Кращий щасливий час і аперитив пропозиції в Сіднеї


Опубликованно 06.05.2018 01:30

Кращий щасливий час і аперитив пропозиції в Сіднеї

Взявши листок з італійської традиції аперитив, ритуал перед вечерею напої і закуски, ресторани перекачування солоних горішків для пате де кампань, пататас бравас і аранчини.

Для багатьох закусочних, меню з шматочків приносить ще один потік доходу в іншому випадку спокійний час.

Для відвідувачів, що бажають, щоб поїсти рано, це шанс спробувати ресторан, вони зазвичай не можуть собі дозволити.

На якість м'яса ЛП, 10 доларів "щаслива година" - це більше, ніж просто закуски; порядок всіх п'яти значного розміру тарілки, кинути в трохи випили і рання вечеря для двох складає всього 80 доларів.

Дельфін, Серрі Хілс, стартував тренд локально.

Його аперитив годину є співпраця з деякими з кращих шеф-кухарів країни, в тому числі Момофуку Seiobo Підлогу Кармайкл, автомати Клейтон свердловин і Analiese Грегорі Франклін (Хобарт, Тасманія).

"Аперитиво втілює поєднання класичної екскурсії "щаслива година" з класичної італійської культури", - каже шеф-кухар Монті Koludrovic.

“У кінцевому рахунку, я думаю, що Австралія вже добре на аперитив у вигляді щасливих годин, відмінна якість закуски і напої — ми тільки що взяли його на місце реального якості.

"Це аперитив, що нонно визнає, але не обов'язково готувати для себе".

Насолодитися порцією атом (labne йогурт, shishito перець, перець мараш, паленого масла) і келих вина в Anason, Baragnaroo.

ANASON

5/23, Barangaroo Проспект, Barangaroo

Золоте пожертвування монети буднях, 4 вечора-6 вечора, отримує вас вибір мезе, щоб піти з будь-якої покупки напою. Думаю, що міні-нареченої, оливки і соуси, такі як атом, хумус і тарама, з грошима буде OzHarvest.

ДЕЛЬФІН

Санкт-Корона 412, Серрі Хілс

Аперитив годину-5 вечора-7 вечора, але тримати очей на дати, як вони змінюються в залежності від того, хто перебуває на $5-$7 закуски.

Якість пластинки м'яса

Ст Chippen 12-16, Чіппендейл

За 10 $ "щаслива година" з вівторка по п'ятницю, з 5 вечора до 6 вечора включає в себе кокеткою, анчоуси, сосиски в тісті, фарширована сиром таледжіо і-duja на тост.

РЕСТОРАН ЮБЕР

Ст 15 Блай, Сідней

Коли Хуберт відкрив, люди стояли в черзі на стіл, тепер вони шикуються в чергу на місце в свій аперитив, з 4 вечора-6 вечора щодня. Коли він включає в себе $10 negronis, 5$, Джин-тоніків, парфе і пате де кампань за $5, ви можете зрозуміти, чому.

Меню аперитив в ресторані Розети.

РОЗЕТТА РЕСТОРАН

Ст Харрінгтон 118, Камені

Бігти в цей прихований місто, тераса буднях з 3 години дня до 6 вечора за $10 напоїв, у тому числі negronis і еспрессо Лушей разом з 10 $pizette, плюс польпетте з $9, і аранчини, $6.

Балкон на TAPAVINO

Ст 17 Блай, Сідней

Меню сієста, від 3-ї вечора до 5 вечора, це шлях до пащі після обіду з устрицями, паштети, салати, хамон і сир.

MANJITS НА ПРИСТАНІ

Ст Вапна 10/49, Сідней

Ось це називається після роботи і закусками, в будні дні з 5: 30 вечора-7 вечора, ви можете зробити три страви, такі як темпура креветки масала, кукурудза пакори і баранини бір'яні аранчини за $35 при покупці будь-якого напою.

ЛАБОРАТОРІЇ РЕККО

Ст 4/120 Террі, Розели

По неділях з 5 вечора до 9 вечора, бачить $14 negronis і Американосы безкоштовні stuzzichini (закуски).

Райлі меню ст аперитив гараж.

РАЙЛІ ВУЛ. ГАРАЖ

Ст 51 Райлі, Вуллумулу

З понеділка по суботу з 5 вечора до 6 вечора, крім 1 $устриць поруч страв, у тому числі чорізо Корн-доги і мягкопанцирный краб Бао плюс 10 $спридзанс Апероль і 8 $келихів вина.

АЛЛЕГРА ОБІДНІЙ

Ст Данкс 8/18, Ватерлоо

Wogs з Грогом взяла планку для зими і from5pm-7 вечора щоденно обслуговуватиме до сучасних apericena кухні, такі як полента чіпсами, сиром горгонзола і прошутто плюс італійські сорти, такі як Лугано І " Assioma, від $8, який зазвичай не продається на розлив.

БАР ТАПА

Ст 78 Стенлі, Дарлингхерст

Цей іспанський тапас-бар не так, як вони роблять в Гранаді, за кожен напій ви замовите, ви отримаєте безкоштовну tapita які можуть включати копченості, гриби в оливковій олії, часник і петрушку або пататас бравас, хрустка картопля шматочками з вершковим маслом, пряним соусом.



Категория: Новости