Сюрприз бургер названий найгірший злочинець
Опубликованно 03.06.2020 09:00
Дослідження, проведене Інститутом Джордж для глобального охорони здоров'я проаналізувала більше 4702 пунктів швидкого харчування в Австралії, щоб виявити найбільш нездорових варіантів – і є несподіваний вихід виймаючи перше місце.
Здоров'я тіла документувати свої висновки вFoodSwitch: стан фастфуд пропозиціїдоповіді, опублікованій в минулому місяці, і це змусить вас двічі подумати про відкриття свого Убер жере додаток.
По темі: кава проти чаю: Що корисніше?
Голодні приборкувач голоду прийом їжі був другий найгірший фаст-фуд їжу.
Харчування
Червоний півень беконом і сиром Риппа один прийом їжі-комбінований беконом і сиром Риппа рол, велику картоплю фрі і колу цілих 7600kJ – або 89 відсотків від щоденного споживання середній чоловічої енергії.
Згідно з повідомленням, це блюдо займе більше п'яти годин ходьби або двох з половиною годин роботи – відпрацьовувати.
На другому був голодний домкрати з їх громадину Приборкувачі голод їжа, яка містить Воппер, гамбургер, чізбургер барбекю, середні фішки, три нагетси і велику колу
суму 7600kJ – або 87 відсотків від щоденного споживання середній чоловічої енергії.
Найздоровіша їжа комбо з двох найбільших мереж швидкого харчування, з оригінальний рецепт Курячі крильця філе прийом їжі з найменшою енергією результат просто 2541kJ, або 29 відсотків від середньодобового споживання.
Найближчі низькою була їжа гамбургер Макдональдс з 2912kJ на порцію і його шість курячих курячі нагетси їжу з 2962kJ.
Пов'язані з: прості зламати мами, щоб зробити хліб "свіжий" ще раз
Червоний півень беконом і сиром Риппа рол був одним з найгірших злочинців.
Котлети
Бургер голодні' набрали найвищі бали в енергії, коли він підійшов до свого гамбургери з подвійною Ангус барбекю Смокі бургер величезний 5610kJ, або 65% від середнього споживання чоловічої енергії.
На відміну від гамбургера Макдональдс був найнижчим споживанням енергії будь-якого бургер з яловичиною просто 1060kJ.
Коли справа дійшла до курячі котлети Червоний Півень беконом і сиром Риппа був найстрашніший злочинець з 4560kJ поки запікаються слайдер KFC тут айолі був найздоровіший з 901kJ на порцію – проте варто відзначити повзунок в меню снек ланцюга.
На рослинній основі бургер гриль б обох кінцях спектру його за межі саду
Ласкаво бургер на безглютенової булочкою 4160kJ служити, а його Гриб Парма Vegie бургер був 2224kJ служити.
По темі: фото показує, чому не варто закушувати
Джамбо доміно новий асортимент Йоркер також сильно забив.
Піца
Аналізуючи 272 продукція продається скоринкою, Піца Хат і звіт Доміно виявили, що в той час як три ланцюги були подібні рейтинги здоров'я, але Піца Хат була найвища середня зміст кілоджоулі.
Велика м'ясна піца з високим вмістом енергії був "Нью-Йоркер "Доміно" великою трійкою " асорті з 11,040 кДж на піцу.
М'ясна піца з найменшою кількістю кілоджоулів був домино'з шинкою і сиром на класичній основі 3944kJ за піцу.
Вегетаріанська піца з високим споживанням енергії Доміно "Нью-Йоркер" великий
Сир з 9520kJ а його піца з найменшим вмістом енергії також від Доміно, з їх пряним тріо овочі на класичній основі 3728kJ на піцу.
Часник креветки традиційної бази Піца Хат на 7261kJ була найвища енергія піца з морепродуктів, а часник креветки доміно на безглютенової база була найнижчою з 4184kJ на піцу.
Один з авторів доповіді, сказав, що фаст-фуди потрібно 'зробити краще', щоб допомогти клієнтам вживати здорову їжу. Картина Норма Oorloff
ФАСТ-ФУД – ЦЕ СТАЄ ЗДОРОВІШИМ?
Під час дослідження вдалося проаналізувати тисячі страви швидкого харчування, майже половина швидко в країні харчові ланцюги не можуть бути включені в Висновки Як не достатньо інформації у відкритому доступі.
"Ми виявили, що інформація харчування представлено в мережі швидкого харчування не завжди ясно і послідовно, що робить його важким для людей, щоб зробити правильний вибір," громадського адвоката охорони здоров'я та науковий співробітник Інституту Джорджа доктора Олександра Джонс сказав.
"Широка доступність і просування варіантів їжі, які містять надлишок енергії сприяють епідемії ожиріння нації".
Звіт порівняно швидкі кулінарні тенденції з 2016 по 2019 рік і виявили, що фаст-фуди не досягли значного прогресу в тому, щоб їх харчування більш здоровим.
Д-р Джонс, який був одним з авторів доповіді, сказав, що основне повідомлення, щоб клієнтам було звести до мінімуму вживання фаст-фуду.
"Є явні можливості для компаній, щоб зробити краще, як зробити здоровий версії продуктів, замінюючи менш здорові краще в менших пропорціях, і показувати повну інформацію про харчуванні поряд з місцем покупки, щоб допомогти людям зробити здоровий вибір," доктор Джонс сказав.
“У той же час, наше звернення до споживачів обмежити споживання фаст-фудів. Скористайтесь можливістю більше часу вдома, щоб освіжити свої навички приготування їжі – домашня кухня з нуля також буде мати переваги для вашого здоров'я".
Категория: Новости