Експертне керівництво: коктейль гарніри ви можете зробити у себе вдома
Опубликованно 21.06.2020 06:50
Немає нічого краще, ніж попиваючи свіжоприготований коктейль, але найприємніше узливань зробити більше, ніж просто втамувати спрагу. Найкращі коктейлі мульти-сенсорного досвіду: свято для очей, почуттів і душі.
Коктейль гарнірують додати більше, ніж просто візуальну привабливість, вони також відповідають за тонку ароматику і смак штрихи, які додають глибину, щоб випити. Добре підібраний коктейль гарнірують має силу, щоб підняти. Що б мартіні без його підпису сицилійськими оливками? Спробуйте уявити собі, що пряне кисле яблуко без кориці Квилл?
Коктейль гарнірують додати більше, ніж просто зовнішня привабливість.
Гарніри не повинні бути складними, або. І щоб довести це, ми зателефонували в деякі експертні рекомендації від коктейльних поціновувачів культури (спробуй сказати це в п'ять разів швидше) в цей готель.
Qt в Сіднеї барів менеджер Аарон Шаттлворт поділився простим і ефективним гарнір рецепти та поради, які ми всі можемо зробити у себе вдома.
КОКТЕЙЛЬ ГАРНІРИ ВИ МОЖЕТЕ ЗРОБИТИ У СЕБЕ ВДОМА
Тумани трав'яні настоянки і ароматичні зілля, створені шляхом замочування трави в дусі, як і горілка. Як правило, вони насичують коктейль з тонкими ботанічних ароматів.
Як зробити вдома: замочити жменю ваших улюблених трав на горілці, зняти через дві години і процідити рідину. Покласти в невелику (200 мл) розпилювач (ви можете купити їх в інтернеті за $5) і використовують для покриття скла.
Цукати гарнірів - це простий і ефектний спосіб вирівняти свій коктейль на вибір. Ці злегка солодкуватий гарнір, як правило, зроблені з цукатів і квітів.
Як зробити в домашніх умовах: Змішайте 1 яєчний білок з 1 чайною ложкою води. Фарбу на листя, потім посипати білим цукром з обох сторін. Залишити на решітці, щоб висохнути.
Сушені гарніри - це не просто економія часу, вони також зменшити кількість відходів і продовжуватися протягом тривалого часу. "А також виглядає чудово, збезводненої гарніри проводити більш інтенсивні і концентровані аромати," наш гід пояснює.
Як зробити вдома: або повітря сухий ваші улюблені трави на підносі вишикувалися з папером для випічки десь в темному і помірно, або висушити їх в мікрохвильовій печі на тарілці між 2 листами паперового рушника.
Свіжі гарнірів є одним з найпростіших способів обробки коктейль. Якщо ви хочете виглядати як справжній професіонал, Шаттлворт пропонує інвестувати в модні дирокол, який може використовуватися, щоб додати яскравий виріз ефекти на листках.
Як зробити вдома: "Якщо ви використовуєте свіжі листя м'яти або базиліка, а потім дати їм ніжний ляпанець або натисніть, щоб звільнити ароматичні масла перед гарніру."
Молода жінка, пити пристрасть фруктовий коктейль
ПРО ГАРНІРУВАТИ ПОРАДИ, ЩОБ ВИРІВНЯТИ СВОЇ КОКТЕЙЛІ
Коли мова заходить про вибір гарніру, що буде доповнювати ваш коктейль, Шаттлворт пропонує свій вихід із рекомендовані страви напою.
“Дивись, щоб відповідати вашої гарнір до основного аромати в напої. Наприклад, м'ята добре працює з Американський віскі (як видно на Мінт Джулеп), в той час як чебрець і базилік, як правило, доповнюють більш пікантний смак, як коктейль "Кривава Мері" і мартіні."
Квіткові гарніри-це ще один творчий штрих, але будьте обережні про вашому розквітає вибору, каже Шаттлворт.
“Квіти можуть бути весело, поки вони просто використовуються для прикраси. Я не рекомендую людям їжу і їдять випадкових кольорів", - говорить він. Це завжди краще, щоб зробити ваші дослідження про їстівних водоростей, якщо гарнір, ймовірно, буде споживатися.
ЯК ОЖИВИТИ APERTIVO ГОДИНУ
Майк Бенні святкує народження мистецтва з аперитиво годину (або два!) з пропозиціями для вашого задоволення.
КОНТРАТТО ГІРКИЙ, $47
Якщо ви любите Кампарі, ну, не дивитися далі. Це все-природна альтернатива застосовує коріння, трави й спеції – без додавання барвників та ароматизаторів – щоб створити гострий, гіркий, але освіжаючий напій, який краще подавати з газованою водою на скелях і великий часточкою апельсина.
ЧИНАТИ VERGANO АМЕРИКАНО АПЕРИТИВ, 50 $
Від виробника ремісника в П'ємонті і один з найбільш втамування спраги, гіркувато-солодкі напої. Він зроблений з альпійських трав, і інші чарівні речі, просякнуте місцевим вином. Це одна з моїх улюблених речей, щоб ввібрати.
ДАЛЬ ЗОТТО РОЖЕВИЙ РІШЕННЯМ СУДДІ НЕ ЗГОДЕН ПРОСЕККО НВ $17
Маленькими ковтками рожевий, шипучі вина тільки квиток, щоб отримати нові відчуття ногами. Це число, від виробника вбивці в долині короля Вікторія, це дико питна, баллистически свіжий і живий, і поцілував з легкої полуничної солодкістю, але закінчується сухий.
СТИЛЬ ДАБ МАНДАРИН НЕТ1 ВІОН 2016, $25
Це апельсинове вино – біле вино, виготовлене ніби як червоне вино, з шкури занурюють у сік під час бродіння. Це означає, що вино трохи солоні, пряні і потім крейдяної по текстурі. Приголомшливий напій, мандарин-як у свою принадність і ідеально поєднується з вишукано приготованим.
РАНОК НАСІННЯ НАРЕЧЕНА РОЖЕВЕ 2016, $20
З органічно вирощеного винограду відбувається це соковите, легко п'ється вино з величезної життєвої сили. Думаю, що кавуновий сік і шипшина. На аперитив годину, хлюпнути содової для злий спритцер. Нічого поганого в цьому немає.
АМАРО БРАУЛІО, $43
Як правило, це називається дижестив, але ті ж принципи застосовні і гіркий, добре для шлунка, з закуски. Дуже добре охолодіть і подавайте його в невеликий стакан. Це все Дика м'ята і фенхель, кола-як символ, ромашки і екзотичних спецій. Я люблю речі.
Спочатку опубліковано asCocktail гарнірів ви можете зробити у себе вдома
Категория: Новости