Панг МастерШеф Брендан показує вам, як зробити смачні пельмені вонтон
Опубликованно 17.06.2020 08:10
Зараз він зайнятий, обслуговуючих їх зі свого вареника кухня Bumplings у Фрімантл і написав кулінарну книгу, В ролях їх, влучно названий це книга про пельмені.
Після приходу дев'ятого на MasterChef Австралії в 2018 році, він на наших телеекранах знову повернувся, щоб виграти, справити враження на суддів з рецептами, які часто відзначають його китайсько-маврикійських коріння.
"Моя сім'я зіграла велику роль в надихаючи мене і волнуешь мене," говорить Панг.
Червоний карі wonton суп ідеально підходить для холодних місяців. Фото: Додається
“Мій великий-просто мене вчили як складати пельменів і як приготувати яєчна локшина з нуля, тому я думаю, що це тільки почалось. Вона насправді не знав, як робити занадто багато пельмені сама, але для нас традицією виходити на Юм Ча щонеділі."
Хоча він зробив собі ім'я як Майстер Шефз резидентом галушки експертів, Панг говорить, що він також насолоджувався приготування італійських страв останнім часом.
“Я думаю, що це пов'язано з моєю одержимістю бабла і зробити мої власні тісто з нуля. Але я почала робити багато страв з пасти".
Пенг поділився один із заповітних рецептів його велике-просто з сплячки, поряд з двома з його власних і його топ порад, як зробити ідеальний пельмені в домашніх умовах.
Для домашніх кухарів, які ніколи не робила пельмені і раніше, він каже "йди один крок за один раз".
“Може, просто почати з малого на створення начинки і використовувати деякі магазин купив фантики, і тоді може в наступний раз спробувати на фантики, а також. Або почати з чогось простого, як пельмені".
Якщо ви вирішили зробити свій власний, Панг каже, що включають яйце в начинку, сприятиме створенню легкої і шовковистою текстурою.
Панг МастерШеф Брендан. Фото: Томас Девідсон
Нова книга Брендан Пенг, це книга про вареники. Фото: Додається
“Але не переповнюйте ваші вареники. Існує тонка грань між заповнення і при заповненні. Кращий спосіб подолати це, щоб зробити стільки, скільки ви можете, так що ви отримаєте гарне почуття для заповнення співвідношення фантик".
Його поради завжди використовувати свіжі інгредієнти, коли це можливо, особливо aromats, як лук і імбир.
Нова кулінарна книга Пенг ще є секрети створення ці класичні домашні пельмені, в супроводі гарнірів, макаронів, соусів.
Після роботи на ньому протягом року він гордий бачити вболівальники, МастерШеф квасцов і друзів, так тиражуючи свої рецепти.
“Це трохи ненормально. Я ніколи не думав, що три роки тому, коли я подав заявку на MasterChef я б коли-небудь опублікувати свою власну книгу. Я думаю, що найкраще, коли люди відтворюють їжі, яку ти поставив туди, і дійсно насолоджуюся цим".
Не пропустіть Брендан Панг на MasterChef Австралії, від Сонця – Вт, 7:30pm на десять.
СМАЖЕНІ ПЕЛЬМЕНІ БАБУСЯ СВИНИНИ
Робить 30 пельмешки
Інгредієнти
30 пангасіус обгортки
Рослинне масло, щоб смажити
Заповнення
300г фаршу свинини
Світлий соєвий соус 20мл
30г соус устричний
1 ст. л. дрібно нарізаного листя коріандру
1 чайна ложка дрібно тертого імбиру
5мл кунжутного масла
5мл Шаосин приготування вина
1?4 чайної ложки меленого білого перцю
Щіпка солі
Пряний Корейська Майонез
1/3 склянки майонезу kewpie
1 ст. л. Кочхучжана (корейська червоний перець вставити)
Гранд-прості пельмені свинина буде мати свій рот поливу. Фото: Додається
Спосіб
1. Щоб зробити сметанний заповнення, помістіть всі інгредієнти в миску і перемішайте в одному напрямку, поки суміш не пов'язує. Накрити і залишити відпочивати в холодильник на 30 хвилин.
2. Працюючи з одним пангасіус обгортки на час, місце 1 чайну ложку з гіркою начинку в центр. Кисть два суміжних краю квадрата водою. Складіть вологі краї за (навпіл), щоб зробити трикутну форму і підкласти начинку. Кисті один з кутів з водою і складіть всередину, щоб поєднати його з іншого кута. Прес для ущільнення. На підносі вишикувалися з папером для випічки, нещільно накрийте рушником і повторіть процес, щоб сформувати залишилися вареники.
3. Щоб зробити пряний корейська майонез всі інгредієнти в невеликій мисці перемішати, поки добре поєднуються. Відкладіть в холодильник, поки не буде потрібно.
4. Коли готовий, Щоб приготувати пельмені, заповнити каструлю з олією приблизно на дві третини шляху вгору і нагріти до 180С. Тест зануренням дерев'яну паличку в масло. Він буде шипіти, коли будете готові. Обережно опустивши пельменів у пакетах масло і готуйте до золотистого кольору, близько 3-5 хвилин. Викласти на тарілку вишикувалися з паперовими рушниками і відразу ж подавайте з гострим корейським майонезом.
ЧЕРВОНИЙ КАРІ З КУРКОЮ ПАНГАСІУС СУП
Служить 6 осіб
Інгредієнти
35 пангасіус обгортки
Пучок бок чой, підстрижені
Коріандру, служити
Довгий червоний перець чилі, нарізаний, щоб служити
Заповнення
350г курячого фаршу
1 невелика морква, терта
2 зелений лук, дрібно нарізаний
1 чайна ложка імбиру
2 столові ложки соєвого соусу
1?2 ч. л. кунжутного масла
Червоний Суп Каррі
1 ст. л. рослинної олії
1 цибулина, дрібно нарізаного
15г імбиру, дрібно натертого
2 зубчики часнику, подрібненого
4 ст. л. червоної пасти каррі
4 чашки курячого бульйону
1 може кокосове молоко
1 1?2 ст. л. коричневого цукру
1 чайна ложка солі
Червоних Брендан Пенг Каррі wonton суп. Фото: Додаються.
Спосіб
1. Для вонтони заповнення, помістіть всі інгредієнти в миску і перемішайте в одному
напрямку, поки суміш не пов'язує. Накрити і залишити відпочивати в холодильник на 30 хвилин.
2. Для того щоб зібрати, 1 місце з гіркою чайну ложку суміші в центрі пангасіус обгортки.
Кисті двох суміжних крайок з водою. Складіть вологі краї знайомитися з сухим краєм, у формі
трикутник. Щипка уздовж краю, щоб запечатати і вкласти начинку. Кисть один кут
трикутник з водою і складіть всередину, щоб перекривати інший кут. Прес для ущільнення. Повторіть через
залишилися фантики і курячу суміш. Відкладіть, накритому рушником, поки не вимагається.
3. Щоб зробити червоний суп каррі, нагрійте рослинну олію у великій каструлі на середньому вогні. Додати цибулю,
імбир і часник і готуйте 1 хвилину, помішуючи, поки ароматний і м'який. Додати червоний карі
пасту і готуйте ще хвилину. Збийте в курячий бульйон, кокосове молоко, коричневий цукор і
сіль. Довести до кипіння, потім зменшити на повільному вогні протягом 10 хвилин. Смак і сезон.
4. Щоб закінчити, додати пельмені з креветками в суп і варити, кипіти, близько 6 хвилин. Додати бок чой
і готуйте ще 2 хвилини. Щоб служити, розділіть пельмені з креветками і китайською капустою серед обслуговуючих
миски. Ополоником суп і посипаємо коріандром і чіллі.
СМАЖЕНА П'ЯТЬ СПЕЦІЙ ДЛЯ СТЕЙКА JIANBING
Служить 4
Інгредієнти
Рослинна олія
4 яйця, збитих
2 зелений лук, дрібно нарізаний
4 столові ложки хойсин
1?2 огірка, де-відібраний і Жульєн
2 зелений лук, жульєн
1 невеличка моркву, очищені і соломкою
Jianbing Клярі
1/3 склянки борошна пшоняної
1/3 чашки білої борошна
1 чайна ложка кукурудзяного крохмалю
1?2 чайної ложки солі
3?4 склянки води
П'ять Спецій Для Стейка
1 ч. л. п'яти спецій
1 чайна ложка світло-коричневого цукру
3?4 чайної ложки солі
1?4 чайної ложки меленого чорного перцю
450г пашини
1 столова ложка рослинної олії
У jianbing яловичина смачна. Фото: Додається
Спосіб
1. Щоб зробити jianbing тісто, помістити всі інгредієнти в невеликій мисці і збиваємо до однорідної маси
і тісто консистенції густих вершків. Додайте одну чайну ложку води за один раз
тонке тісто, при необхідності. Відставте в сторону до потреби.
2. Для стейку, об'єднати п'ять спецій порошок, коричневий цукор, сіль і мелений чорний перець в
невеликій мисці. Суміш прянощів руб. за обидві сторони пашини.
3. Нагрійте велику каструлю на середньо-високий. Додати рослинне масло в каструлю і кручення для пальто. Додати стейк в каструлю і варимо протягом 4 хвилин з кожного боку або до бажаного ступеня готовності. Видалити стейк з каструлі
і дайте настоятися від 5 до 10 хвилин. Розріжте стейк поперек волокон на тонкі скибочки.
4. Нагрійте велику антипригарним сковороду на середньо-сильному вогні і змастіть рослинною олією. Коли
масло починає мерехтіти, залити 1?4 в jianbing тісто. Швидко працює, вихором каструлю
поширюватися як можна тонше тісто. Приготувати креп 1 – 2 хвилин, поки фірми. Залити 1?4
били змішати яйце з креп, поширився швидко і рівномірно з допомогою шпателя, посипати
маленький зелений лук і варити 1 – 2 хвилин, поки яйце знаходиться.
5. Перевернути млинець і викладаємо на верхній стороні з 1 хойсин столовій ложці і продовжувати варити
ще одна хвилина. Помістіть кілька скибочок м'яса в центрі разом з огірком, зеленою цибулею
і морквяний. В півтора два рази і відразу ж подавайте. Повторити з рештою інгредієнтами.
Спочатку опубліковано, скільки буде пангасіус ці пельмені
Категория: Новости