Snackification: смачні частування ви можете зробити на літо


Опубликованно 29.11.2019 14:50

Snackification: смачні частування ви можете зробити на літо

І те, що кращого часу, щоб дати йому йти, ніж у вихідні, особливо в літній час і свята на горизонті.

Snackification все про скасування великі, трудомісткі основні страви з довгих списків інгредієнтів і зосередившись на простих легких закусок, які цікаві, ситно і обов'язково справить враження.

Народний вибір ... літо свіжий Нет1.

Наші товариші на смак.ком.АУ відзначають зростаючу тенденцію виділяється в їх останніх досліджень в Австралії звички в їжі.

Їх унікальний новий рецепт книга літо Фреш — справжній народний обранець пропонує, створені з найпопулярніших вимог на смак мільйони користувачів, і Booktopia Нет1 бестселер, не встигнувши навіть потрапити на прилавки — приймає до відома, з відкриттям розділів, присвячених холодна закуска ідеї для гарячої погоди.

І тому, що сьогодні п'ятниця і вони хороші люди, екіпаж смаком поділився деякими з своїх улюбленців з вами нижче. Заправити і скажіть їм, що ви оцінили.

Підсолодити персики

Переїхати в країну ... (або залишитися в місті) і з'їсти багато персиків.

Вдвічі персики і видалити кісточки. Заповнити центри з рікоттою і корицею. Гриль до злегка золотистого кольору. Збризнути медом і посипати подрібненим печивом амаретто.

Баклажани піца

Де піца і мусака зустрітися ... це на вашій тарілці.

Обсмажити скибочки баклажанів до золотистого кольору. Полити томатним соусом макарони. Топ з нарізаним салямі і тертий сир моцарелла. Гриль, поки сир не розплавиться. Посипати листям базиліка дитини.

Мед роси ство

Ти з-за будь-роса ... це круто. На відміну від наших кульгавий підпису.

Пюре дині з невеликою кількістю меду і соком лайма. Поворушіть хоч свіжою малиною і місце в ескімо форми. Вставте дерев'яні морозиво палички і заморозити, готовий для сонячного дня!

Чок-покрив ягоди крендель кластерів

Це не кластер-фу ... насправді це ягода хороша.

Місце міні кренделі на підкладці лоток. Зверху крендель зі свіжими ягодами і полити розтопленим шоколадом. Помістіть в холодильник до фірми.

Kipfler роман

Чіпси і бекон, але пош ... і теж смачно.

12 kipfler відварити картоплю до готовності. Удвічі уздовж. Зверху листя шавлії і обернути прошутто. Нагрійте трохи олії на підкладці деко. Покладіть картоплю на піднос і смажити, один раз перевернувши, до золотистого кольору.

Різдво психів: будь-який святковий їжа в Австралії

Мішель і Кет: невідомі зірки за успіхи смак

Виноград тост

Випадково, але ми хочемо ... і нам майже вдалося уникнути сирний кляп. Майже.

На підсмажений бутерброд з різницею, заправити маслом скибочки хліба з Грюйер і половинки винограду, потім посмажити.

Авокадо чашки

Ава піти на це ... речі їх, потім покласти їх ст.

Для легкого обіду, змішати кукурудзяні зерна, дрібно нарізані солодкий перець і червоний лук, дитина петрушку і листя м'яти в мисці. Вдвічі авокадо і видалити кісточки. Топ з кукурудзяного сумішшю.

Збризніть лимонним соусом і посипте лимонною цедрою.

Укуси картоплі

Укуси картоплі ... тому, будь ласка, закрити ворота. Відмінна вечірка гризе.

Зробити новорічні канапе. Відварити молоду картоплю, зачерпніть трохи плоті і заповнити з крем-фреш і ікра лосося. Топ з нарізаним свіжим цибулею.

Манго свирль морозиво

Чілаут з манго Чок ... ще одна ідея.

Покладіть ваш морозильник, щоб добре використовувати для цих тропічних задоволень! З'єднати пюре манго з кокосовим йогуртом. Шар морозиво пресформи і кручення. Заморозити, а потім вмочити в розтоплений шоколад.

Річний ягідний крамбл

Ваша сила волі буде кришитися ... а чому б ні, це плід!

Організувати свіжою малиною на тарілці. Топ з ложкою густий йогурт і подрібнені амаретто. Збризнути медом.

Сирний Запечений Mushies

Не так багато місця для помилок ... як ви можете піти неправильно з цим їжа нірвани?

Зверху гриби портобелло з покришеною блакитним сиром, волоськими горіхами і свіжими гілочками чебрецю. Скропити оливковою олією і запікати, поки сир не розплавиться, а гриби не стануть м'якими. Посипати дитячу трав.

Банана-брюле

Врятував найкраще для останнього ... спасибі за читання. Приємного апетиту!

Густо нарізати банани. Помістити на тарілку, посипати цукром і використовувати паяльну лампу, щоб злегка карамелізувати. Посипати подрібненими фісташками.тенденції в образі життя560



Категория: Новости