Просто як мама не зробить
Опубликованно 04.06.2018 10:20
БУЛОЧКИ БАБУСИНІ "У мене є дитячі спогади про вихідних у бабусі, сидячи за кухонним столом", - говорить Куліна пов Винум шеф-кухар Наомі Лоурі.
“Вона брала булочки тільки що з печі, полуниця з городу, її домашнім варенням, і ми боролися за те, хто буде діставати крем з верхньої частини пляшки молока.
“Це блюдо на традиційні страви з булочками, вершками і джемом.
"Ми робимо коржі наступний нескладний рецепт моєї бабусі, потім кришать їх і висушити його."
Лао ковбаски з ресторану імбир Тигр на колекторі готель Парраматта.
ЛАО КОВБАСКИ
Вонне Vichidvongsa, власник рудого Тигра в колектор готелі Парраматты дізналася цей рецепт від своєї матері.
"Я народився в Лаосі, жив в Таїланді, поки мені не виповнилося шість, а потім ми переїхали в Австралію", - каже Костя.
“Мама знала тільки Тайська та Лаоська рецепти. Вона використовується, щоб зробити ці ковбаски для життя, щоб підтримати її п'ятьох дітей. Їй довелося провести всю ніч, роблячи їх і продавати їх на ринках на наступний день. Ми використовуємо рецепт мами, м'ясо свинини, змішані з травами, лемонграс та Чилі. Це робить мене таким щасливим, що це один з наших найпопулярніших страв".
НЬОККІ ВСЕ'AMATRICIANA
"Кожен понеділок вранці ми ходили в гості до бабусі Флавія, який був чудовим кухарем", - говорить керівник Сотто-Вище-кухар Андреа Россі і кондитера Beniamini Флавія.
“Ми хотіли приготувати традиційної Римської пасти, все'Aamatriciana, бідний блюдо історично зробила з обрізками, тушкованої та приготовленої на повільному вогні протягом години.
"Троє з нас хотів би провести ранок робити свіжу пасту і соус з нуля, а потім разом обідати."
Підручник Булочна-Кондитерська десерт мандариновий мус з мандарином і базиліком компот фісташковий бісквіт і кришимо, мандарин гель і callebauet золото шоколадний крем.
МАНДАРИНОВИЙ ДЕСЕРТ
"Раніше у нас дерево мандарин у себе вдома і мама могла б зробити бісквітний торт і закінчити його зі свіжими мандаринами", - говорить Підручник Булочна-Кондитерська по фото заряджають і викликають посмішку шоколатьє Джон Ralley.
“Цей десерт-мус з мандарин з мандарином і базиліком компот фісташковий бісквіт і кришимо, мандарин гель і фото заряджають і викликають посмішку золото шоколадний крем.
"У сезон під час День Матері робить його ще краще, і воно є в меню у вихідні."
Мед соєвий курячі крильця з вітряної птиці.
КУРЯЧІ КРИЛЬЦЯ
Росте в маму 80-х вітряної птиці шеф-кухар Джоель Робінсон отримав натхнення з Біблії Шармен Соломона повне Азіатська кулінарна книга.
Зокрема мед, соєвий курячі крильця.
"Тепер я служу дорослішими версіями крила (праворуч), але у мене ще є оригінальний меню для дітей, щоб продовжити традицію брудними пальцями і додати додаткових членів до кістки клубу!"
В'єтнамський повільно-тушкована яловича грудинка тушкована Гаррі Нгуєн в Їдальня та бар Монте-Альто.
В'ЄТНАМСЬКИЙ ПОВІЛЬНО-ТУШКОВАНА ЯЛОВИЧА ГРУДИНКА ТУШКОВАНА
"Мама кращий в'єтнамський тушкована з моркву, картоплю, спеції і трави, коли я був дитиною," Альт-забігайлівка & власник бару Монте, Гаррі Нгуен говорить.
"Її страви були великою частиною моєї історії продовольства ріс і я взяла цей рецепт зі мною, коли я поїхав з дому в 14 років."
Фейжоада сентенніал садиби, бразильське страва від шеф-кухаря Дієго Росалес.
ФЕЙЖОАДА
Глава столітня Садиба шеф-кухар Дієго Росалес говорить, що він буде дивитися його мати і бабуся готують на кухні лічильник.
"Фейжоада-страва з чорної квасолі, farofa, капуста, апельсин і різні шматки свинини був улюбленим у мами на кухні", - каже Розалес.
"Ми будемо служити це бразильське страва на День Матері у рамках нашої станції пасуться".
Кафе-дель-Мар Марокканської пряної бараниною, кус-кусом абрикоса, копчений баклажан, підсмажений мигдаль, м'ята чімічуррі.
МАРОККАНСЬКОЇ ПРЯНОЇ БАРАНИНОЮ
"Я народилася в графстві Корк, Ірландія, і ягняти були одним з основних продуктів у нашому домі," кафе шеф-кухар група-дель-Мар, Деміен Брассел говорить.
“Я варила з самого раннього віку з моєю мамою щонеділі, від лущення овочі для м'ясопереробки.
“Вона навчила мене збирання, обробка та засолювання м'яса.
“Протягом багатьох років я працював на ягняти мамине блюдо рульку. Вона розвивалася з плином часу і я тепер включає більш сучасний смак."
Традиційний сніданок Choushoku в Sokyo, з рибою дня, місо-суп, онсен тамаго, едамаме, Хоккайдо yumepirika рис, норі і японські.
ТРАДИЦІЙНИЙ СНІДАНОК CHOUSHOKU
"Виростаючи, головний сімейний вечерю був шведський", - каже шеф-кухар Sokyo погоні Кодзіма.
“Я прокидалася під звуки мама подрібнення інгредієнтів на кухні і запах приготування риби, особливо їдкий запах!
“Ми сиділи навколо столу і з'їсти суміш з рису, домашніх солінь, маринованої риби, водорості, ферментовані соєві боби і зелений чай.
"Це надихнуло традиційний сніданок Choushoku".
Категория: Новости