Конкурентний барбекю шипіти


Опубликованно 23.05.2018 06:20

Конкурентний барбекю шипіти

Корчі на грилі і шиплячі стейки були замінені на грудинку і свинячу лопатку, приготовану протягом восьми годин.

За кермом "низько і повільно" тенденція зростання конкурентної барбекю.

Це серйозний вид спорту-американський феномен, який бачить команди конкурують за те, хто має найбільш ніжну грудинку, peachiest свинячий або соковиті курячі.

Це дороге хобі, витрати команд в середньому $3000 за конкуренції.

Курці в діапазоні від $1500- $22,000, м'ясо варто бігти в тисячі, якщо ви купуєте вагю на конкурентну перевагу, тобто посуд, маринадів, треться, деревина і деревне вугілля, а також вступні внески.

Це не лякає Нік Купер віскі і палити барбекю, який побудував свій перший курець, 400 назвах одиниць вимірювання кг Берта, після виявлення в Південному стилі барбекю під час відвідин США.

Берта виграла у команди перше місце в категорії грудинка в австралійському барбекю воєн в Порт Маккуорі і він був "на гачку від цієї точки."

Фестиваль Meatstock на ці вихідні в виставковий центр Сіднея. Фото: Додається

"Це, що чоловік смуга конкурентоспроможності, щоб бути хорошим чимось, що абсолютно безглуздо", - сказав він.

"Є сторони конкуренції, але це також, як йдуть в похід з товаришами, але ви, але приготувати шашлик, попити пива і ми перетворити його у сімейне пригода, а тому, що моя дружина і донька, ходімо зі мною."

Містер Купер бачив спорт процвітати протягом останніх трьох років.

"Курці отримали більше і рівень продовольчої виходили команди зараз неймовірно порівняно з, коли ми почали", - сказав він.

"Змагання пройшли з 20 команд до 400 і кількість змагань у Австралії зросла з трьох у рік до 40."

Харка курців Австралія заявила, що продажі курців сталося 25-відсоткове збільшення рік-над-рік за останні п'ять років.

Австрало-азіатського Альянсу барбекю був створений в 2014 році тільки 20 зареєстрованих команд і зросла до 300.

Містер Купер візьмуть участь у Meatstock в ці вихідні, фестиваль барбекю р. в Сідней, який майже за три роки подвоїлась. Близько 9000 чоловік взяли участь в урочистому заході та його чекає 16000 чоловік в ці вихідні і понад 200 зареєстрованих конкурентів.

Знаменитість Meatstock великий МО Кейсон реальності нас ТВ-шоу, барбекю Pitmaster, хто вражений молодий Австралії місце для барбекю.

Засновник барбекю Пондероса і зіркою барбекю Pitmasters,великий МО Кейсон в ці вихідні на Meatstock. Фото: Додається

"Це місце, де нам було 15 років тому, що є значним досягненням, враховуючи, як довго нас не було такої стиль барбекю", - сказав він.

"Австралія охоплює різноманітні стилі з нас, включаючи приправи, дизайн курців, шматків м'яса, але все ще створюючи свої аромати за допомогою рідних лісах, як залізо кора."

Спочатку опубліковано як конкурентна барбекю шипіти



Категория: Новости