З лимонним сиропом Печена заварний крем для crustless лимонний чізкейк: десерти ви повинні спробувати


Опубликованно 29.06.2020 13:10

З лимонним сиропом Печена заварний крем для crustless лимонний чізкейк: десерти ви повинні спробувати

0:15 ДКП, 0:40 Кухар, 10 Порцій, Легко

Згущене молоко лимонний пудинг.

Інгредієнти

180г білого шоколаду, дрібно нарізаного

395г може згущене молоко

125мл (1/2 склянки) молока

1 яйце

1 чайна ложка ванільного екстракту

50г (1/3 чашки) простий борошна

1 столова ложка подрібненої лимонної цедри

2 столові ложки свіжого лимонного соку

250г ПКТ Арнотта мускатної Оснащення печиво

90 г (1/3 склянки) купив лимонним кремом, збитим до однорідності

Ванільне морозиво, щоб служити

Спосіб

Крок 1

Розігріти духовку до 180С вентилятор/160С змусили. Змастіть 10 х 20см (база виміру) буханець каструлі. Лінія з папером для випічки, дозволяючи папір для звисання довгих сторін.

Крок 2

Залишаємо 80г шоколаду. Збийте разом згущене молоко, молоко, яйце, ваніль, борошно і лимонну цедру в глечик, поки добре поєднуються. Вмішати лимонний сік. Організувати одну третину печеньки за основу підготовлену форму, злегка внахлест, щоб покрити основу. Налити одну третину згущеного молока суміш поверх печива і посипати третину залишився шоколаду.

Крок 3

Повторити з рештою печивом, згущеним молоком суміш і шоколад, щоб створити 2 додаткових шару. Акуратно натисніть на верхній шар, щоб поглинути деякі з згущеного молока суміші. Випікати протягом 35 хвилин або поки не встановлено. Відкладіть на 15 хвилин, щоб трохи охолонути.

Крок 4

Обережно вийняти пудинг з каструлі і покладіть на сервірувальне блюдо. Пудинг все одно буде трохи липнути в центрі. Місце, зарезервоване шоколад в мікрохвильовій безпечної мисці і мікрохвильовою піччю на високо протягом 2 хвилин, помішуючи на півдорозі, або поки не розтане. Полити розтопленим шоколадом і лимонним кремом на десерт. Подавати з ванільним морозивом.

ЛИМОННИЙ СИРОП ПЕЧЕНА ЗАВАРНИЙ КРЕМ

8:15 ДКП, 1:20 Кухар, 8 Порцій, Легко

Лимонний сироп, запечений заварний крем.

Інгредієнти

80 мл (1/3 чашки) свіжого лимонного соку, процідженого

315 р (11/2 чашки) сирої цукровою пудрою

375мл (1 1/2 чашки) молока

300мл потовщеною крем

2 чайні ложки подрібненої лимонної цедри, плюс додатково, щоб посипати

5 яєць

Збиті вершки, щоб служити (опціонально)

Свіжа полуниця, щоб служити (опціонально)

Спосіб

Крок 1

Покладіть складений рушник на дні жаровню і помістіть 5см глибиною, 1,5 л (6 чашок) форми для запікання в каструлю.

Крок 2

Поєднувати лимонний сік і 215 г (1 склянка) цукру в каструлю. Варити, помішуючи, на слабкому вогні протягом 2 хвилин або до тих пір, поки цукор не розчиниться. Збільшити вогонь до середнього і доведіть до кипіння. Готувати, не помішуючи, протягом 5 хвилин, до світло-золотистого кольору. Використовуйте вологу щітку печива, щоб почистити в бік Пан зрідка. Зніміть з вогню і відставте в сторону до тих пір, поки бульбашки спадати. Залити базу у форму для випічки. Відставити на 15-20 хвилин, щоб охолодити.

Крок 3

Між тим, змішайте молоко, вершки і лимонну цедру в окрему каструльку. Довести до кипіння на сильному вогні, потім відразу зняти з вогню. Відставити на 5 хвилин настоятися. Збити яйця і залишилися 100г (1/2 склянки) цукру у великій мисці поки не змішано. Залити теплим молоком суміш на яєчною сумішшю, акуратно, постійно збиваючи. Переїзд в великий глек.

Крок 4

Розігріти духовку до 160 ° с вентилятор/140 С змусили. Обережно вилийте заварний крем суміш через дрібне сито над сиропу в блюдо. Налийте досить гарячої води в жаровню, щоб дістатися на півдорозі вгору по сторонах тарілки. Випікати протягом 1 години і 10 хвилин або поки не встановлено, але все одно трохи хитається. Залишити до повного охолодження. Помістіть в холодильник на ніч, щоб встановити.

Крок 5

Подавати заварний крем зі збитими вершками та полуницею, якщо використовуєте.

МАРАКУЙЯ І ЛИМОН МОЛОЧНИЙ ЗГУЩЕНИЙ СКИБОЧКА

8:15 ДКП, 0:15 кухар, робить 18, Супер просто

Маракуйя і лимон нарізати згущеного молока.

Інгредієнти

14 простих травної печиво

2 х 395г банок згущеного молока

125мл (1/2 склянки) м'якоттю маракуї

185ml (3/4 склянки) свіжого лимонного соку, процідженого

Спосіб

Крок 1

Розігріти духовку до 180С вентилятор/160С змусили. Лінія 19 х 29СМ нарізати деко з папером для випічки, дозволяючи папір для навісу на 2 довгих сторін.

Крок 2

Вирізати 2 печива навпіл. Влаштовують цілі печива на дні підготовлену форму, заповнюючи прогалини з половинки галети.

Крок 3

Збийте згущене молоко, м'якоттю маракуї і лимонного соку в мисці, поки добре поєднуються. Залити печиво. Випікати 15 хвилин або поки краю злегка булькає і верхній шар знаходиться. Охолодіть до кімнатної температури, потім помістити в холодильник на ніч, щоб охолодити. Розрізати на шматки, щоб служити.

CRUSTLESS ЗАПЕЧЕНИЙ ЛИМОННИЙ ЧІЗКЕЙК

2:20 ДКП, 0:45 кухар, 10 порцій, супер просто

Crustless запечений лимонний чізкейк.

Інгредієнти

750г вершкового сиру, кімнатної температури, нарізаного

315 р (11/2 чашки) цукрової пудри

3 чайні ложки ванілі вставити

5 яєць

410ml (1 2/3 чашки) потовщеною крем

100 г (2/3 чашки) простий борошна

75 г (1/4 склянки) купила лимонний крем, плюс додатковий, щоб служити

Збиті вершки, щоб служити

Половинки лимона, тонко нарізаний, щоб служити (опціонально)

Тонко нарізана цедра лимона, щоб служити (опціонально)

Спосіб

Крок 1

Розігріти духовку до 180С вентилятор/160С змусили. Змастіть роз'ємна сковорода 22см. Лінія підстави та сторони з папером для випічки. Місце у форму для випічки.

Крок 2

Використовувати електричний загоничів, щоб збити вершковий сир, цукор і ваніль у великій мисці до однорідної маси. Додати яйця, 1 за раз, збиваючи після кожного додавання. Додати вершки і борошно. Збити до однорідної маси.

Крок 3

Влити вершки сирну суміш у підготовлену сковороду. Топ з лимонним кремом і використовуйте задню частину ложки, щоб запаморочити сир через вершковий сир суміш для створення мармурового ефекту. Налийте досить киплячої води в блюдо для випічки, щоб прийти на півдорозі вгору по стороні піддону. Випікати 1 годину або поки тільки в середні. Вимкніть духовку. Вийміть чізкейк з форми для випічки. Повернути чізкейк в духовці з прочиненими дверима, поки повністю не охолоне.

Крок 4

Помістіть чізкейк в холодильник на 2 години або на ніч, щоб охолодити.

Крок 5

Зверху чізкейк зі збитими вершками, додаткові лимонним кремом і скибочками лимона і цедру, якщо використовуєте, щоб служити.

Спочатку опубліковано asZesty солодкі частування, ви повинні спробувати



Категория: Новости