Домашній рецепт закрутки на класичний бісквіт
Опубликованно 09.05.2020 05:50
Якщо тобі зручно на кухні і не хочете відправитися в магазини на останню хвилину подарунок, Арнотт був випущений ще один з його печива рецепти з матері день крутять, адаптуючи його для домашнього кухаря.
На цьому тижні це сама незвичайна печива всіх здобного печива, ви, ймовірно, були дозволені тільки на вечірках або коли були гості навколо – крижаний Вово.
По темі: Арнотта-релізи Монте-Карло рецепт
Арнотт був випущений рецепт День матері для холодного Вовос.
Сформульовані майстер Арнотта Бейкер Ванесса Хортон, крижаний рецепт серця Вово, можливо, кілька проміжних пекарів. (Новачки можуть дотримуватися чотирьох інгредієнт віскі рецепт палець замість опублікованому минулого тижня.)
"Арнотт з льодом Вово займає особливе місце у багатьох австралійців серця, які привели нас до цієї унікальної твіст на День матері," Міс Хортон сказав.
"Ми сподіваємося, що цей рецепт надихає людей, щоб спекти (або з) Мама в їх життя в ці вихідні, будь то особисто або через віртуальний відео чат."
Щоб відсвяткувати День матері, Арнотта також віддав суму $100 000 ваучерів, щоб допомогти людям залишатися на зв'язку зі своїми мамами.
Химерний класичний бісквіт, безумовно, варто викочувати на День матері.
ХОЛОДНОГО СЕРЦЯ ВОВО
Час приготування: 10 хвилин
Час приготування: 18 хвилин
Робить: 36
Інгредієнти
Бісквіт
180г розм'якшеного вершкового масла
75 г (1/2 чашки) м'якого цукровою пудрою
1/2 чайної ложки солі
300г (2 чашки) простий борошна
Королівський обмерзання
1 великий яєчний білок
200 г (1 ? склянки) цукрової пудри
1 чайна ложка ванільного екстракту
1 чайна ложка сиропу глюкози
1-2 краплі стовп червоній коробці забарвлення
? Чашки малинового варення
? Склянки сморщившимися кокосове
Додаткові предмети для випічки
Серце-подібний різець (опціонний)
Кондитерський мішок і насадки (опціонально)
Почнемо зі створення базового бісквіта.
Спосіб
1. Розігрійте духовку до 160°вентилятор-примусовий с. Лінія два деко з папером для випічки.
2. Використовуючи електричний міксер, збити масло, цукрову пудру і сіль протягом 2 хвилин або до блідо і вершковий. Просіяти борошно в суміш масла і перемішати на низькій швидкості поки не змішано.
3. Розкачати половину суміші між деякі паперу для випічки до 5мм товщиною. Через 6 см у формі серця різак, вирізати печиво і переклад на деко. Повторіть прокатки і різання у формі серця з залишилася сумішшю, переробний бабла лом зробити більше сердечок.
4. Випікати протягом 16-18 хвилин, коли печиво почне золотого. Залишити на листі до охолодження.
Королівський Обмерзання
1. Помістіть яєчний білок в чисту миску і змішати на низькій швидкості з насадкою до збийте білки починають розпадатися. Поступово додати цукрову пудру, ванілін і глюкозу, перемішати до комбінованих і глянсова. Якщо суміш занадто жорстка, додайте чайну ложку води, щоб послабити його, але гарантувати її не надто рідка, так як вона буде зісковзувати з бісквіту. Вона повинна утворити гладку поверхню. Додати колір і добре перемішайте. Покрити поверхню глазур'ю з липкою плівкою, поки не готовий використовувати, щоб запобігти обмерзання важко.
2. Місце невеликим круглим наконечником (ми використовували номер 2 сопла) і наповніть свій кондитерський мішок 1/3 повного обмерзання. Не переповнюйте свій мішок. Заповнити ще один кондитерський мішок з малиновим варенням.
3. Труби джем смуги вниз центр серця печиво і труби рожевої глазурі по краях перед заливкою в решті частини серця з глазур'ю.
4. Посипати кокосом. Місце крижаний печиво в один шар у герметичному контейнері, щоб встановити на ніч.
Додати джем смугу посередині, потім обмерзання.
Поради:
• Бути дуже легкою рукою при додаванні свого кольору, щоб забезпечити м'який рожевий колір.
• Якщо у вас немає кондитерського мішка, ви можете використовувати засоби блокування мішок і відрізати куточок від
• Печиво може бути зроблено в будь-якій формі, в тому числі традиційного прямокутника
• Якщо вам потрібно більше натхнення, щоб вийти з ваших мисці, ось деякі з кращих будинку на спроби домогтися Монте-Карлос і віскі пальцями:
Категория: Новости