Мама поділилася з підливою рецепт в KFC онлайн, і ви, ймовірно, вже є інгредієнти.


Опубликованно 30.04.2020 07:00

Мама поділилася з підливою рецепт в KFC онлайн, і ви, ймовірно, вже є інгредієнти.

Мама поділилась своїми неймовірно простий, не кажучи вже про недорогий, рецепт для створення смачного KFC в бік у вашій власній кухні.

І немає ніякої необхідності, щоб вискочити в магазин, як ви, ймовірно, вже є все, що вам потрібно зробити соус.

По темі: Як приготувати нагетси будинку По темі: Арнотта "секрет" печиво рецепт показав

Інгредієнти включають вершкове масло, борошно, перець, часниковий порошок, яловичий бульйонний кубик курячий бульйонний кубик і трохи води.

Якщо ви відчуваєте себе фантазії, ви можете додати шавлія у свій рецепт, але це не обов'язково. Прокрутіть вниз для повних інструкцій.

Ділюся рецептом від спогадів з кухні мама написала: “простий, недорогий і дуже смачний. Не втрачайте цей рецепт"

Це майже матч для такого знаменитого в KFC рецепт. Фото: спогади з кухні.

І фанати в KFC були швидкі, щоб похвалити рецепт в коментарях.

Один написав: "Ням-ням спасибі за обмін цей рецепт мені дуже подобається їх соус".

"Є щось особливе про KFC з підливою, сподіваємося, що це порівняння, безумовно, потрібно спробувати" погодився інший.

Рецепт соусу з KFC

Інгредієнти 4 ст. масло або вкорочення 5 шт. борошно 1/4 чайної ложки. мудрець (опціонально) 1/4 чайної ложки. порошок часнику 1/4 чайної ложки. чорний перець 1 яловичий бульйонний кубик 1 курячий бульйон куб 2 склянки води

Спосіб - Закип'ятити воду і додати бульйонні кубики, розмішати до повного розчинення. Відкладіть в сторону. - Додати борошно, шавлія, часниковий порошок і чорний перець в невеликій мисці. Змішайте і відкладіть в сторону. - Додати вершкове масло в каструлі на слабкому вогні розігрійте, поки масло не розплавиться, помішуючи по мірі необхідності. - Додати борошняну суміш в розтоплене масло, постійно помішуючи. - Готувати, поки він не набуває золотисто-коричневий колір. - Повільно залити бульйон в борошно/суміш олії. Перемішати або постійно віночком, щоб не було грудочок. - Збільште вогонь до середнього і продовжувати готувати, поки ви не мати консистенцію підливи.

Ця стаття спочатку з'явилася на сонце і була опублікована з дозволу



Категория: Новости