10 місць, щоб спробувати в місті Морпет


Опубликованно 14.10.2018 13:45

10 місць, щоб спробувати в місті Морпет

Здійсніть екскурсію з кращих ресторанів міста прямо тут з'їсти Санді Телеграф вулиця. Ви голодні для більше натхнення? Слідуйте за нами на Instagram.

Для шанс, щоб показати вашу їжу картинки в "Санді Телеграф", тег #SydneyEatStreet.

БУТІК-ГОТЕЛЬ БРОНТЕ

У той час як більшість 16-річних були працювати за кишенькові гроші Клінт марку, власник бутік-готелю Бронте, були сміливіші плани.

Зачаровані фільм Останній Імператор, почав він збирав на поїздку в Китай. Це було початком тривалого роману з азіатськими культурами, який м'яко відображається в гарно відремонтованому бутік-готелю, а також Бронте п'ятницю та неділю у другій половині дня полуденок.

Східна чай у бутік-готель Бронте. Фото: Ягельский Дженіфер

Змішання культур і кухонь проявляється з різноманітністю варіантів, доступних у тому числі традиційний "перекус" чаєм — класичний варіант, схожий на ті, у розпал Британської імперії з укус-певні розмір біти, включаючи Туреччину журавлини бутерброди, коронації яйця, копчений лосось і млинці пахта булочки з малиновим варенням і збитими вершками.

Меню також дає добро на Шанхай гламур із Східний чай — яруси housemade органічна курка і пельмені луковичка; органічні пельмені свинина, качка, млинці і багато іншого.

Власник бутік-готелю Бронте Клінт марці насолоджуючись чаєм і булочками. Фото: Ягельский Дженіфер

Щоб закруглити день, Клінт був у парі кожної версії з конкретними чаї від Т Totaler або для чогось трохи іншого, враховувати у тому числі коктейль з джином.

Якщо у вас виникли важкий час вибору, Клінт і його співробітники можуть налаштувати версію, яка підходить вашій панелі, хоча він зазначає, що додавання деяких божественних творінь від місцевих шоколатьє Donarch вишукані цукерки робить для грандіозного фіналу.

— Лебідь Ст 145-147

КАЧОК У ПОЛІ

Якщо Божевільний Капелюшник і Мері Поппінс призначити дату полуденок, ця країна влаштувала сцену.

На тлі квітучого саду розкидані художні інсталяції, включаючи двометрових червоних маків, Еллен Мартін використав свій досвід, як власник кафе і пекар, посипати його зі здоровою дозою грайливості і створили місце, де відвідувачі можуть насолоджуватися тим, що вона називає "великий смак в маленькі харчовими продуктами".

Солодкі і несолодкі чай на качок в полі. Фото: Ягельский Дженіфер

Деякі з задоволень, пропонованих на полуденок. Фото: Ягельский Дженіфер

Солодкі і солоні укуси, такі як малина і білий шоколад, макарони; дата коржі; і беконом, цибулею-пореєм і шматочками блакитного сиру подаються на яруси яскравий горошок плит уздовж протилежних параметрів місце. Обов'язково замовлю багато чаю, якщо тільки налити молоко від корови серйозно симпатичних фарфорових глечиків.

— 550 Duckenfield РД, Duckenfield

КОЛЕКЦІЇ МИСЛИВЦЯ

Їх наміром було піти у відставку, переїхати в країну і насолодитися спокійним життям, але як Джилл і Стів Шифман, дивно товариський пару, пішов досліджувати їх нові сусіди, відвідуючи місцеві ринки, вони почали займатися з місцевими майстрами і віку дозволяє вживання спиртного, розуміючи, що багато з них виграють від вітрини — так мисливець з'єднання народився.

І ложки Вольфганг Шульц Collectiion мисливця пробірки чаю від бруду+ги, грілка для чайника Хелен Ештон. Фото: Ягельский Дженіфер

Всередині цей яскравий і веселе магазин за Морпет по головній дорозі, ви знайдете практичні товари і подарунки, такі як пробірки ручної змішані чаї з Маджі бруд+ги поряд з Хелен Ештон барвистий в'язаний чай міцніше, оливки і оливкова олія з довколишніх Bunna Bunoo оливковою гаю.

Поки це все, можливо, почали, як праця любові, щоб відсвяткувати "багате розмаїття талантів в долині Хантер", це цукерки, джеми, приправи і соуси, які приїхали з навколишніх завдяки долю, що дійсно доторкнувся до Джилл.

Джеми колекції алмазів і смакує від долі не. Фото: Ягельский Дженіфер

Дізнавшись, що це "місце зцілення для жінок" і всі інгредієнти, вирощені і зроблені на сайті, доходи від якого підуть на підтримку ініціативи, Джилл і Стів робив все, щоб їх продукти були показані фронт і центр. Дуже добросусідські.

— Лебідь Ст 157

МОРПЕТ ЗАКВАСЦІ

Ви, напевно, бачите його кожен день, будь то в магазинах або за ранковим чаєм — це логотип знакових Арнотт зі своїм барвистим папугою.

Що ви можете не знати, що все почалося в Морпете в 1850-х роках і не обов'язково тільки печиво, але і хліб.

Поки Арнотта ім'я стало синонімом Австралії будь bickies, Вільям Арнотта пра, пра, пра онук Стівен і його дружина Елісон більше цікавить оригінальний продукт — автентичні хлібом з тіста на заквасці тільки борошно, сіль, вода і абсолютно без пекарських дріжджів.

Широкий вибір закваски батони, булочки та багети на заквасці Морпет. Фото: Ягельский Дженіфер

Спочатку, ні Стефан, або Еллісон був зацікавлений у володінні пекарня. Однак почуття ностальгії за його частині парні за спеціальністю Еллісон в мікробіології і процеси бродіння (життєво важливе значення для виробництва закваски) переконало їх повернути оригінальну пекарню і дати йому йти, як Морпет заквасці.

Існує безліч розмірів батони і булки на дротяних стелажах за прилавком, а також Каламата оливкова Чіабата і пряні плоди волоського горіха буханець. Спробуй одного з різати батони і зверніть увагу на товсті хрусткі зовні; світло ще жувальні текстуру і, звичайно ж, унікальний кислуватий смак, який походить від ферментації.

Арнотт Елісон і її чоловік Стівен запустити Морпет заквасці. Фото: Ягельский Дженіфер

"Завжди просіть довгий заквашувати хліб'", - радить Еллісон.

"Якщо це було менше, ніж 18 годин, це не зовсім так заквашенный хліб", що вона "не буде мати ті ж поживні переваги".

Еллісон зазначає, що смак хліба на заквасці може змінюватися в залежності від факторів навколишнього середовища, який є, чому Морпет заквасці, смак відрізняється від відомої версії Сан-Франциско, хоча вони використовують той самий метод.

— Ст 148 Стрежевой

ЛЬОДЯНИКИ МІС ЛІЛІ

Є світ чистої фантазії від Хай-стріт у Морпет і, на щастя для любителів Лоллі, немає золотого квитка не потрібен. Крок у скромний білий котедж і ви будете приголомшені від підлоги до стелі стіни яскраві коробки, пакети, баночки і формочки.

З моменту відкриття в 1996 році, Бретт Deards, співвласник льодяники Міс Лілі, була поживна ласунів відвідувачів з близького і Далекого, подорожуючи по світу, щоб джерело лікує всіх видах.

Деякі солодощі на паличці, Міс Ліллі. Фото: Ягельский Дженіфер

З більш ніж 650 цукерок, 120 соуси і подібні, а також 20 імпортовані безалкогольні напої, ви неодмінно знайдете те, що лоскоче ваші смакові рецептори.

Цікаво, ті шматочки рису, що пов жадав? Бретт отримав їх. А як щодо тих американських кінотеатр закуски, шоколадні цукерки і м'ятні цукерки? Або Британський Мармелад? У нього є також і ще деякі елементи ретроспекції, такі як вкладки Кола плюс морозиво і housemade вигадки.

Різноманітні солодощі та частування зі всього світу. Фото: Ягельский Дженіфер

Але, при всьому тому, що на пропозицію, Бретт зазначає, що в кінці дня, Червоної лакриці і кислий Веселка ремені залишаються найпопулярнішими, потім малина твистеров, міні-мускусы і не настільки гострими чорними драже.

— Зелена Вул. 2Сідней їдять на вулиці на Еверест 0:51

Що з'їсти на королівський Рандвик в ході Еверест гонки карнавал6 жовтня 2018 року7 днів тому/дисплей/newscorpaustralia.com/веб/NewsNetwork/спосіб життя - синдиковані/продовольства/



Категория: Новости