Експерти розповідають про те, як безпечно робити свій продуктовий магазин під час пандемії коронавіруса


Опубликованно 27.03.2020 15:10

Експерти розповідають про те, як безпечно робити свій продуктовий магазин під час пандемії коронавіруса

Докази, що підтверджують коронавірус може жити на поверхнях і передаватися іншим людям, доктор Джеффрі VanWingen, лікар з фахівцями сімейної медицини в США, поділився поради для безпечних покупок.

"У нас є дилема в суспільстві, що ми повинні їсти, щоб жити, але ми також повинні отримати, що їжу, і що отримання продовольства стає ризикованим", - сказав він в 13-хвилинному відео поділяє його на YouTube.

“Коли ви знаходитесь в магазині, це не просто витирати кошик обробляти антисептиком протирати. Ми повинні бути краще, ніж коли ми йдемо в супермаркет".

По темі: новий коронавірус оновлення

Д-р Джеффрі VanWingen поділився своїми кращі поради для отримання вашого продукти у вашому будинку нічого не забруднюючи. Фото: Ютуб

Посилаючись на дослідження Національного Institues здоров'я, який визначив синдрому хвороба може жити протягом кількох годин до доби, в аерозолях і на поверхнях, VanWingen пояснив він рекомендує людей прийняти "стерильних" – це медичний метод, який використовується для виконання операцій, що він пристосований для використання при купівлі продуктів харчування під час пандемії коронавіруса.

Його кращі поради відносяться до мінімуму час, проведене всередині, заздалегідь спланувавши і гарантуючи, що ви тільки доторкнутися до речей, які ви будете приймати вдома.

"Отримати те, що вам потрібно, і йдіть, не баріться", - радить він. "Не читайте етикетки, не підняти що-небудь — зробити покупку."Доктор показує безпечний шлях, щоб йти у магазин

Д-р Джеффрі VanWingen, лікар з фахівцями сімейної медицини в США, поділився своїм поради для безпечних покупок на "YouTube".

Потім він припускає, що ми залишивши покупки за межами нашого будинку на три дні, зберігати їх в гаражі або на ґанку. Однак, якщо ви "абсолютно необхідно" привести їх всередині, він створив спеціальну техніку, щоб розпакувати їх, не поширюючи мікроби.

"Уявіть собі, що продукти мають трохи блиску на них, на упаковці та мішки", - сказав VanWingen. "Наша мета-щоб не було блиску в кінці цього процесу в наші будинки, на наших руках, або головне на нашому обличчі".

Опинившись всередині, він пропонує розділити вашу кухонну лаву або стіл на дві половини і санувати всю площу. Проте одна сторона буде "брудною" стороні, де ви розміщуєте свої продукти ззовні, в той час як інша половина - "чисті". Ніщо не може рухатися з брудною боку на чисту, поки він не продезінфіковані.

VanWingen розробив стратегію, розділивши свій лічильник на половинки і передаючи продукти через Після того, як ви продезінфікували кожного елемента. Фото: Ютуб

Для коробок з пластівцями, він рекомендує внести в пластиковий мішок на виворіт, і угробивши картону.

Хоча банки і пляшки можна чистити з дезинфікуючим засобом, перш ніж рухатися знову.

Існують більш складні предмети, такі як овочі в мішках або ті, які ви купили свіжі, з яких він припускає "скидання" елементів у попередньо очищені предмети зберігання, так що ви можете угробити забруднених мішках.

"Ви хочете стерти ті області, які ви думаю, що людські руки зворушливо, більш рясно, що області, які ви не думаю, що людські руки були зворушені", - сказав VanWingen. "Це все здоровий глузд речі".

Коронавірус була доведена жити до декількох діб на поверхні, такі як консерви і свіжі овочі. Фото: Кей Nietfeld/dpa з допомогою AP

Але Сідней заснований вірусолог Тімоті Ньюсом пояснив, що в той час як "кожна поверхня-це небезпечно" – навіть овочі – крайні заходи не потрібні.

"Ви не можете зробити ризик до нуля, але якщо ви подивитеся на те, як людина заразилася, вони не заражаються через такі ланцюжки поставок", - сказав він Новини.ком.АУ.

“Реальних подій передачі, які ми описали підтримуються тісні контакти між людьми. Ми не бачили види скорочення в деяких країнах, які були трохи більш успішним в управлінні спалахами, якщо він був, що рівень заразно".

Він також сказав, що супермаркети додано заходи, щоб допомогти запобігти поширення вірусу, такі як касири в рукавичках та дезінфекції обладнання, все це робить його впевненим відвідування супермаркету "низький рівень ризику".

Сідней заснований вірусолог Тімоті Ньюсом пропонує мити овочі водою з милом, замість того, щоб піти на крайні заходи. Фото: Додається

“Слід визнати, вірус може вижити на багатьох поверхнях досить стабільно, іноді протягом декількох днів. Але насправді, тільки зовні це не дуже подобається-це мідь, що не дуже корисно в нашому повсякденному житті".

Замість Ньюсом, який є ад'юнкт-професор в Університеті Сіднея, набагато простіше поради для покупців роблять свої покупки.

"Кращий курс дій, щоб мити фрукти і овочі з милом, як тільки ви приносите їх додому", - сказав він. "Мити їх теплою водою з милом, так як ви робите своїми руками".

Він також додав, що приготування їжі на сильному вогні також вбиває вірус.

Продовжувати розмову @RebekahScanlan | rebekah.scanlan@news.com.au



Категория: Новости