Адам Liaw МастерШеф розвінчує кулінарні міфи
Опубликованно 25.02.2020 15:40
І тепер Адам Liaw перетворив свій професійний погляд на деякі з найбільш стійких міфів приготування – і показали, що ви повинні угробити.
Приймаючи в Twitter, Liaw, сезону два переможця МастерШеф, розповіла шанувальникам, що вони були раді не погодитися з його думкою, але слід попередити: "я правильний".
Тут ми поглянемо на деякі з кращих, в тому числі і не використовуючи хороше вино для приготування їжі, угробленных бажанням бланш овочі і чому маринадів є марною тратою часу.
По темі: Адам Liaw МастерШеф показує геній ковбаса шипіння рубати
Якщо ви хочете яскраві, соковиті овочі, відмовитися від ідеї збліднення їх у холодну воду після того, як вони були приготовані. Картина: Адам Liaw/Instagram
1. ДОН"Т ВИКОРИСТОВУВАТИ ПИТИ ВИНО ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ
Перший міф розвінчаний Liaw це, думаючи, що хороше вино було необхідно, якщо рецепт закликає до цього.
“Після того, як ви варили вино з запасом і пару кіло яловичини і овочів ви б насилу зважився, щоб знати, що це вино було, а було це "добре".
Він сказав, що практика не тільки непотрібними, але: "ти просто витрачаєш хороші пити вино".
2. БЛАНШУВАННЯ ОВОЧІВ-ЦЕ ПОГАНО
Звичайними кухонними мудрість говорить, що якщо ви хочете, щоб овочі залишаються хрусткими після закипання, потрібно помістити їх у холодну воду після того, як вони приготовані.
Але, як виявляється, це справляє "водянисті" овочі.
"Якщо ви варите овочі все шляхом, а потім нехай стоять, вони будуть пересмажити, тому варити їх до тих пір, поки вони готові і дозволити їм закінчити з залишковим теплом", - сказав Liaw.
Розглянути різні сковорідки під рукою, щоб зробити вибір різної їжі. Зображення: iStock Не
3. АНТИПРИГАРНІ СКОВОРІДКИ МАЮТЬ ОБМЕЖЕННЯ
Далі, Liaw показав, чому антипригарним сковороді не повинен бути ваш йти до посуду для приготування будь-якого виду їжі.
Він сказав, що каструлі, які покриті тефлоном гарні для приготування яєчні, млинців або інших м'яких продуктів "і не більше того".
Liaw пояснив проблему з цими типами задумок було те, що нафта і вода може "кулька" і тепла може стати нерівномірно – протилежне тому, що ви хочете, коли намагався готувати.
4. МАРИНАДИ Є МАРНОЮ ТРАТОЮ ЧАСУ
За даними Liaw, маринування харчових продуктів безглуздо, якщо ви не маринации м'яса, яке нарізають тонкими скибочками.
Він сказав, що маринади не "проникають у м'ясо", яке означає ароматні речовини, в основному у кінцевому підсумку на вулицю.
"[Це] як спалює їх і зупиняється зовні м'ясо готувати правильно."
Мабуть, вам не потрібно посолити баклажани, щоб видалити гіркоту. Зображення: iStock Не
5. СПРАВА ПРО ВВЕДЕННЯ
Засолювання-це спосіб вливаючи смаку і вологи в певні продукти, зокрема пісне м'ясо, повідомляє журнал смак.
Сказав Liaw при введенні не марна трата часу, вологі розсоли, які мають безліч смаків може закінчитися розбавляючи смак м'яса, тому що вони додають зайву воду.
Він сказав, що може бути краще в солі (сухий Ропи) м'яса, так що вони зберігають вологу в процесі приготування.
“Процес [сухий] засолювання м'яса працює, тому що сіль перешкоджає скороченню м'язових волокон.
"М'ясо контрактів менше під час приготування їжі, що означає менше вологи, що видавлюється, даючи вам більше соковитого, більш смачний результат".
6. СОЛОНЕ ВЕРШКОВЕ МАСЛО ПРОТИ ВЕРШКОВОГО МАСЛА У ВИПІЧЦІ
Немає нічого більш подразнюючої, ніж випічки рецепт, який закликає несолоного вершкового масла. Після всіх, хто має два види вершкового масла на руки – ніколи.
На щастя, сказав Liaw, якщо ви випікання солодощів не дають проблеми несолоного вершкового масла другої думки.
Насправді, він сказав, що смачніше випічки з солоним маслом, і "ідею не можна сезоні солодке з сіллю, як 30 років тому."
7. НІ, ВИ НЕ ПОВИННІ СІЛЛЮ БАКЛАЖАНИ ПЕРЕД ПРИГОТУВАННЯМ
Баклажани-це легкий, універсальний овоч, хоча і трохи болю, якщо у вас є в солі, потім чекати, потім мити.
Але за даними Liaw, ця практика з баклажанами-це омана, а той, який може бути угроблена негайно.
"Баклажани не були гіркими на 50 років, - сказав він, додавши: "ідіть, їжте деякі сирі баклажани, на смак як недостиглі яблуко".
Спасибі, @adamliaw! Я дізналася багато нового і цікавого про кулінарії в останні кілька хвилин, що я був в моєму житті до цього—
Категория: Новости