Яке вино потрібно пити з фаст-фудом
Опубликованно 25.05.2020 05:00
Директор вино для державних будівель, Перт, Емма Фарреллі, пояснює, що "їжа і вино парування-це все про балансуванні сіль, жир, кислота і цукор". Що робить шлях ваші улюблені провину закуски, щоб бути прем'єр-пар для хорошого падіння.
“Нездорова їжа не тонкі. Це все у вашому обличчі з великим смаком, тому вони насправді досить прості речі для пари вина", - каже Фарреллі.
У той час як теорія б ви випити ваш кращий пляшки з вашими найкращими стравами, Фарреллі стверджує, що будь який час це гарний час, щоб відкрити крекінг вино. Не дозволяйте вашої колекції порошитися чекає прекрасний вечеря, щоб підключити його. Отримати творчу і насолодитися келихом або два з щедрою порцією улюбленої комфорт закуски.
Cheezles краще в супроводі помаранчевого вина.
CHEEZELS
За словами Фареллі, ностальгічне рандеву з пальцем доліва ласощі вашого дитинства, краще всього в супроводі апельсинового вина.
Все більш популярною альтернативою біле або рожеве, помаранчеве вино відрізняється тим, що починається бродіння з шкіркою і стебла залишаються недоторканими, як і червоне вино. Зі злегка солоними профіль смаку, шкіри-контакт вина дивно ласкаво просимо сполучення для будь-солоний, штучний сир зі смаком закуски.
"Шкіра-контактна вина, що крейда, фенольні зчеплення", - говорить вона. “Вони трохи простуваті, але вони все ще досить соковита. Соковиті, крейдяні символи просто доповнити, що штучний ароматизатор сир так добре."
Не всі помаранчеві вина виробляються з рівним впливом шкури, і Ферли передбачає, сир зі смаком сполучення закуски – будь то Cheezels, кукурудзяні чіпси, або твисты – з більш доступними, легше-зв'яжіться з Вин Skinnydip Амато вино або Dormilona за Skinnie.
Картопля дорогоцінні камені найкраще працюють з келихом Франчакорта
КАРТОПЛЯ КАМЕНІВ
Коли справа доходить до картопляного домашню їжу з морозилки прохід, по текстурі приємні, хрусткі, але м'які картопляні камені панувати.
Беручи натхнення з перевірених, випробуваних і настільки улюблене поєднання шампанського і картопля фрі, Фарреллі рекомендує випити келих Франчакорти, а укладати в чашу більш-іш картопляні нагетси.
Родом з італійської провінції Брешіа, Ломбардія, Франчакорта-це бісерні в стилі шампанського. Друге бродіння відбувається у пляшках, що ні сухий, yeastier і менш фруктовий, ніж його більш відомий колега газованих просекко.
Свіжі bubblies допомогти очистити рот від жиру і солі в будь-якому фритюрі смачна картопляна закуска. "Все, що газовані і що є дуже висока кислота виступає як дуже красивих душ для смаку", - говорить Фарреллі.
Хоча Франчакорта сухий, дріжджовим смаковими профілем є кращим з картопляним дорогоцінних каменів або оладки, замінники просекко, шампанське або австралійські ігристе буде працювати однаково добре.
Нагетси подаються з охолодженим червоним.
КУРЯЧІ НАГЕТСИ
Знайти вино в парі з втішну чашу ніжні курячі нагетси-це просто. Просто ні про що йдеться. Де речі починають ставати більш складними, коли приправи брати участь.
"Соус, який ви використовуєте з шматочками курки все змінить", - говорить Фарреллі. “Я з'їла з Срирача Майо. Це перець, а також вершкове, і що приємно кислий смак Срирача."
Повний-ароматні приправи, як гострий соус або кисло-солодкий соус, як правило, команда смаку і необхідно надійне вино, щоб протистояти їм. Коли самородки вмочили в м'який соус, Фарреллі рекомендує супроводжуючи їх рожевих або охолоджена Червона.
"Я пару нагетси з охолодженим червоним, як санджовезе з півдня на південний захід від річки Маргарет", - говорить вона.
“Це Санджовезе зроблені спеціально, щоб бути охолодженим. Тому багато винороби вирішили спуститися в Алеї ці дні з цими легкими, модерн, свіжі, хрумкі, ні-дубові червоні вина, які ідеально підходять для нашого клімату і добре поєднуються з багато різних речей."
Зокрема, курячі нагетси.
Спробуйте Рислінг з вашим Бхуджа
БХУДЖА
Всіх закускою і вином це один Фарреллі, що це найбільше хвилює, дає поєднання тверду 10 з 10.
Походять з Індії, бхуджа (також відомий як chivda) - це суміш хрусткою пряної локшини, арахісу, сушеного гороху, сухофруктів і горіхів. Приправлений кмином, фенхелем і Чилі, є справедливий діапазон смаку, щоб весело провести пару с. Хоча він не так поширений, снек-буфет, як картопляні чіпси, варто спробувати для будь-якого спецій - рислінг або коханця.
“Я в парі бхуджа з троках-стиль німецький рислінг, сухий стиль з трохи солодощі. Тому що бхуджа трохи пряний, з трохи німецький рислінг солодощі, він просто дає дуже хороший контраст."
Кріплені вина добре працювати з шоколадом.
Шоколад
Пляшку Тоні, тобі вже сидить у винний шафа збирається мати свій день – Фарреллі твердо вірить в пару шоколадні ласощі з кріпленими або десертними винами.
"Тріщина, що пляшка портвейну ти тримався за і синхронізувати його з вашої домашньої солоної карамелі з горіхами або склянку плитку шоколаду."
Любителі горіховий, трохи більше солодощі, шоколад повинен скласти для деяких австралійських apera кріплені вина, раніше відомий як Шеррі. "Це відбувається, щоб дійсно добре працювати з арахісом М & пані з-за арахісу характеру, вони не такі солодкі, як традиційні М & Р-жа вони володіють легким гострі краї і трохи більше складності, який так добре працює з apera."
Спочатку опубліковано asWhat винний пар краще з Cheezles?
Категория: Новости