Візьміть свій Тім гра там на наступний рівень


Опубликованно 18.05.2020 20:50

Візьміть свій Тім гра там на наступний рівень

Як раз під час Всесвітнього дня випічки в неділю (хоча кожен день випічки) бісквіт компанія випустила солоного мигдалю Тім Брауні рецепт там. Це наступний рівень Тім Тамс – як ви ніколи не пробували – і не хвилюйся, цей рецепт був адаптований, щоб зробити його простіше для домашніх кухарів.

МММ Тім Тамс. Фото: Вікіпедія

Минулого тижня, компанія також показала, як пекарі можуть підстьобнути рецепт бренду гляссе Вово

Цей останній рецепт від майстер Арнотта Бейкер Ванесса Хортон-це абсолютно чудові домашні лікування Тім tragics там чия любов для печива там, але їх навички випічки може не так вже й багато.

Якщо у вас є 45 хвилин, щоб заощадити, що давайте будемо чесними, щось подібне ви ймовірно робите, то ви перебуваєте в для деяких цікавих ІСО випічки.

“У відповідь на великий реліз рецепт був дивовижний, і багато людей питали у нас Тім там. А саме печиво просунутого рівня випічки, цей рецепт брауні-це простий і смачний спосіб зробити свято, використовуючи будь-шоколадний бісквіт Австралії", г-жа Хортон сказав.

А як щодо солоних мигдалевих Тім там будинкові? Фото: Додається

Раніше Арнотт заявив, що рішення звільнити свої секретні рецепти, у відповідь на інструкції соціального дистанціювання, що впливають на 300 відсотків Спайк у випічці, пов'язаних із пошук Google.

У середньому, побутових австралієць запасів борошна достатньо, щоб останні 65 днів, і обсяги закупівель цукру збільшилося на 65 відсотків.

Щотижня Арнотта представить нового рецепту для одному з його печива, з подальшим сюрпризів для австралійців.

АРНОТТ ТІМ ТАМ ТІСТЕЧКА

Робить приблизно 16 подають

Інгредієнти

120г темного шоколаду, нарізаного

120г вершкового масла

1 ? чашки (400 г) цукрової пудри

3 яйця

1 чайна ложка ванільного екстракту

1 чашка (120 г) простий борошна

1 столова ложка какао-порошку

? Чайної ложки розпушувача

1 х (200г) пачка оригінального Арнотт Тім там, приблизно розколотий

? Чашки мигдалю, крупно порубаного

? Чайної ложки морської солі пластівцями

Спосіб

1. Розігріти духовку до вентилятора-примусовий 180С/160С. Змастіть 20x20 см квадратний торт олова. Лінія з папером для випічки.

2. Покладіть шоколад і масло в середній каструлі на слабкому вогні, помішуючи, поки розплавлений і гладкою. Злегка охолодити.

3. Розмішати цукор в шоколадну суміш, додати яйця, по одному за раз, добре перемішуючи після кожного додавання. Перемішати ванілі.

4. Змішайте борошно, порошок какао і розпушувач в маленькій мисці. Додати борошняну суміш в шоколадну суміш.

5. Перемішати, поки тільки в поєднанні. Перемішати через Тім там. Вилийте тісто в приготовану форму. Поширюючи рівномірно, посипати мигдалем і морською сіллю.

6. Випікати протягом 30 хвилин або до фірми. Залишити до повного охолодження. Розрізати на шматочки і подавати.

Між тим, захоплені пекарі взяли в Instagram, щоб поділитися своїми версіями рецепт холодного Вово після рецепт був приурочений до Дня матері та Арнотта був дуже вражений.



Категория: Новости