Одного елемента, ми не можемо зупинити замовлення на сайті Deliveroo


Опубликованно 04.06.2020 22:50

Одного елемента, ми не можемо зупинити замовлення на сайті Deliveroo

Виявляється, у більшості з нас є тип, коли справа доходить до замовлення на винос, а також, сайт Deliveroo розкриваючи майже половина його клієнти будуть просити для "сиру, будь ласка" на замовлення.

Опитування 1000 проведеного продовольчої компанії поставка показали, що сир був самий ароматизатори для харчової замовлення, з 45 відсотків потребують ньому.

По темі: покупці в непритомність від "химерний" пухнастиків сир номер

Важко сказати " ні " сирна піца. Зображення: iStock Не

Його знайшли 88 відсотків респондентів зазначили, що піца була свій улюблений сирне блюдо на замовлення, паста на 71% і котлети на 69 відсотків.

Старий добрий класичний сир чеддер на вибір, потім брі, пармезан, камамбер, фета і блакитний сир.

Щоб відзначити Всесвітній день сиру сайт Deliveroo є спеціальна пропозиція для любителів сиру – вони роздають безкоштовний сир та вино.

Компанії поставки будуть кричати Халява на замовлення, зроблені з їх сайт Deliveroo Магазин магазинів в період з 4-8 червня.

ЯК ЗРОБИТИ ІДЕАЛЬНИЙ МАК-Н-ЧІЗ

Між тим, якщо всі ці сири розмови у вас спрага це погано (на жаль) ви повинні, безумовно, абсолютно, спробуйте зробити МастерШеф суддя Джок Zonfrillo за ОТТ мак-н-чіз рецепт.

А не використовувати лише один тип сиру, Джок рекомендує використовувати чотири різних типу, щоб отримати ідеальний сирний суміші.

Його рецепт використовує суміш з блакитного сиру, таледжіо, копчений чеддер і фонтіна.

"Це кращі чотири сиру в поєднанні використовувати для сирного соусу, категорично," Джок сказав комбінації.

"Немає краще, це факт, взяти його в банк."

По темі: У $6 розпродажем Алді сир люди говорять краще, ніж D Affinois

МастерШеф суддя Джок Zonfrillo є хороші Mac-Н-сир рецепт.

СИРНИЙ СОУС ІДЕАЛЬНО ПІДХОДИТЬ ДЖОКА МАК-Н -

Інгредієнти

600г молока

60г несолоного вершкового масла, нарізаного кубиками

60г пшеничного борошна

130г вершковий сир з блакитною цвіллю, нарізаний кубиками

130г гострий копчений у віці чеддера, крупно тертого

Фонтіна 130г, крупно тертого

Таледжіо 130г, крупно тертого

Сіллю, приправити

Тріщини білий перець, в сезон

Спосіб

1. Доведіть молоко до кипіння в середній каструлі на сильному вогні.

2. На середньому вогні розтопити масло в середній каструлі.

3. Зніміть каструлю і додати в борошно, помішуючи, щоб добре перемішати. Потім поверніть сковорідку на вогонь і знову варити ще хвилину.

4. Далі поступово додати підігріте молоко у великій ladleful за раз, збиваючи в однорідну суміш після кожного додавання. Повернути каструлю на сильний вогонь і доведіть суміш до кипіння. Потім зменшіть вогонь до середнього і варіть ще дві хвилини, або поки він не почне густіти.

5. Потім додайте сир і варіть соус протягом ще чотирьох-п'яти хвилин або поки суміш не розтане. Збийте суміш по мірі необхідності і додати сіль і перець до сезону.

6. Пропустити соус через дрібне сито в чисту каструлю і тримати в теплі на повільному вогні, поки ви не будете готові, змішати з макаронами і подавайте.



Категория: Новости