Доктора Великобританії, розкриває одну їжу треба їсти більше


Опубликованно 24.05.2018 14:20

Доктора Великобританії, розкриває одну їжу треба їсти більше

За даними лікарем у Великобританії, вам потрібно всього лише є один тип, щоб підвищити ваше здоров'я.

Доктор Ранган Чаттерджі, автор книги "чотири стовпи план" і кореспондент Бі-бі-сі програму, Доктор в будинку, є тільки один овоч люди дійсно їмо — брокколі.

"Брокколі рятувальник", він писав у недавній статті для MailOnline.

Єдиний овоч потрібно їсти (мабуть) брокколі.

Д-р Чаттерджі затверджує загальний зелений овоч підвищує народно-кишкової бактерії, яка допомагає підтримувати їх імунну систему і поліпшити своє здоров'я кишечника.

"Він робить багато речей", - сказав він.

“Як вона йде по тонкій кишці, він допомагає збалансувати вашу імунну систему. І тоді волокна з брокколі, які не можуть бути переварені йде до Товстій кишці, яка є останньою частиною товстої кишки, де більшість кишечнику баги знаходяться і вони починають бенкетувати на волокна і роблячи короткі ланцюга жирних кислот."

Брокколі належить до сімейства хрестоцвітних рослинна сімейство, до якого відносяться капуста, цвітна капуста, брюссельська капуста, пліч-Чой, капуста, листова капуста, бруква, турнепс. Ці важковаговики живлення навантажень запас поживних речовин на кілька калорій.

Переваги брокколі добре відомі.

Овоч був похвальний при боротьбі з раком держав у минулому. Вживання великої кількості хрестоцвітних овочів було пов'язано з більш низьким ризиком раку, особливо раку легенів і товстої кишки.

Дослідження показали, що сульфорафан, сірку-вмісних сполук, що дає хрестоцвітних овочів свою гірку укусу. Дослідники виявили, що сульфорафан може пригнічувати ферменту гистондеацетилазы (hdac), як відомо, бере участь у розвитку ракових клітин.

Брокколі, як відомо, рак-бойові можливості.

Недостатнє споживання вітаміну K пов'язаний з підвищеним ризиком перелому кісток. Всього одна чашка нарізаної брокколі містить 92 мкг вітаміну До більш 100 відсотків від добової потреби організму.

Споживаючи достатню кількість вітаміну K покращує стан кісток, покращує засвоєння кальцію і зниження екскреції кальцію.

Брокколі також сприяє вашу повсякденну потребу в кальції, забезпечуючи 43 мг в одній чашці.



Категория: Новости