Завжди ходять чутки про молочний смак інший тут, у Великобританії. Виявляється, це правда.


Опубликованно 12.04.2020 04:00

Завжди ходять чутки про молочний смак інший тут, у Великобританії. Виявляється, це правда.

Багато шанувальників Кедбері давно підозрював, що шоколад ми отримуємо в Австралії відрізняється в Cadbury бари за кордоном. Що молочний бар у Мельбурні відрізняється на смак молочний бар в Манчестері.

Тепер Кедбері поступився чутки вірні. Але зміни в смаку нічого спільного з тим, як вважають деякі, тому що є спеціальні анти-розплав агента, щоб зупинити бари плавлення в діапазоні тепла. Неа, реальна проблема проста: Тасманія.

По темі: Кедбері мармуровий шоколад повертається на полиці

По темі: жорстке попередження, що потрібні кардинальні заходи, щоб тримати шоколад тече

Зараз співробітники Кедбері розслабляються після штампує близько 12 мільйонів шоколадних зайчиків, і не менше 300 мільйонів яєць, щоб наситити ненаситних апетитів австралійці і новозеландці.

Раніше в цьому році, новини.ком.ас був наданий доступ до шоколадній фабриці, де ці яйця зроблені. А також детально правду в слух, Великдень Супремо Кедбері – повний робочий день цілий рік на роботу – також показала пасхальне яйце, яке є глобальним розбити, але що австралійці терпіти не міг.

Великодні зайчики пробираються крізь фабрику Cadbury в Мельбурні. Фото: ГПС/шоколадна фабрика: всередині Кедбері Австралії.

Поважний бренд, заснований в 1824 році, має 65% ринку шоколаду в Австралії, більше, ніж навіть її рідній Великобританії.

Зараз належить закусками гігантськими економічними звітами США, що також робить Орео печиво, па паличці, і – чому – Філадельфія вершковий сир, пасхальне яйце Central розташований у місті Рінгвуд, район, передмістя близько півгодини північний схід від центрального ділового району Мельбурна.

Ті, хто сподіваються на щось прямо з розуму автора Роальда Даля можуть бути розчаровані. Фабрики Кедбері менше Віллі Вонка і більше на робочому місці здоров'я і безпеку. Всі з голочки, високого віз і оточення – так ви не в кінцевому підсумку, як Августус дурний, будучи випадково винесений на березі річки шоколаду.

Але є спалахи солодкого чарівництва. Багато з конвеєрні стрічки, рукави пофарбовані Cadbury фіолетовий. Відомі імена шоколадку вискочити на підставі – "Стигла Вишня слова" тут "кранчі номер" є. І один, кілька померкла, знак вказує 17,000 км від дому передмісті Кедбері bournville квитки в Бірмінгем.

Однак, це запах, що отримує вас. Це просто чудово, як ви мріяли. Підрум'янений і вершковий, сенсорний смаженим, він висить у повітрі, немов вітаючи обійняти какао.

Фабрика Cadbury в Мельбурні. Потрібно більше Віллі Вонка стилі башточки.

На шоколадній фабриці Рінгвуд, всі вулиці названі на честь класичних шоколадних батончиків. Фото: Новини.ком.ас/Бенедикт струмок.

МОДОЮ ЗАЙЧИКИ

Миган Броуді, бренд-менеджер Кедбері на Великдень шоколад, це наш гід. Вона пояснює, шоколадні батончики, крокети, як і пікніки тут, а також Великодні кондитерськими виробами, в той час як молочний молоко барів виробляються в Хобарт.

Увагу Міс Броді була на Кедбері зайчики, які мали підтяжка особи у поточному році; вони нахабніше.

“Ми постаралися зробити кроликів більш свідомий моди, трохи прохолодно для підлітків. У нас є кролики з окуляри і бандани," говорить вона як Шалтай-Болтай яйця масштабування вздовж Пояса нижче.

В цьому році Caramilk яйця і розширеним діапазоном старі золоті яйця, останній, щоб звернутися до більш доросла палітри, дебютують.

Зайчики затишно у своїй форми для шоколаду. Фото: ГПС/шоколадна фабрика: всередині Кедбері Австралії.

Фірма відкачує занадто сезонний шоколад на Різдво, але це не патч на Великдень.

“На Різдво у вас є кілька продуктів, ви конкуруєте з вишнею, печиво і вино. Але Пасха-це подія шоколаду, даєш яйця і зайчики".

Міс Броуді вже працює два роки готувався, планував на те, що яйця ми будемо слинки закінчиться у 2022 році.

Вона не покаже, що ці нові яйця будуть, але вона дає підказку: "тенденції, які ми спостерігаємо такі речі, як молочних продуктів, так що ми можемо подивитися, що за Пасха".

Ще однією тенденцією є стійкість. Компанія Mondelez описує його самоврядних програма "Життя какао" як "вирішення складних завдань, що фермери какао особа, включаючи зміну клімату, гендерна нерівність, бідність і дитяча праця".

Міс Броді визнає, що не всі її продукти нести цей ярлик ще. "Деякі наші яйця, але нам потрібно наздогнати і зробити їх все в житті какао", - говорить вона.

ЯК ЯЙЦЯ

На одному кінці заводу, який також фігурує в СБС документальний фільм у суботу, влучно назвав "шоколадна кімната". Жарко і волого, і відчуває, як черево гігантського корабля.

Тут какао крихта збиті і закружляли в рідкий шоколад, який м'яко ковзає свій вихід з величезних чанів. Шовковиста шоколад потім переливається через гігантські вібраційні сита, щоб видалити кристали цукру, перш ніж він нагнітається через канали – з маркуванням молока, один темний і один імпульс – туди, де його пресували, виробництво або формовані.

Міні великодні яйця стріляти повз співробітник для перевірки якості. Фото: Новини.ком.ас/Бенедикт струмок.

Компанія Mondelez виробляє 30 млн. індивідуальних Кедбері і яйця червоні тюльпани напередодні Великодня. Фото: ГПС/шоколадна фабрика: всередині Кедбері Австралії.

Для твердих яйця розплавлений шоколад заливається в половинки форми яйця, які потім затискаються разом, охолоджують і струшують безкоштовно. Не відміну від того, як ви зробите яєць в домашніх умовах – просто завантажує їх більше.

Порожні яйця мають більш складний процес, в якому ложкою шоколад заливають в прес-форми, яка потім центрифугували на високій швидкості, сила, що штовхає в теплу рідину до форми ножа. Знову ж таки, це прив'язка охолоджують, а потім машина досить незграбно раути з яєць, які потім відправляються мчить величезний моток яскравою, завзятою упаковки, що enrobes кожного з них.

Старанно перевіряє співробітник для потрісканих чи ушкоджених яєць, які зірвав лінії, їх Пасхальне подорож на швидкий кінець.

Пенні Кедбері Вилчер несе відповідальність за переконавшись, що все працює гладко на пасхальне яйце і виробнича лінія Банні. Фото: Новини.ком.ас/Бенедикт струмок.

РІЗНИЦЯ МОЛОЧНІ МОЛОКО

Як липкий бігає підтюпцем завісу солодкий ллється з дірки в стелі на голе бари для пікніка, Міс Броді показує, що це правда, що молочний молоко барів відрізняється за смаком від одного народу до іншого. Просто запитайте британських туристів, які клянуться сліпий bournville квитки молочні молочні батончики відрізняються від своїх аналогів Рінгвуд.

Це не сире какао, більшість з яких родом з Гани і використовується у всіх глобальних Кедбері бари.

“Йдеться про молоко, яке становить істотну частину продукту. Кедбері молочний молоко зроблено з склом і наполовину там, де він зроблений".,вона каже.

“Але ми використовуємо Тасманійський корів і вони відрізняються у Великобританії корів. Отже, шоколад завжди смаки різні, тому що це залежить від молока, яке ви використовуєте, і що приносить через смак."

Тасманійський корів. Так вони винуватці.

ПАСХАЛЬНЕ ЯЙЦЕ АВСТРАЛІЇ ВІДХИЛИВ

Австралія часто пропонують на ринку стенду для виробів, які згодом вийти на світовий рівень. Чудові творіння і Cadbury темний молочний барів дебютував тут, перш ніж знайти свій шлях у супермаркети з Дубліна в Дюссельдорф.

Новий логотип Кедбері, більш скоропису виконання схоже на оригінал підпису, буде розгорнута тут, перш ніж де-небудь ще.

Але було одне "пасхальне яйце", що йшов в протилежному напрямку, з Європи, що австралійці не надто взяли.

Називають шоколадним яйцем і ложкою він складався з картонних ящиків, що містять чотири мус-шоколадні яйця. Він прийшов з ложкою, які могли б використовувати, щоб зачерпнути з лося.

“Він дійсно добре працював у Великобританії і тому ми принесли його сюди, але він просто не резонують. Люди не зовсім розуміють, або, що ритуал там сидять і їдять це так – це не добре", - говорить г-жа Броді.

Кедбері пасхальне яйце, строго кажучи, чотири мус-шоколадні яйця, які цуралися австралійців.

Також немає планів на екскурсії-тематичні великодні сувеніри – без молока кенгуру або коали. Навіть шоколадні Билби пішов по шляху Додо.

Австралійці знають, чого вони хочуть, Міс Броді сказала: "Це все про зайчика."

Кров ця фабрика є густий, нудотний, дуже заманливо шоколад. Місце працює на речі; ви відчуваєте, що ви могли б поставити на фунтів просто дихати. Компанія не розглядає можливість зменшити жирові відкладення яєць за здоров'я свідомих рази?

Сама ідея, говорить г-жа Броді.

“Великдень-це свято, яке включає в себе шоколад, це те, що люди з нетерпінням чекають, і вони люблять великодні яйця і тонкі лінії шоколаду.

"Вони чекають їх, як тільки вони потраплять в магазини в січні".

Коротше кажучи, не чекайте, що завод в Рінгвуд, щоб почати відкачування деякі не принесе цукерок для однієї з найбільш розслаблюючих пори року найближчим часом.

Якщо ви хочете побувати за лаштунками, де всі шоколадні яйця виготовляються, SBS буде транслювати шоколадна фабрика на Великдень в суботу в 7:30 вечора.

Репортер відвідав з допомогою Mondelez Австралії.



Категория: Новости