10 місць, щоб спробувати на Еверест гонки карнавал


Опубликованно 14.10.2018 13:49

10 місць, щоб спробувати на Еверест гонки карнавал

Здійсніть екскурсію з кращих ресторанів міста прямо тут з'їсти Санді Телеграф вулиця. Ви голодні для більше натхнення? Слідуйте за нами на Instagram.

Для шанс, щоб показати вашу їжу картинки в "Санді Телеграф", тег #SydneyEatStreet.

НЯВКАЄ

Якщо ви вважаєте себе повною гурман або просто голодні, пропонує широкий спектр прокату в свої вулиці в будинок, соціальний центр карнавалу Еверест.

Тут ви знайдете вражаючий вибір харчових автоцистерн у тому числі і брудну птицю, котлети норма, р тортилья, Trinhy, на Грецькій вулиці, і кожен популярний Південноамериканський чорізо рулетики з Камініто.

Їжа вантажівка Камініто в стайні. Фото: Ягельский Дженіфер

У choripan", що означає " чорізо в хлібі, подається з Камініто їжі. Фото: Ягельский Дженіфер

Після того як ви вибрали вашу їжу, насолодитися обідом на галявині або відправитися в Колгейт Білий Білий оптичний посмішка вітальня.

Ви зможете перевірити всі дії на і поза траси, а ді-джеї крутять музику у фоновому режимі.

ЛУСІО ПІЦЕРІЯ

Маленький шматочок Італії приземлився в Royal Randwick і до великого задоволення любителів піци, Лусіо Де Франка, Лучіо піцерія, приніс дров'яної печі на буксирі, підготовка істинний Nepolatana версії в тому, як він навчився робити це у своєму рідному місті Неаполі, Італія.

Лусіо піцерія славиться своєю смачною приготовану в дров'яній печі піцу. Фото: Ягельский Дженіфер

Як тільки ви вкусити в м'якій підняли скоринкою, з тонким шаром томатного соусу і прості інгредієнти, такі як моцарелла і базилік або гарячої салямі, ви будете знати, що це щось особливе, насправді, це настільки незвично, що він отримав схвалення від італійського регулюючий орган, який забезпечує автентичний рецепт і способи використовуються, щоб зробити ці конкретні пироги.

Хоча це займає близько 12 годин, щоб приготувати тісто, на щастя для тих, в поспіху, з допомогою гарячої духовці, це займає всього 60-90 секунд, щоб приготувати через, залишаючи вас достатньо часу, щоб повернутися до дії.

ВІДВІДУВАЧІВ ПАВІЛЬЙОНУ

В той час як це все добре і денді, щоб чепуритися, для деяких просто ногами назад спортивні з пивом в руках-це більше до вподоби.

Для тих людей, або просто тих, хто після широкий вибір Еля, голова кругом театр кінь блискучий срібний трейлер, де ви зможете підібрати весло дегустації з вибором трьох Джеймс Сквайр варить, включаючи їх фруктовий сад яблучний сидр.

Джеймс Сквайр вибір пива і гігантський шніцель і чіпси з повністю Schnit. Фото: Ягельский Дженіфер

На матч у пабі неба, відвідати сусідній фургон, повністю Schnit, і уплітати одна з найбільш великих порцій шніцель, чіпси і соус. Це вірна ставка.

СТАЙНІ

Дивлячись на міський пейзаж Сіднея, з одного боку іподром, з іншого, цей четвертий рівень місце варто відвідати тільки за вигляд, але це царствений і еклектичний інтер'єр, який бере його на наступний рівень.

Бар асорті з прошутто, соус, хлібні палички і квашена капуста і віскі коктейль. Фото: Ягельский Дженіфер

У той час як весь простір дискретно розподілені між корпоративним костюми, бальні та членів загального користування в царственої їдальні вдень, галасливий після гонки барі заходу, яка захоплює вашу увагу — не тільки з "Вікторія" -епоха деталі шоколадно-коричневий шкіряні сидіння, темного дерева і димчастого світла, що вихлюпується на терасі, а також вражаючий ковбасних пластин доповнюють спектр спливаюче напоями, включаючи мэйкерс Марк з їх знакових старомодний коктейль і Кетель один еспрессо мартіні.

Приходять Еверест дня, це також ідеальне місце, щоб зловити міжнародним художником запису, Ліам Пейн, як він виконує внизу, в театр коні.

— Члени Обідній Куточок

ГОЛОВА КЛУБУ

Під час одного з найжвавіших гоночних днів у році, Королівський Рандвик стає одним з найбільших ресторанів в Сіднеї, готує всі: від бутербродів, морепродуктів, страв і суші для клієнтів на всій території, але його голови клубу обідня зона, УВС шеф-кухар, Джордж Маллен, разом з виконавчим шеф-кухаря Уоррен Джексон, залишайте свої креативні шоломи створення кухні від сезону свіжі інгредієнти, коли це можливо, австралійські постачальники.

Баранина з цукіні квіти у голови клубу. Фото: Ягельский Дженіфер

Обід подається на голови клубу. Фото: Ягельский Дженіфер

Улюблене стартер завжди свіжі королівські креветки, устриці і housemade булочки служив разом з місцевими підходящий Пепе масло Сая, в 18 років, що Джордж спостерігав за іподром кухні, рідко у перші страви і від мережі те ж саме.

Оранжевий купол десерт. Фото: Ягельский Дженіфер

Джордж кредитів у складі команди він зібрав на кухні — кожна людина з особливою майстерністю, унікальний підхід і зацікавленість у наданні покровителів Велика гонка день досвіду.Сідней: вулиця Eat: Milkbars і Дайнерс0:54

Milkbars і Дайнерс навколо Сіднея.8 вересня 2018місяць тому/дисплей/newscorpaustralia.com/веб/NewsNetwork/спосіб життя - синдиковані/продовольства/



Категория: Новости