Два інгредієнта пох рецепт угар іскри
Опубликованно 21.05.2020 04:10
Але якщо ви вже відклали на думку зробити щось з нуля (або досі поняття не маю, якого біса закваскою для опари), ніж цей простий рецепт від МастерШеф зірки пох Лінг Еоу безумовно для вас.
Знаменитість шеф-кухар поділився на Instagram її рецепт для палмьерс з її книги пох пече, пояснює, що це був "один з моїх улюблених речей, щоб зробити".
По темі: Потрібно спробувати низькокалорійної їжі
Пох Лінг Еоу має смачні кондитерські блюдо, яке вимагає лише двох інгредієнтів.
Дивно класичний рецепт вимагає лише двох інгредієнтів – цукрової пудри і листкового тіста – яким пох сказав, що ви можете купити готові в супермаркеті або приготувати самостійно вдома.
Спосіб пох, який триває менше години, щоб зробити, був хітом зі своїми послідовниками на Instagram, який високо оцінив простий спосіб.
“Палмьерс так ностальгічно для мене. Моя сестра і я використав, щоб поділитися одним після балетному класі щотижня. Величезне задоволення для нас," один чоловік написав.
"О боже мій @pohlingyeow це один з моїх улюблених рецептів з вашої книги," інший коментує. "Так ситно і досить, все ж так просто."
“Виглядає смачно! Сподіваюся, ти не втомився слухати," ще один шанувальник писав.
Пох поділився рецептом своєї Instagram – так просто будь-хто може зробити їх.
Пох піднялася до слави в той час як конкуруючі на перший сезон МастерШеф в 2009 році, коли вона прийшла бігун-Джулі Гудвін.
Цей 47-річний повернувся до серії в цьому році для іншого нахилу в першу чергу на MasterChef Австралії всі зірки – і вона була твердою вентилятор фаворитом.
Протягом десятиліття з моменту своєї першої появи на ТБ, пох був зайнятий, хостинг декількох сезонів телешоу пох кухні на ABC до переїзду в СБС з ПУ і До 2015 року.
Пох повернувся на MasterChef ще йти на першому місці.
По темі: Інтернет в запеклі дискусії з приводу Майло
Незважаючи на успіх, оскільки МастерШеф, пох каже, вона завжди хотіла ще піти на шоу, яке вперше зробив її знаменитою.
"Дивно, я потай мріяв про роблять всі зірки, що протягом тривалого часу", - сказала вона нова Фитци і Wippa.
“Для мене, відчуття, що кухня йде в бій. Колись ви були вкушені, що помилка, бачачи, що можна в цих неможливих меж часу і божевільна кількість тиску, це дійсно унікальна річ, і ось чому я повернувся".
Категория: Новости