-Ланки спадщини, і з шеф-кухарем Джеймс Уолліс біля керма, приймає елементи традиційної домашньої їжі, таких як доса, типу хрусткий млинець із сочевиці, часто і з овочами, і заново його з копченим козячим ногу, кабачки стрічки Райта, гранат і перець чилі і бекон варення.

Повільно смажений ягня раан і кавуновий салат. Фото: Ягельский Дженіфер

Джеймс застосував свої відблиски на інші традиційні страви, такі як баранина раан (нога), яка в ПРОМИ-це мариноване і приготоване на повільному вогні протягом 48 годин, який, як і всі страви, які виходять з кухні, доповнюється художньої презентації.

— Вул. 350-Джордж

КАФЕ ВІВО

Відомо, що сніданок-найважливіший прийом їжі в день і співвласників, Ангела Вітулкаса і її брат Кон знаємо, що це істина в більш ніж один шлях.

Вибір кафе віво паніні. Фото: Ягельский Дженіфер

З репутацією дружній і ефективний сервіс, смачні сніданки та обіди) і кави в їх центрі, це очевидне місце для дружніх ловити бонуси, за смачні яйця Бенедикт, ранкові зустрічі живиться від Вітторії кави, свіжовичавлений сік і булочки і трав'яний чай для тих, дратівлива інтерв'ю.

"Ми беремо підхід корпоративний сніданок", - каже Анджела.

"Отримати хорошу їжу швидко, так що вони можуть відпочити або зробити свої справи."

Кафе віво пропонує відмінні сендвічі і свіжовичавлені соки. Фото: Ягельский Дженіфер

Враховуючи, що вони були в цьому місці вже 15 років — як і ангели був названий власником у 2007 році telstra бізнес жіночі — ви можете побачити, як Анджела і "проти" і стали чемпіонами сніданок ... і обід.

— Святий Георгій 388

СТАЛИ БАР & ГРИЛЬ

Дивіться не далі, як після того, як ви проходьте всередину і зверніть увагу на вигнуті стенди, середини століття люстри і стіни зі скла, винні шафи, ваш готель vagabond взуття буде бажання зупинитися в цьому Нью-Йоркському ресторані "Індустріальний шик" з його великій відкритій терасі.

Свиняча вирізка стали бар та Гриль. Фото: Ягельский Дженіфер

Білий злиток десерт. Фото: Ягельский Дженіфер

Відкрита кухня пропонує поглянути на дрова для каміна гриль-бар, де шеф-кухар Павло пожежі подібними Рейнджерс долині Ф1 вирізка вагю або тей філе оком Ю. р. за "залізна кора". брус.

А меню можна вважати елегантне рішення на сучасної австралійської художньо позолочені страви, такі як свиняча вирізка і бажаний льодовик 51 зуб риба, Павло визнає блюдо, наприклад, відварний лосось із зеленим каррі, або рибний ринок з тайським базиліком — Азіатський поворот помітити, однак, що "врешті-решт, хіба не в цьому суть сучасної австралійської кухні?".

- Ст 60 Каррінгтон

ЗЕРНО-БАР

Відповідні вина до вашої трапези відкриває перед вами натиск поради і думки,

але коли те ж саме запитали про коктейлі, є тільки писк.

Родерік Боэрма, бар-менеджер на зерно, він відчуває, що його може бути тому, що люди часто думають, що коктейлі як завантажується сиропів та ароматизаторів, коли насправді якісний дух повинен бути в змозі стояти на своїх власних.

Він пояснює, як страви та коктейлі, ви будувати на базі таких як смак м'ясну котлету в скромний гамбургер.

Дивовижний Бургер барі grain зерна. Фото: Ягельский Дженіфер

З їх гамбургер зерно коктейль повинен щось темне через м'яса з кленовим сиропом і беконом потреби кукурудзи жито, щоб скоротити солодкість.

Для цього, Родерік рекомендує суміш з нового списку осінній коктейль — Ryeders на грозу — "залізна кора". з білої кукурудзи, жита, сік лайма і імбир бджоли. Навіть темний шоколад і солоні карамельним соусом десерт може бути в парі з чок годин — Ель Химадор, крем де какао, сироп з кориці, шоколаду та настоянки м'яти.

Бургер барі grain зерно, піца і КІВІ імбир розбити коктейль.

Майбутній осіннє меню буде відійти від типової їжі в барі, і замість цього зосередитися на добуванні їжі та натуральних інгредієнтів. Чекати ж, щоб показати в Родеріка коктейлі.

— Чотири Сезони Готель, Святий Георгій 199

АВЕНЮ ДЖОРДЖА

Знаючи імена і замовляє каву ваші постійні клієнти-це золотий стандарт для бариста, але коли ви починаєте називати напої і меню після тих клієнтів, який доставить вас до платинового статусу.

Для Стівена Барбаро, співвласником Авеню Джордж, де він прагне сісти.

"У нас були клієнти хочуть певні інгредієнти в пасту або основне блюдо; спеціальні на наступний день буде створений і названий в честь цього клієнта", - говорить він.

Авеню вилікувати форелі салат Джорджа. Фото: Ягельский Дженіфер

Авеню Джорджа яблучний пиріг французький тост. Фото: Ягельский Дженіфер

Незважаючи на існуючі сніданок і обід вже хороший баланс страв, таких як омлет зі спаржею, помідорами і рікоттою або французький тост на сніданок, потім різотто з лісовими грибами або вилікувати форелі салат на обід.

Що ж представницький підхід, хоча і в набагато більш невимушеній манері, застосовується при їх внизу сестра, місце, провулок, невеличкій вуличці бар, де бармени будуть пристосувати свій коктейль накази, як якщо б ви були одним просто заскочив випити або у разі Стефана, пряний ром негроні співробітників під назвою "Стів змусив мене зробити це".

- Георгіївському 200Сідней: Вулиця Eat Китайський Новий Рік1:05

Сідней: Вулиця Eat Китайський Новий Рік17 лютого 20182 місяця тому/дисплей/сайт dailytelegraph.ком.АС/Веб/сайт dailytelegraph/Вікторія Новини та фото/



Категория: Новости