Snackification: смачні частування ви можете зробити на літо
Опубликованно 29.11.2019 14:50
І те, що кращого часу, щоб дати йому йти, ніж у вихідні, особливо в літній час і свята на горизонті.
Snackification все про скасування великі, трудомісткі основні страви з довгих списків інгредієнтів і зосередившись на простих легких закусок, які цікаві, ситно і обов'язково справить враження.
Народний вибір ... літо свіжий Нет1.
Наші товариші на смак.ком.АУ відзначають зростаючу тенденцію виділяється в їх останніх досліджень в Австралії звички в їжі.
Їх унікальний новий рецепт книга літо Фреш — справжній народний обранець пропонує, створені з найпопулярніших вимог на смак мільйони користувачів, і Booktopia Нет1 бестселер, не встигнувши навіть потрапити на прилавки — приймає до відома, з відкриттям розділів, присвячених холодна закуска ідеї для гарячої погоди.
І тому, що сьогодні п'ятниця і вони хороші люди, екіпаж смаком поділився деякими з своїх улюбленців з вами нижче. Заправити і скажіть їм, що ви оцінили.
Підсолодити персики
Переїхати в країну ... (або залишитися в місті) і з'їсти багато персиків.
Вдвічі персики і видалити кісточки. Заповнити центри з рікоттою і корицею. Гриль до злегка золотистого кольору. Збризнути медом і посипати подрібненим печивом амаретто.
Баклажани піца
Де піца і мусака зустрітися ... це на вашій тарілці.
Обсмажити скибочки баклажанів до золотистого кольору. Полити томатним соусом макарони. Топ з нарізаним салямі і тертий сир моцарелла. Гриль, поки сир не розплавиться. Посипати листям базиліка дитини.
Мед роси ство
Ти з-за будь-роса ... це круто. На відміну від наших кульгавий підпису.
Пюре дині з невеликою кількістю меду і соком лайма. Поворушіть хоч свіжою малиною і місце в ескімо форми. Вставте дерев'яні морозиво палички і заморозити, готовий для сонячного дня!
Чок-покрив ягоди крендель кластерів
Це не кластер-фу ... насправді це ягода хороша.
Місце міні кренделі на підкладці лоток. Зверху крендель зі свіжими ягодами і полити розтопленим шоколадом. Помістіть в холодильник до фірми.
Kipfler роман
Чіпси і бекон, але пош ... і теж смачно.
12 kipfler відварити картоплю до готовності. Удвічі уздовж. Зверху листя шавлії і обернути прошутто. Нагрійте трохи олії на підкладці деко. Покладіть картоплю на піднос і смажити, один раз перевернувши, до золотистого кольору.
Різдво психів: будь-який святковий їжа в Австралії
Мішель і Кет: невідомі зірки за успіхи смак
Виноград тост
Випадково, але ми хочемо ... і нам майже вдалося уникнути сирний кляп. Майже.
На підсмажений бутерброд з різницею, заправити маслом скибочки хліба з Грюйер і половинки винограду, потім посмажити.
Авокадо чашки
Ава піти на це ... речі їх, потім покласти їх ст.
Для легкого обіду, змішати кукурудзяні зерна, дрібно нарізані солодкий перець і червоний лук, дитина петрушку і листя м'яти в мисці. Вдвічі авокадо і видалити кісточки. Топ з кукурудзяного сумішшю.
Збризніть лимонним соусом і посипте лимонною цедрою.
Укуси картоплі
Укуси картоплі ... тому, будь ласка, закрити ворота. Відмінна вечірка гризе.
Зробити новорічні канапе. Відварити молоду картоплю, зачерпніть трохи плоті і заповнити з крем-фреш і ікра лосося. Топ з нарізаним свіжим цибулею.
Манго свирль морозиво
Чілаут з манго Чок ... ще одна ідея.
Покладіть ваш морозильник, щоб добре використовувати для цих тропічних задоволень! З'єднати пюре манго з кокосовим йогуртом. Шар морозиво пресформи і кручення. Заморозити, а потім вмочити в розтоплений шоколад.
Річний ягідний крамбл
Ваша сила волі буде кришитися ... а чому б ні, це плід!
Організувати свіжою малиною на тарілці. Топ з ложкою густий йогурт і подрібнені амаретто. Збризнути медом.
Сирний Запечений Mushies
Не так багато місця для помилок ... як ви можете піти неправильно з цим їжа нірвани?
Зверху гриби портобелло з покришеною блакитним сиром, волоськими горіхами і свіжими гілочками чебрецю. Скропити оливковою олією і запікати, поки сир не розплавиться, а гриби не стануть м'якими. Посипати дитячу трав.
Банана-брюле
Врятував найкраще для останнього ... спасибі за читання. Приємного апетиту!
Густо нарізати банани. Помістити на тарілку, посипати цукром і використовувати паяльну лампу, щоб злегка карамелізувати. Посипати подрібненими фісташками.тенденції в образі життя560
Категория: Новости