Акції Арнотта "секрет" Монте-Карло бісквіт рецепт
Опубликованно 24.04.2020 11:50
Спочатку в Монте-Карло, два печива прослоены разом з ванільним кремом і джемом начинка.
Це смачне солодке ласощі було одним з найулюбленіших в будинках австралійського долара, оскільки він був вперше проведений у 1926 році – але як це зроблено вже давно не таємниця.
Хоча багато вважають, шари бісквіту є натяк на золотого сиропу або меду в них, інші вірять, що вони упаковані з кокосом.
Шукаю речі, щоб скоротати час? Кращі серіали, самі смішні відео, Кращі хакі і домашніх тренувань? Знайти все це в нашому житті (триває) в розділі блокування
Австралійська кондитерська компанія випускає один з її 'секрет' печиво рецепти щотижня, починаючи з Монте-Карло. Фото: Додається
Тепер ми знаємо, що печиво містить сморщившимися кокоса і золотий сироп – хоча ні меду.
Прес-секретар в Арнотт розповів новини.ком.АУ рішення про звільнення його секретний рецепт приходить у відповідь на інструкції соціального дистанціювання, що впливають на 300 відсотків Спайк у випічці, пов'язані з пошуками. У середньому, побутових австралієць запасів борошна достатньо, щоб останні 65 днів, і обсяги закупівель цукру збільшилося на 65 відсотків.
Щотижня Арнотта представить новий рецепт для одного з своїх знакових печиво, з подальшим сюрпризів і біти активності в магазин для австралійців.
Дискусія вже давно вирували над якими Арнотта Бікл є кращим, так що рецепт буде далі обов'язково буде під великі дебати.
АРНОТТА МОНТЕ-КАРЛО ПЕЧИВО
Інгредієнти бісквіт
125г вершкового масла, розм'якшеного
? Склянки (125 г) цукрової пудри
? Чайної ложки дрібно натертої лимонної цедри
1 чайна ложка ванільною есенції
2 столові ложки золотого сиропу
1 яйце
40г сморщившимися кокосове
Інгредієнти Вершки
60 масло
? Чашки (150 г) чистий цукровою пудрою
2 чайні ложки молока
Малинове варення
Вам також знадобиться деко папір для випічки і середню миску в руки, перш ніж ви можете зайнятися відтворенням Монте-Карло на дому.
Арнотт вже за її рецепт Монте-Карло. Фото: Додається
Спосіб
1. Розігріти до 170°С.
2. Лінія випічки з папером для випічки.
3. У середню миску помістити вершкове масло, цукор, цедру, ваніль і золотий сироп. Бити протягом приблизно 1 хвилини. Додати яйце і збивати ще хвилину. Не бити. Додавати просіяне борошно і кокос, поки добре поєднуються.
4. Покладіть половину суміші тісто на листі пекарської папером і загорнути у формі журналу. Повторіть з рештою тісто суміш.
5. Помістіть в холодильник на 15 хвилин або до злегка фірма. Використовуючи зазубрений ніж, нарізати кружечками 8мм. Покладіть на деко і випікайте протягом 14 хвилин або до золотистого кольору.
6. Всі охолодити на лоток протягом 5 хвилин, потім покладіть на охолодження стійки.
7. Для кремової начинки, покладіть вершкове масло, цукор і молоко в невеликій мисці і збийте до легкий і пухнастий.
8. Після прохолодної, загорнуті в лаваш разом з джемом і вершками.
Категория: Новости