Яйця повинні бути подані рідкий чи твердий? Експертна дискусія закінчується австралієць яйце


Опубликованно 07.06.2020 02:40

Яйця повинні бути подані рідкий чи твердий? Експертна дискусія закінчується австралієць яйце

Це питання до тих з нас, хто їсть на сніданок штапельного знаєте відповідь на спалахи – але виявляється, наші особисті уподобання можуть виявитися надзвичайно спірне.

Австралійський яйця поділився крок за кроком керівництво, щоб варені яйця на Facebook, пояснивши, як довго потрібно кип'ятити, щоб отримати бажаний жовток.

“Є це некруто або круто, є яйце там для всіх. Що ваш перфоров-яйце варене яйце?" після читання.

Огляди: секретний Ману Фідель-це яєчня рецепт

Як потрібно їсти яйця? Це сніданок питання поділу австралійців. Зображення: iStock Не

Варіанти варіювалися від двох хвилин в гарячій воді на дуже яєчні до 12 хвилин, де золотий центр буде фірма.

Багато зупинили свій вибір на двох-чотирьох хвилин кронштейном, а іншим з розмаху в протилежний кінець шкали.

"Всмятку яйцем-пашот-це, напевно, моя улюблена їжа на даний момент," один чоловік сказав.

“Чотири-шість хвилин. Люблю трохи липкий жовток змішується з салатом", інший погодився.

Хоча деякі стверджували, жорсткий на користь фірма жовток.

“Дефо 10-12 (хвилин). Я не люблю яйця в м'якій," один написав в інтернеті.

Виявляється, ми всі дуже різні. Картина: Австралійський Яйця

"П'ятнадцять хвилин, що це сире, на мій смак," сказав другий.

У той час як була спочатку передана назад в 2019 році, дебати щодо того, як краще з'їсти варене яйце зібрало сотні лайків, без висновків.

І, схоже, в ізоляції, можливо, з більш австралійці приготування їжі, ніж раніше, він знову захоплюють увагу.

"Варені яйця з тостами солдатів є одним з перших страв багатьох людей, пам'ятаю, що їв з дитинства та ностальгічні спогади викликає сильні почуття про те, як яйця повинні бути приготовані," прес-секретар австралійського яйця розповідав новини.ком.АУ.

"Якщо у когось батьки дали їм некруто яйця в чашку яйце як дитину, вони, швидше за все, залишаться лояльними некруто яйця, а хтось, хто подавали очищені, зварені круто яйця будуть вірити, що це найкращий спосіб їх готувати."

Експерти також важив на правильний шлях, щоб служити яйце, кажучи: "немає правильного шляху", – додавши, єдине, що люди повинні переконатися, що він приготований досить довго, щоб бути безпечними продуктами харчування.

“Люди повинні готувати яйця до білої встановлюється і жовток починає густіти. Яйця всмятку це абсолютно нормально – просто переконайтеся, що жовток не зовсім сопливий".

Так що у вас є люди, ми всі переможці.



Категория: Новости