Улюблені рецепти МастерШеф судді


Опубликованно 23.06.2020 04:20

Улюблені рецепти МастерШеф судді

"Наші полиці ломляться від кількості куховарських книг, це страшно", - сміється вона.

"У нас є кухня відкритого планування і вітальня зона, тому дуже легко піти між полиці кулінарної книги кухні, якщо ми щось посилань".

Маючи духа написали кілька кулінарних книг, в тому числі і шеф-кухар Ден Хун Містер Хун, МастерШеф суддя каже, що є багатство знань, що містяться в різних стилях кулінарних книг в будинку, який вона ділить з чоловіком, шеф-повернув-бармен-Джо Джонс.

Меліса Леонг, перша жінка MasterChef Австралії суддя

“Я не готую за рецептами набережній, ви знаєте, що я маю на увазі! У нас є різні розділи кулінарних книг. (Є) ті, щоб ними захоплювалися, деякі дійсно чудові книги там набережна Пітер Гілмор, більше про сюжет і магія про те, що можна створити через любов і одержимість їжею – то є інші книги, які ми б посилання на відправну точку для рецепта. Бути одружена шеф-кухаря це означає, що він більше інформаційний, ніж копіювати дослівно," говорить вона.

МастерШеф судді Джок Zonfrillo, Меліса і Енді Аллен Леонг. Фото: Джейк Новаковський

Каже Леонг через поварені книги-це відмінний спосіб знайти упевненість на кухні і "після того як ви отримали хорошу базу знань, ви можете зробити свої власні рецепти".

“Ви можете Франкенштейн суміш різних рецептів (щоб створити страву). Вам не доведеться стежити за кожним рецептом до письма".

Ось її 10 улюблених куховарських книг вона повертається знову і знову.

Містер Хонг, Ден Хун

Це була перша книга, мені було запропоновано спільно написати. Як письменник-привид, багато слів я написав вже хтось інший. Все від творів мистецтва на фронті, забронювати структура, інтеграція художник Соня Ренч і Х'ю Форд, навіть шнурки закладки – для мене було честю грати дійсно практичну роль у створенні того, що досі для мене одна з кращих кулінарних книг опубліковано.

Ден Хун-шеф-кухар через обов'язково відвідаєте такі місця, як пан Вонг в Сіднеї.

На стіл Елізабет Девід Елізабет Девід

Там дійсно щось потрібно сказати про класику. Британський автор куховарської книги Елізабет Девід навів найбільш повну пригод життя, але широко приписують висунення на передній план важливість домашнього приготування. Її фундамент в основах європейської кухні впливало все від Джулії Чайлд на Еліс Уотерс, які пішли на те, щоб увічнити красу простих і душевна кулінарія.

Гонконг місто Гонконг їжа Тоні Тан

Дядько Тоні! Я так сильно люблю цю людину. Коли я переїхав у Мельбурн, він був першим азіатським іншому, щоб принести мене в такі місця, як Пагорб коробку і сказав, "Це-те, де ваші люди їдять і магазин".Я відчула себе відірваною від співтовариства з відселенням і його щедрість і доброту відкрився зовсім інший аспект життя в цьому дивовижному місті. Його книга, Як і всі його рецепти, так ніжно і з любов'ю написано, і, саме головне, неймовірно смачно.

Гонконг місто Гонконг їжа Тоні Тан.

Спільнота Хетті Маккіннон

Коли у мене був PR-консалтингу в Сідней в Сідней, я був схвильований, щоб почути історію про жінку, яка зробить смачні вегетаріанські салати і чудеса обід, і доставити їх особисто на велосипеді. І ось як я зустріла неймовірного людини. Вона продовжує писати, знімати і спілкуватися з такими яскравість і радість, і ця книга-чергове го-у простих, поживних, структурних і смачних страв.

Простий за Йотам Оттоленги

Я був введений в Йотам Крістін Мэнфилд на презентації її книги, десерт діви. Кріс довгий час був наставником і надійним другом, і я злетів, щоб бути присутнім на випуску. Вона сказала: "Ви знайомі з Йотам?", а потім штовхнув мене в його бік. Це був перший раз, коли я втратив дар мови. Його м'який характер, переважної інтелект і легкий спосіб, з їжею-то всі повинні захоплюватися, і його рецепти повний сонця, історії і серце. Ця книга є фантастичним зганяти чудово досяжно рецептів, і регулярно ходжу-для дому.

Запалюванні Аарон Тернер

Для мене ця книга була гра-чейнджер. Не тільки у форматі, але і в незворушною чесності Аарона про те, що йому знадобилося, щоб відкрити свій ресторан, запаленні. Аарон-один із самих розумних, вдумливих кухарів в Австралії і його чесність і те, як він спілкується розповідь не схожий ні на кого. Ви не можете з нього готувати, але в багатьох відношеннях це не головне. Потужний читати.

Запалюванні-це книга для гурманів.

Місія вуличної їжі Ентоні Мьинт, Карен Лейбовіц

Це сумно, але книг і ресторанів, як Місія змусила мене відчувати, що азіати можуть бути прохолодно в західному світі їжі. Розкутість і чесність в оповіданні був у той час для мене, на відміну від усього, що я читаю, і цей стиль продовжував впливати на те, як Ден і я написав р-н Хонг. Історії, які слугують основою для рецептів додати додатковий контекст, і я люблю покрокових майстер-класи про те, як зламати скорочень, комікс прорив, і широкої вільній формі цьому вся суть.

У понеділок вранці кулінарний клуб Ліза Голдберг, Merelyn Френк Чалмерс, Нетанії Ескін і Джекі Ізраїль

Жінки в понеділок вранці кулінарний клуб є одними з найбільш відкритих, щедрих і чіпких жінок, яких я коли-небудь мав задоволення знати. Ліза і Merelyn, зокрема, протягом багатьох років стають друзі і люди, яким я можу довіряти, щоб взяти інтерв'ю, коли справа доходить до інформування про важливість коренів, спільноти та організації обліку і розповідання історій. Це книга, з якої все почалося, а рецепти звук, душевний і простий. Від одного з Кращі рецепти Суп я коли-небудь використав, щоб медовий торт і соковиті грудинка, ця книга доводить, що найважливіший інгредієнт-це любов.

Рецепти з ранку в понеділок кулінарному клубі сповнені любові.

Велика Австралійська Кулінарна Книга

Я не міг не поставити цей. Я coedited цю книгу з моєю їжею написання наставника Олени Грінвуд, і пагони навколо Австралії, з коханою поварів, шеф-поварів та виробників. Вона заснована на дуже простою передумові: що ви готуєте для тих, кого ви любите? Це прониклива книга, яка показала мені не тільки Австралії, але і просто як дуже важливу і об'єднуючу їжа для кожної людини, незалежно від досвіду життя чи культури.

Багато гей Білсон

Деякі люди можуть не знати ім'я гей Білсон, але якщо ви хочете взяти глибоке занурення в історію еволюції харчування Австралії, її ім'я та її внесок має вирішальне значення. Я знайшов свою копію в старий книжковий магазин і вона відчула, як я знайшов золото. Церебральний гей і уривчасто дотепні слова заповнювали час в їжі, перш ніж я був навколо, але за її рахунок, я відчуваю, що я міг би бути.

ДИВИТИСЯ MASTERCHEF АВСТРАЛІЇ СОНЦЕ-ВТ., 7.30 ГОДИН НА ДЕСЯТЬ

Спочатку опубліковано asMasterChef суддя Мелісса розкриває свої кращі кулінарні книги



Категория: Новости