Маріон grasby показує, що вона була в тирі з Бангкока на тлі COVID-19 спалах, як вона готує для cookalong смак


Опубликованно 14.06.2020 01:30

Маріон grasby показує, що вона була в тирі з Бангкока на тлі COVID-19 спалах, як вона готує для cookalong смак

Як коронавірус поширився, штовхає світ під замком, австралійський шеф-кухар Маріон grasby була справа з її власною кризою.

У MasterChef Австралії випускники жив у Бангкоку, де вона знімала її популярної серії Маріон Таїланд і два тижні тому народила другу дитину.

Зіткнувся з будучи заблокований з Австралії, вона швидко довелося робити вибір: залишатися на місці і сподіватися, що кордони знову швидко або покинути шоу і повернутися додому.

“Це було саме божевільне час для моєї родини. Ми були в Бангкоку з двох-тижневу дитину, двох-річний малюк, Австралія почала закрити кордони, тому ми вирішили повернутися додому", - сказала вона.

Сім'я поспіхом зібрався і перемістився в Нуса, щоб бути з найближчими родичами.

Не вдалося доставити страви Таїланду прямо зі своєї студії в Бангкок замість цього вона звернула свою увагу на смаки Австралії.

Маріон grasby довелося кинути зйомок її шоу в Таїланді через пандемії.

У 37-рік-старі фільми Маріон кухня Австралії для її YouTube і Facebook канали зі свого будинку на річку Нуза.

"Ми знімали на річці, ми знімали на пляжі, де всі дивовижні Квінсленді і австралійських морепродуктів я дуже сумувала", - сказала вона.

"Це дуже багато австралійської відчувати і добре йде домашня серія для мене; я дійсно схвильований."

І вона приймає її пристрасть для всіх речей їжі далі в цьому місяці, коли вона приєднується її друг і товариш гурман Метт Престон на вечерю Cookalong революції.

Це віртуальний міжсобойчик, влаштований в прямому ефірі на смак.ком.AU від Горді Когхлан, в якому учасники зареєструйтеся, щоб команди Меріон або команди Метт і отримати "секретний список" інгредієнтів купити попереду великий день, в середу, 17 червня.

Але є заковика: вам тільки розповів, що вони готують, коли вони зайдуть на спеціальній сесії свого лідера команди і почати cookalong.

Замість цього, Маріон зараз орієнтуючись на смаки Австралії для її шоу Маріон кухня Австралії. Фото: Мадлен Джонс

БІЛЬШ ГЛИБОКОГО СНУ

Експерт важить на COVID-19 і як воно впливає на дитячий сон

Роблячи більшість з комори скоби з ТБ шеф-кухар Мігель Маэстре

Trackies чад над Instagram зірки

За кращий з всіх, всіх учасників Австралія тоді поїдемо разом (але окремо), розділяючи їх харчування і відгуки в соціальних мережах.

"Я думаю, що це виклик для всіх", - сказала вона.

“Кожен хоче отримати хороший вечеря на столі і бути щаслива з ним. Ніхто не хоче мати катастрофі в кінці дня або.

"Ось чому цей cookalong являє собою цікавий спосіб, щоб принести трохи радості тому в обідній час і підключити як добре".

Шеф-кухар знаменитості не дати їй рецепт, але натякнув, що це "дуже улюблена сім'я для усіх".

"Це дійсно стандартна щотижнева блюдо, яке всі будуть знати, але трохи додатковий інгредієнт, який я збираюся поставити в шахті буде зробити все різниця з точки зору смаку, але і з точки зору швидкості та отримання інгредієнтів", - сказала вона.

Здорове блюдо верхній частині меню Метт Престон після драматичної втрати ваги. Фото: Ніколь Клірі

Вона дражнила австралійців приєднатися до її команді, тому що вони будуть "набагато більш смачна вечеря", ніж команди Метт.

“Я насправді не знаю, що Метт приготування їжі, але довіри це все, так що приходьте, та я отримав азіатську-кльош краю на Метта. Мої інгредієнти напевно набагато більш цікаво і весело, я вважаю", сказала вона.

Грасби і Престон в минулому опинилися в Бангкоку на "гарячі" дати вечерю.

"У нас був хвилинах в ресторані, де було одне блюдо, яке було так жарко, я думав, що моя голова збиралася вибухнути", - сказав Престон.

Як з Грасби, він був зайнятий під час ізоляції заспокоює публіку своїм смачні рецепти онлайн в lockdownkitchen.ком.АУ.

"Я просто роблю баклажан блюдо з помідорами і начинкою перець і трохи йогурту на вершині", - сказав він з Пойнт-Лонсдейл у Вікторії, де він був на зйомках.

"У мене є два салату зробити сьогодні".

Метт Престон (в центрі) з МастерШеф 2010 конкурсанти Адам Liaw, Каллум Ханн, Маріон grasby, Елвін Куэй, Роулстон Кортні і Меттью Aldicott.

БІЛЬШ ГЛИБОКОГО СНУ

За сині передає 60 відсотків сплеск попиту

COVID-19 позбавляє підлітків соціального зв'язку, спеціальні заходи

Додаткова транспорту додав прем'єр натякає на відновлення тренажерні зали

Здорове блюдо верхній частині меню Престона після драматичної втрати ваги.

І він вважає, що це велика причина, щоб приєднатися до своєї команди – особливо якщо ви вже перевантажувати на себе занадто багато вуглеводів під час тривоги.

"Я думаю, що це важливо для усунення балансу, особливо зараз", - сказав він.

“Мій рецепт дасть вам все, що я збудився. Це буде мінімізувати вагу, там буде кілька трюків, які, може бути, люди не знають, які дозволяють їм готувати все краще і готувати простіше. Мета-спробувати зібрати дійсно смачну вечерю на нашому столі через 20 хвилин".

Престон написав тонни рецептів і обіцяє поставити щось нове для cookalong.

"Я буду підвищувати повсякденних, звичних інгредієнтів, які ви, ймовірно, вже в коморі", - сказав він.

"Я буду робити речі, які відмінно підходить для родини, і я буду робити блюдо, яке можна подавати як вегетаріанське блюдо або як хижак блюдо."

З обмеження на поїздки в місце, це може бути час, перш ніж Грасби, Престон і австралійців в цілому відвідати в Бангкоку і всіх інших прекрасних місць у світі. Але це не означає, що ви не можете принести Смаки світу у вашій власній кухні.

"З кулінарією, ви можете принести трохи смаку з тих свят, назад на вашій кухні", - сказав Престон.

Його поради для новачків, яким потрібен невеликий поштовх, щоб відчути смак пригод "не йти занадто далеко від трави".

“Знайди знайому загальну основу – це може бути цвітна капуста, або це може бути паста, або це може бути ковбаса – і то наступне, що потрібно зробити, це знайти рецепт Різник, який буде працювати.

“Найважче, коли люди прагнуть спробувати новий рецепт, це не то, що перевіряється таким же чином, якщо він був надзвичайно смачним.ком.au чи смак.ком.АУ. Ви завжди знайдете щось цікаве є".

Аналогічним чином, Рада Грасби полягає в тому, щоб мудро вибрати.

“Для початку ви не хочете готувати рецепт, який не працює. Бути дуже розбірливі про те, де ви отримуєте ваші рецепти.

“Я дивився на смак.ком.АУ протягом 10 років, тому що рецепти були випробувані, ви знаєте, вони йдуть працювати. Для мене це про довіру, який рецепти Ви бажаєте приготувати на вечерю і я думаю, що це дуже простий спосіб, щоб почати роботу", - сказала вона.

Спочатку опубліковано asMarion тире з Бангкока на тлі COVID-19 спалах



Категория: Новости