Як довго може COVID-19 виживе, якщо заморожена в морозилці?
Опубликованно 20.04.2020 07:20
У той час як деякі експерти кажуть, що COVID-19 може тривати до двох років нижче точки замерзання температурах, заступник головного лікаря в Австралії було піднято питання і показали, що ми ще дуже мало знаємо.
Виступаючи під час прямої сесії питання і відповіді на азбуку радіо в неділю ввечері, професор Майкл Кідд зізнався, що був цей вірус може вижити в морозилку і якщо це так надовго, було те, що він "подивився".
По темі: слідкуйте за останніми коронавірус оновлення
Існує Ряд теорій в науковому співтоваристві, у тому числі той факт, що дослідження таких штамів показало, що вірус є стабільним, якщо не процвітає, при мінусових температурах.
За даними Вашингтона, округ Колумбія некомерційна, Федерації американських вчених, Дослідників також вважають, більш низькій температурі і більш низької вологості віруси допомагають прожити довше. Вони підозрюють, що вірус, звичайно, переживе заморозки.
"Коронавіруси є, за своєю природою, "прилипання" вірусів," доктор Уорнер Грін, провідний науковий співробітник вірусолог і з інститутів Гледстоун в Сан-Франциско, сказав новини NBC.
"Вони можуть вижити в дивовижний час на поверхні, хоча вони стрімко вмирають на цих поверхнях".
Відділ Нью-Джерсі охорони здоров'я пояснює дослідженні 2010 року “використані два вірусу, які відносяться до COVID-19 вірус, щоб подивитися на вплив температури і вологості на вірусний виживання.
Дослідника знайшли що обидва більш низьких температурах, приблизно 4С і нижче рівень вологості (20 відсотків) допомогла віруси живуть довше.
“Більше двох третин віруси вижили протягом 28 днів. На іншому кінці спектру, при 40 ° C і 80% вологості, віруси вижили менше 6 годин".
Але за словами доктора її здоров'я Мохамад, завідувач кафедри інфекційних хвороб в Клініці Клівленда в Абу-Дабі: "вони були показані, щоб вижити на строк до двох років при -20С".
Професор Кідд повторив дослідження підтвердили, але ми все ще не знаємо достатньо про вірус.
“Є дослідження по іншим синдрому, зокрема вірусу атипової пневмонії, який був знайдений вірус насправді може залишатися активним, навіть коли він на деякий час заморожений.
"Тепер, будь то шматок науковий факт, насправді відношення в реальному світі, і особливо для тих з нас, хто кладе їжу в наших морозильних камерах у себе вдома, поки не відомо."
Професор Кідд сказав, що дослідження "підкреслює дуже важливе питання по магазинах".
“Коли люди йдуть за покупками, вони впевнені, що коли ми повернемося додому вони миють наші продукти, які можуть бути порушені іншими людьми, потім поставити назад.
“Вони також протерти у контейнерах, що містять продукти харчування або інші предмети, які вони купують, перш ніж вони поп їх в шафі або покласти їх у морозилку.
"Це дійсно важливо, ще раз з гігієни рук тому, коли ви берете їжу з холодильника і відкрити вікно і викинути його у сміття і ви покласти їжу в духовці або все, що ви робите з ним, що ви піти і помити руки ще раз."
Не було ніяких доказів, поки люди заражаються цим вірусом через свої продуктові магазини.
Професор Кідд також дав суворе попередження за взуття.
“Одна з речей, яку я підібрав за останній тиждень це значення насправді мити руки після того, як ви зніміть взуття, тому що ми знайшли вірус може бути, якщо хтось кашляє і вірус на підлогу, що він насправді може бути підібраний на підошвах ваших черевик.
"Це одна з речей, ми дізналися також через торс, тому, коли ви повернетеся додому і ти знімеш взуття, вимий руки".
Відео: мити руки після зльоту взуття дуже важлива, - говорить заступник головного лікаря @MichaelKidd5 як вірус може бути на землю і вступають в контакт з вашою взуття, Якщо ви залишите дім. https://t.co/209fbyfkJT— АВС NewsRadio (@ABC_NewsRadio) 19 квітня 2020
Поділіться своєю історією: youngma@news.com.au | @MattYoung
Категория: Новости