Просто як мама не зробить


Опубликованно 04.06.2018 10:20

Просто як мама не зробить

БУЛОЧКИ БАБУСИНІ "У мене є дитячі спогади про вихідних у бабусі, сидячи за кухонним столом", - говорить Куліна пов Винум шеф-кухар Наомі Лоурі.

“Вона брала булочки тільки що з печі, полуниця з городу, її домашнім варенням, і ми боролися за те, хто буде діставати крем з верхньої частини пляшки молока.

“Це блюдо на традиційні страви з булочками, вершками і джемом.

"Ми робимо коржі наступний нескладний рецепт моєї бабусі, потім кришать їх і висушити його."

Лао ковбаски з ресторану імбир Тигр на колекторі готель Парраматта.

ЛАО КОВБАСКИ

Вонне Vichidvongsa, власник рудого Тигра в колектор готелі Парраматты дізналася цей рецепт від своєї матері.

"Я народився в Лаосі, жив в Таїланді, поки мені не виповнилося шість, а потім ми переїхали в Австралію", - каже Костя.

“Мама знала тільки Тайська та Лаоська рецепти. Вона використовується, щоб зробити ці ковбаски для життя, щоб підтримати її п'ятьох дітей. Їй довелося провести всю ніч, роблячи їх і продавати їх на ринках на наступний день. Ми використовуємо рецепт мами, м'ясо свинини, змішані з травами, лемонграс та Чилі. Це робить мене таким щасливим, що це один з наших найпопулярніших страв".

НЬОККІ ВСЕ'AMATRICIANA

"Кожен понеділок вранці ми ходили в гості до бабусі Флавія, який був чудовим кухарем", - говорить керівник Сотто-Вище-кухар Андреа Россі і кондитера Beniamini Флавія.

“Ми хотіли приготувати традиційної Римської пасти, все'Aamatriciana, бідний блюдо історично зробила з обрізками, тушкованої та приготовленої на повільному вогні протягом години.

"Троє з нас хотів би провести ранок робити свіжу пасту і соус з нуля, а потім разом обідати."

Підручник Булочна-Кондитерська десерт мандариновий мус з мандарином і базиліком компот фісташковий бісквіт і кришимо, мандарин гель і callebauet золото шоколадний крем.

МАНДАРИНОВИЙ ДЕСЕРТ

"Раніше у нас дерево мандарин у себе вдома і мама могла б зробити бісквітний торт і закінчити його зі свіжими мандаринами", - говорить Підручник Булочна-Кондитерська по фото заряджають і викликають посмішку шоколатьє Джон Ralley.

“Цей десерт-мус з мандарин з мандарином і базиліком компот фісташковий бісквіт і кришимо, мандарин гель і фото заряджають і викликають посмішку золото шоколадний крем.

"У сезон під час День Матері робить його ще краще, і воно є в меню у вихідні."

Мед соєвий курячі крильця з вітряної птиці.

КУРЯЧІ КРИЛЬЦЯ

Росте в маму 80-х вітряної птиці шеф-кухар Джоель Робінсон отримав натхнення з Біблії Шармен Соломона повне Азіатська кулінарна книга.

Зокрема мед, соєвий курячі крильця.

"Тепер я служу дорослішими версіями крила (праворуч), але у мене ще є оригінальний меню для дітей, щоб продовжити традицію брудними пальцями і додати додаткових членів до кістки клубу!"

В'єтнамський повільно-тушкована яловича грудинка тушкована Гаррі Нгуєн в Їдальня та бар Монте-Альто.

В'ЄТНАМСЬКИЙ ПОВІЛЬНО-ТУШКОВАНА ЯЛОВИЧА ГРУДИНКА ТУШКОВАНА

"Мама кращий в'єтнамський тушкована з моркву, картоплю, спеції і трави, коли я був дитиною," Альт-забігайлівка & власник бару Монте, Гаррі Нгуен говорить.

"Її страви були великою частиною моєї історії продовольства ріс і я взяла цей рецепт зі мною, коли я поїхав з дому в 14 років."

Фейжоада сентенніал садиби, бразильське страва від шеф-кухаря Дієго Росалес.

ФЕЙЖОАДА

Глава столітня Садиба шеф-кухар Дієго Росалес говорить, що він буде дивитися його мати і бабуся готують на кухні лічильник.

"Фейжоада-страва з чорної квасолі, farofa, капуста, апельсин і різні шматки свинини був улюбленим у мами на кухні", - каже Розалес.

"Ми будемо служити це бразильське страва на День Матері у рамках нашої станції пасуться".

Кафе-дель-Мар Марокканської пряної бараниною, кус-кусом абрикоса, копчений баклажан, підсмажений мигдаль, м'ята чімічуррі.

МАРОККАНСЬКОЇ ПРЯНОЇ БАРАНИНОЮ

"Я народилася в графстві Корк, Ірландія, і ягняти були одним з основних продуктів у нашому домі," кафе шеф-кухар група-дель-Мар, Деміен Брассел говорить.

“Я варила з самого раннього віку з моєю мамою щонеділі, від лущення овочі для м'ясопереробки.

“Вона навчила мене збирання, обробка та засолювання м'яса.

“Протягом багатьох років я працював на ягняти мамине блюдо рульку. Вона розвивалася з плином часу і я тепер включає більш сучасний смак."

Традиційний сніданок Choushoku в Sokyo, з рибою дня, місо-суп, онсен тамаго, едамаме, Хоккайдо yumepirika рис, норі і японські.

ТРАДИЦІЙНИЙ СНІДАНОК CHOUSHOKU

"Виростаючи, головний сімейний вечерю був шведський", - каже шеф-кухар Sokyo погоні Кодзіма.

“Я прокидалася під звуки мама подрібнення інгредієнтів на кухні і запах приготування риби, особливо їдкий запах!

“Ми сиділи навколо столу і з'їсти суміш з рису, домашніх солінь, маринованої риби, водорості, ферментовані соєві боби і зелений чай.

"Це надихнуло традиційний сніданок Choushoku".



Категория: Новости