З лимонним сиропом Печена заварний крем для crustless лимонний чізкейк: десерти ви повинні спробувати
Опубликованно 29.06.2020 13:10
0:15 ДКП, 0:40 Кухар, 10 Порцій, Легко
Згущене молоко лимонний пудинг.
Інгредієнти
180г білого шоколаду, дрібно нарізаного
395г може згущене молоко
125мл (1/2 склянки) молока
1 яйце
1 чайна ложка ванільного екстракту
50г (1/3 чашки) простий борошна
1 столова ложка подрібненої лимонної цедри
2 столові ложки свіжого лимонного соку
250г ПКТ Арнотта мускатної Оснащення печиво
90 г (1/3 склянки) купив лимонним кремом, збитим до однорідності
Ванільне морозиво, щоб служити
Спосіб
Крок 1
Розігріти духовку до 180С вентилятор/160С змусили. Змастіть 10 х 20см (база виміру) буханець каструлі. Лінія з папером для випічки, дозволяючи папір для звисання довгих сторін.
Крок 2
Залишаємо 80г шоколаду. Збийте разом згущене молоко, молоко, яйце, ваніль, борошно і лимонну цедру в глечик, поки добре поєднуються. Вмішати лимонний сік. Організувати одну третину печеньки за основу підготовлену форму, злегка внахлест, щоб покрити основу. Налити одну третину згущеного молока суміш поверх печива і посипати третину залишився шоколаду.
Крок 3
Повторити з рештою печивом, згущеним молоком суміш і шоколад, щоб створити 2 додаткових шару. Акуратно натисніть на верхній шар, щоб поглинути деякі з згущеного молока суміші. Випікати протягом 35 хвилин або поки не встановлено. Відкладіть на 15 хвилин, щоб трохи охолонути.
Крок 4
Обережно вийняти пудинг з каструлі і покладіть на сервірувальне блюдо. Пудинг все одно буде трохи липнути в центрі. Місце, зарезервоване шоколад в мікрохвильовій безпечної мисці і мікрохвильовою піччю на високо протягом 2 хвилин, помішуючи на півдорозі, або поки не розтане. Полити розтопленим шоколадом і лимонним кремом на десерт. Подавати з ванільним морозивом.
ЛИМОННИЙ СИРОП ПЕЧЕНА ЗАВАРНИЙ КРЕМ
8:15 ДКП, 1:20 Кухар, 8 Порцій, Легко
Лимонний сироп, запечений заварний крем.
Інгредієнти
80 мл (1/3 чашки) свіжого лимонного соку, процідженого
315 р (11/2 чашки) сирої цукровою пудрою
375мл (1 1/2 чашки) молока
300мл потовщеною крем
2 чайні ложки подрібненої лимонної цедри, плюс додатково, щоб посипати
5 яєць
Збиті вершки, щоб служити (опціонально)
Свіжа полуниця, щоб служити (опціонально)
Спосіб
Крок 1
Покладіть складений рушник на дні жаровню і помістіть 5см глибиною, 1,5 л (6 чашок) форми для запікання в каструлю.
Крок 2
Поєднувати лимонний сік і 215 г (1 склянка) цукру в каструлю. Варити, помішуючи, на слабкому вогні протягом 2 хвилин або до тих пір, поки цукор не розчиниться. Збільшити вогонь до середнього і доведіть до кипіння. Готувати, не помішуючи, протягом 5 хвилин, до світло-золотистого кольору. Використовуйте вологу щітку печива, щоб почистити в бік Пан зрідка. Зніміть з вогню і відставте в сторону до тих пір, поки бульбашки спадати. Залити базу у форму для випічки. Відставити на 15-20 хвилин, щоб охолодити.
Крок 3
Між тим, змішайте молоко, вершки і лимонну цедру в окрему каструльку. Довести до кипіння на сильному вогні, потім відразу зняти з вогню. Відставити на 5 хвилин настоятися. Збити яйця і залишилися 100г (1/2 склянки) цукру у великій мисці поки не змішано. Залити теплим молоком суміш на яєчною сумішшю, акуратно, постійно збиваючи. Переїзд в великий глек.
Крок 4
Розігріти духовку до 160 ° с вентилятор/140 С змусили. Обережно вилийте заварний крем суміш через дрібне сито над сиропу в блюдо. Налийте досить гарячої води в жаровню, щоб дістатися на півдорозі вгору по сторонах тарілки. Випікати протягом 1 години і 10 хвилин або поки не встановлено, але все одно трохи хитається. Залишити до повного охолодження. Помістіть в холодильник на ніч, щоб встановити.
Крок 5
Подавати заварний крем зі збитими вершками та полуницею, якщо використовуєте.
МАРАКУЙЯ І ЛИМОН МОЛОЧНИЙ ЗГУЩЕНИЙ СКИБОЧКА
8:15 ДКП, 0:15 кухар, робить 18, Супер просто
Маракуйя і лимон нарізати згущеного молока.
Інгредієнти
14 простих травної печиво
2 х 395г банок згущеного молока
125мл (1/2 склянки) м'якоттю маракуї
185ml (3/4 склянки) свіжого лимонного соку, процідженого
Спосіб
Крок 1
Розігріти духовку до 180С вентилятор/160С змусили. Лінія 19 х 29СМ нарізати деко з папером для випічки, дозволяючи папір для навісу на 2 довгих сторін.
Крок 2
Вирізати 2 печива навпіл. Влаштовують цілі печива на дні підготовлену форму, заповнюючи прогалини з половинки галети.
Крок 3
Збийте згущене молоко, м'якоттю маракуї і лимонного соку в мисці, поки добре поєднуються. Залити печиво. Випікати 15 хвилин або поки краю злегка булькає і верхній шар знаходиться. Охолодіть до кімнатної температури, потім помістити в холодильник на ніч, щоб охолодити. Розрізати на шматки, щоб служити.
CRUSTLESS ЗАПЕЧЕНИЙ ЛИМОННИЙ ЧІЗКЕЙК
2:20 ДКП, 0:45 кухар, 10 порцій, супер просто
Crustless запечений лимонний чізкейк.
Інгредієнти
750г вершкового сиру, кімнатної температури, нарізаного
315 р (11/2 чашки) цукрової пудри
3 чайні ложки ванілі вставити
5 яєць
410ml (1 2/3 чашки) потовщеною крем
100 г (2/3 чашки) простий борошна
75 г (1/4 склянки) купила лимонний крем, плюс додатковий, щоб служити
Збиті вершки, щоб служити
Половинки лимона, тонко нарізаний, щоб служити (опціонально)
Тонко нарізана цедра лимона, щоб служити (опціонально)
Спосіб
Крок 1
Розігріти духовку до 180С вентилятор/160С змусили. Змастіть роз'ємна сковорода 22см. Лінія підстави та сторони з папером для випічки. Місце у форму для випічки.
Крок 2
Використовувати електричний загоничів, щоб збити вершковий сир, цукор і ваніль у великій мисці до однорідної маси. Додати яйця, 1 за раз, збиваючи після кожного додавання. Додати вершки і борошно. Збити до однорідної маси.
Крок 3
Влити вершки сирну суміш у підготовлену сковороду. Топ з лимонним кремом і використовуйте задню частину ложки, щоб запаморочити сир через вершковий сир суміш для створення мармурового ефекту. Налийте досить киплячої води в блюдо для випічки, щоб прийти на півдорозі вгору по стороні піддону. Випікати 1 годину або поки тільки в середні. Вимкніть духовку. Вийміть чізкейк з форми для випічки. Повернути чізкейк в духовці з прочиненими дверима, поки повністю не охолоне.
Крок 4
Помістіть чізкейк в холодильник на 2 години або на ніч, щоб охолодити.
Крок 5
Зверху чізкейк зі збитими вершками, додаткові лимонним кремом і скибочками лимона і цедру, якщо використовуєте, щоб служити.
Спочатку опубліковано asZesty солодкі частування, ви повинні спробувати
Категория: Новости