"Секрет" Арнотта рецепт показав


Опубликованно 02.05.2020 01:30

А якщо піду самоізоляції очолити в магазини просто звучить як дуже багато зусиль, то Арнотта і ви сортуються.

Бісквіт компанія випустила рецепт її скотчем палець, який був адаптований, щоб зробити його простіше для домашніх кухарів.

Звільнення приходить після переважної відповіді, який бачив один з чотирьох людей голосувати за те, щоб рецепт скроні пальцями.

Минулого тижня, компанія також показала, як пекарі можуть зварганити бісквіт бренду Монте-Карло.

Арнотт був випущений рецепт свого віскі бісквіт пальцем.

Сформульовані майстер Арнотта Бейкер Ванесса Хортон, рецепт віскі пальцями містить всього кілька інгредієнтів і займає всього 10 хвилин, щоб підготувати і запікати 35 хвилин – тобто, ви могли приготувати під час обідньої перерви.

"Всього з чотирьох інгредієнтів, цей рецепт приготування віскі пальцями-це простий спосіб зробити класичний бісквіт, пісочне, використовуючи предмети, які більшість людей мають у своїх коморах", - сказала вона.

“Це смачний рецепт бісквіта, який наповнить вашу кухню з запахом домашньої чесноти. Це найкращий спосіб, щоб з'єднатися з вашою сім'єю або друзями, ніж зі скотчем палець?"

Рецепт був скоректований для домашніх пекарів і займає всього 10 хвилин, щоб підготуватися.

Раніше Арнотт заявив, що рішення про звільнення його секретні рецепти, у відповідь на інструкції соціального дистанціювання, що впливають на 300 відсотків Спайк у випічці, пов'язаних із пошук Google.

У середньому, побутових австралієць запасів борошна достатньо, щоб останні 65 днів, і обсяги закупівель цукру збільшилося на 65 відсотків.

Щотижня Арнотта представить нового рецепту для одному з його печива, з подальшим сюрпризів і біти активності в магазин для австралійців.

Він також містить всього чотири інгредієнти, які більшість з нас вже повинен бути вдома.

СКОТЧ АРНОТТ ПАЛЕЦЬ ПЕЧИВО

Робить приблизно 16 подають

Інгредієнти

Солоні 70 г вершкового масла, розм'якшеного

90 г (2/3 чашки) м'якого цукровою пудрою

165 г (1 чашка) простий борошна

10г (1?) ч. л. розпушувача

Спосіб

1. Розігрійте духовку до 160°C. Змастіть 30х20см прямокутний шматок піддону і лінія бази і боки папером для випічки, розширюючи папери 2 см вище краю піддону.

2. Використовуючи електричний міксер, збити масло і цукрову пудру протягом 2 хвилин або до блідо і вершковий. Просійте борошно і розпушувач над масляної суміші і змішати на низькій швидкості або руками, поки не поєднується.

3. Натисніть суміш у каструлю скибочку і гладкою верхній. Випікати протягом 25 хвилин.

4. Вийміть з духовки і, використовуючи маленький гострий ніж, відразу ж нарізати на прямокутні шматочки 5х7.5см. Запустіть ножем акуратно наполовину в пісочне шматочки, не торкаючись дна, щоб палець відступ. Нехай печиво охолонути в каструлі протягом 10-15 хвилин перед зняттям і установкою на стійці охолодження.

5. Підрівняйте краю, при бажанні, перед подачею на стіл.

Примітка: Якщо ви хочете відобразити скотч або ваше ім'я печиво, це повинно бути зроблено на кроці 4, до того, як печиво охолоне.

Між тим, захоплені пекарі взяли в Instagram, щоб поділитися своїми версіями Монте-Карло після того, як рецепт був випущений минулого тижня, і ми дуже вражені.



Категория: Новости