Бакалійник змушує клієнтів платити двічі за відламав стебла брокколі


Опубликованно 29.05.2020 19:50

Бакалійник змушує клієнтів платити двічі за відламав стебла брокколі

Вони стверджують, що, роблячи це, він не тільки позбавляє їх доходів, але також позбавляє покупця смачних і тривале харчування.

Один магазин так засмучений її власники вийшли за межі просто качали головами, коли клієнти знаходяться поза полем зору; вони тепер будуть стягувати з клієнтів подвійну, якщо вони роблять це підлу справу.

Так, що деякі покупці роблять, що викликає такий жах?

Відламав стебла брокколі і скидаючи їх, перш ніж відправитися на касу.

Деякі клієнти думаю, розрив плодоніжки економить їм кілька копійок на вартість обіду, а продуктові магазини знаходяться в жаху.

На цьому тижні був знак помічений на зеленщики в Західному районі Сіднея. Він був тупуватий.

"Не видалити стебла брокколі", - прочитала вона. "Інакше бути стягнута у подвійному розмірі".

Суворий брокколі попередження на зелений бакалійник в Західному районі Сіднея на цьому тижні.

Тріщини підлий стебла настільки поширена, що бакалійники знаходять легіони їх, кинутих на дно брокколі ящики.

"Я завжди розірвати його і залишити його," один стебло грубіян розповів новини.ком.au сказав, що, незважаючи на визнання економія не була величезною.

“Мова йде не про вартість, це принцип бути змушені платити за стебло, що не буде використовуватися. Аналогічно, у м'ясника я завжди питаю, що будь-який зайвий жир обрізалися."

Інший був настільки ж покаявся: "вам пред'явлено звинувачення по вазі, так все обламується біти, вони не їдять, щоб отримати більше удару для їх долара."

Це ціла купа стебло.

Ананаси продаються без листя, так чому б не брокколі без стебла?

Але Sydneysider в команді стебло сказав, що практика "зробив голову".

"Майже всі з свіжих продуктів має певну кількість відходів – шкірка, серцевина, насіння не використовується, але вам все одно доведеться платити за це", - сказала вона.

“Ви не залишаєте за бананової шкірки і насіння авокадо. Це просто життя".

Одна покупниця вказала, що супермаркети використовують для ящиків в розділі свіжої продукції, де ви могли б скидати листя цвітної капусти та інших овочів зайві аксесуари, перш ніж платити за них. І ананаси вже давно продали, позбавлений своєї загострені листя – так чому б не продати броколі зі свого стебла окремо?

Фермери брокколі з пантелику відмовившись від стебел покупцями. Фото: Марк Стюарт

СЕКРЕТ КОРИСТІ СТОВБУРОВИХ БРОККОЛІ

Скромний брокколі, членом сім'ї Brassica разом з капустою, Капуста й ріпа, Австралія 10th самий злопала овочевий з половину врожаю, вирощеного в Вікторії.

Фермери незрозумілий всі обдурювання покупців.

Вони кажуть, що є два дуже хороші причини, чому стебла повинні залишитися незмінними. Перша-тому, що це їстівне – значить, ти відмовляєшся від цілком гарне харчування.

"Стебла брокколі може бути смачним і здоровим доповненням до будь-якої їжі," Шон Lindhe, прес-секретар AUSVEG, промислова група, яка представляє овочівники, розповів новини.ком.АУ.

"Стебло містить стільки поживних благо як квіточки, а можна використовувати і приготовлені різними способами, в тому числі для акцій і супи, порізати для смаження або салатів, розрізали і їли сирої супроводжувати провали або як окремий перекус, або приготовані і додані до їжі, як ви б квіточки."

Брокколі також містить багато клітковини, калію і вітамінів C і К.

Можна зробити смачний салат, використовуючи стебла брокколі, як брокколі, а не скидання стебла. Фото: Аластер Маклеод

Але була ще одна, прихована, благо стебло – він дійсно може тримати овочі свіжими довше.

"Як вирізати квітка і його стебло, видаляючи брокколі стебло може скоротити життя овоча, так як вуглеводи і енергію, запасену в стеблі мають важливе значення для продовження терміну придатності брокколі," Містер Lindhe сказав.

Дійсно, недавнє дослідження китайських дослідників, опублікованій в журналі Територія смислів Horticulturae, знайшов ідеального довжині стебла. Дивлячись на довжину 1, 3, 6 і 9 см в результаті аналізу встановлено занадто мало або занадто багато, стебло може погіршити квіточки з плином часу з 9 см стебло насправді висмоктує поживні речовини з брокколі. Однак 6см стебла була просто правильна довжина, щоб тримати квіточки свіжіше в середньому термін зберігання.

Хто знав? Ідеальна брокколі стебло довжиною 6см. Фото: Horticulturae Територія Смислів.

"Я хотів би закликати всіх, щоб включати в себе велику кількість брокколі – суцвіття, листя і стебла – як частина їх дієти," Містер Lindhe сказав.

Отже, підлий стебла зрізи можуть врятувати, але вони будуть також втратити на хорошу їжу і може побачити їх вегетаріанського повелися, що трохи швидше.

І якщо це відбувається з брокколі, чому не інші фрукти і овочі? Працівники супермаркетів вже давно поцокал мовою, похитав головою на клієнтів, які купують помідори, дозрілі на кущі, а потім відокремити плоди від лози.

Чому ми не можемо також ЧОП-решт цибулю-порей і цибулю теж, а ми?

Тільки будьте обережні, вас можуть звинуватити у подвійній.



Категория: Новости