Візьміть свій Тім гра там на наступний рівень
Опубликованно 18.05.2020 20:50
Як раз під час Всесвітнього дня випічки в неділю (хоча кожен день випічки) бісквіт компанія випустила солоного мигдалю Тім Брауні рецепт там. Це наступний рівень Тім Тамс – як ви ніколи не пробували – і не хвилюйся, цей рецепт був адаптований, щоб зробити його простіше для домашніх кухарів.
МММ Тім Тамс. Фото: Вікіпедія
Минулого тижня, компанія також показала, як пекарі можуть підстьобнути рецепт бренду гляссе Вово
Цей останній рецепт від майстер Арнотта Бейкер Ванесса Хортон-це абсолютно чудові домашні лікування Тім tragics там чия любов для печива там, але їх навички випічки може не так вже й багато.
Якщо у вас є 45 хвилин, щоб заощадити, що давайте будемо чесними, щось подібне ви ймовірно робите, то ви перебуваєте в для деяких цікавих ІСО випічки.
“У відповідь на великий реліз рецепт був дивовижний, і багато людей питали у нас Тім там. А саме печиво просунутого рівня випічки, цей рецепт брауні-це простий і смачний спосіб зробити свято, використовуючи будь-шоколадний бісквіт Австралії", г-жа Хортон сказав.
А як щодо солоних мигдалевих Тім там будинкові? Фото: Додається
Раніше Арнотт заявив, що рішення звільнити свої секретні рецепти, у відповідь на інструкції соціального дистанціювання, що впливають на 300 відсотків Спайк у випічці, пов'язаних із пошук Google.
У середньому, побутових австралієць запасів борошна достатньо, щоб останні 65 днів, і обсяги закупівель цукру збільшилося на 65 відсотків.
Щотижня Арнотта представить нового рецепту для одному з його печива, з подальшим сюрпризів для австралійців.
АРНОТТ ТІМ ТАМ ТІСТЕЧКА
Робить приблизно 16 подають
Інгредієнти
120г темного шоколаду, нарізаного
120г вершкового масла
1 ? чашки (400 г) цукрової пудри
3 яйця
1 чайна ложка ванільного екстракту
1 чашка (120 г) простий борошна
1 столова ложка какао-порошку
? Чайної ложки розпушувача
1 х (200г) пачка оригінального Арнотт Тім там, приблизно розколотий
? Чашки мигдалю, крупно порубаного
? Чайної ложки морської солі пластівцями
Спосіб
1. Розігріти духовку до вентилятора-примусовий 180С/160С. Змастіть 20x20 см квадратний торт олова. Лінія з папером для випічки.
2. Покладіть шоколад і масло в середній каструлі на слабкому вогні, помішуючи, поки розплавлений і гладкою. Злегка охолодити.
3. Розмішати цукор в шоколадну суміш, додати яйця, по одному за раз, добре перемішуючи після кожного додавання. Перемішати ванілі.
4. Змішайте борошно, порошок какао і розпушувач в маленькій мисці. Додати борошняну суміш в шоколадну суміш.
5. Перемішати, поки тільки в поєднанні. Перемішати через Тім там. Вилийте тісто в приготовану форму. Поширюючи рівномірно, посипати мигдалем і морською сіллю.
6. Випікати протягом 30 хвилин або до фірми. Залишити до повного охолодження. Розрізати на шматочки і подавати.
Між тим, захоплені пекарі взяли в Instagram, щоб поділитися своїми версіями рецепт холодного Вово після рецепт був приурочений до Дня матері та Арнотта був дуже вражений.
Категория: Новости