Чотири простих рецептів кришитися, щоб втішити вас у зимовий день


Опубликованно 06.07.2020 18:00

Чотири простих рецептів кришитися, щоб втішити вас у зимовий день

ГОТУВАТИ 1 ГОДИНУ 10 ХВИЛИН, 6 СТРАВИ, ГОТУЙТЕ 15 ХВИЛИН ЛЕГКО

Інгредієнти

1,8 кг (близько 12) Гренні Сміт яблука, очищені, без серцевини, порізані на четвертинки

1/2 чашки (110 г) цукрової пудри

Дрібно терта цедра 1 лимона

3 чайна ложка борошна

Ванільне морозиво, щоб служити

Сік 1 лимона

КОРИЦЮ ПОКРИШИТИ

1 3/4 чашки (260 г) простий борошна

200г несолоного вершкового масла, нарізаного

1 чайна ложка розпушувача

1/2 чашки (110 г) цукрової пудри

1/4 чашки (55г) цукру демерара

1 чайна ложка меленої кориці

Спосіб

1. Розігріти духовку до 180°C. Змастіть 2л, 30СМ цілий деко.

2. Для кришитися, помістіть борошно в миску. Використовуючи ваші пальці, розтерти в вершковому маслі, поки вона не нагадує грубі крихти. Додати розпушувач, цукор, корицю і дрібку солі і перемішайте. Остинь, поки не вимагається.

3. Щоб зробити начинку, змішайте яблука, цукор, лимонний сік і цедру в каструлі на середньому вогні і перемішати, поки цукор не розчиниться. Накрийте кришкою, зменшіть вогонь до середнього-низького і варити протягом 8-10 хвилин або поки яблуко тільки тендер. Об'єднайте кукурудзяний крохмаль в мисці з 1 ст. л. гарячої води, потім додайте в суміш яблуко. Переклад приготоване блюдо і зверху покришити.

4. Випікати протягом 50-55 хвилин або до золотистого кольору і бульбашок. Подавати гарячим з морозивом.

Гренні Сміт і корицю покришити. Картина: смачний.

ЯБЛУЧНИЙ І ЧОРНИЧНИЙ ХЛІБ З МАСЛОМ ПОКРИШИТИ

ГОТУЙТЕ 15 ХВИЛИН, ГОТУВАТИ 1ГОДИНУ, 6 СЛУЖИТЬ, ЛЕГКО

Інгредієнти

50г несолоного вершкового масла

6 Гренні Сміт яблука, очищені, нарізані

1/2 чашки (125 мл) кленового сиропу

Дрібно терта цедра 1 лимона

2 чайні ложки ванілі вставити

250г свіжої або замороженої чорниці

1 столова ложка кукурудзяного борошна

1/2 чашки (125мл) лити заварним кремом

Товщиною 2 магазину скибочки brioschi

Чистий (тонкий) крем, щоб служити

Покришити

30г вівсяних пластівців

60г пшеничного борошна

25г цукрової пудри

50г холодного вершкового масла, нарізаного

Спосіб

1. Для покришити, помістити всі інгредієнти в миску з дрібкою солі і, використовуючи ваші руки, грубо втирати олію в сухі інгредієнти, поки вона не нагадує грубі крихти. Місце в морозильнику до готовий використовувати.

2. Покладіть вершкове масло, яблуко, клен, цедру лимона, ваніль і половину чорниці в каструлі на середньому вогні. Довести до кипіння і варити, помішуючи, протягом 15 хвилин або поки яблуко не стане м'яким.

3. Передача 1/3 чашки (80 мл) рідина в невеликій мисці. Додати кукурудзяний крохмаль і перемішати до однорідної маси. Повернути в сковороду з рештою 125г лохини і перемішати, щоб об'єднати. Налийте в 22см жароміцну каструлю. Злегка охолодити.

4. Розігріти духовку до 200°С.

5. Помістіть заварний крем в миску і замочіть булочки протягом 30 секунд з кожної сторони. Організувати більш суміші яблука. Скаттер, з посипанням і випікати протягом 25 хвилин або до золотистого кольору.

6. Трохи охолонути, потім подавайте зі збитими вершками.

Яблучний і чорничний хліб і покришити масло. Картина: смачний.

ЗАСИПАЛИ ПОЛУНИЧНИЙ ЗЕФІР ПОКРИШИТИ

ГОТУЙТЕ 10 ХВИЛИН, ВАРЯТЬ 30 ХВИЛИН, 4 СЛУЖИТЬ, ЛЕГКО

Інгредієнти

750 г полуниці, очищеної (великої суниці вдвічі)

2 чайні ложки кукурудзяного борошна

1/4 чайної ложки тріщини чорний перець, плюс додаткові служити

1/4 чашки (55 г) цукрової пудри

Дрібно терта цедра 1 лимона

150г пісочне печиво, подрібнене

60г несолоного вершкового масла, розтопленого

150г білий зефір

Спосіб

1. Розігріти духовку до 200°C. Змастіть 24см пиріг блюдо.

2. Поєднати полуниця, кукурудзяний крохмаль, перець, цукор і лимонну цедру у великій каструлі на середньому вогні і перемішати, поки цукор не розчиниться. Довести до кипіння і варити, помішуючи, протягом 2-3 хвилин або поки полуниця починає випускати свої соки, але не втратили своєї форми. Налийте полуничний суміш в приготовану страву.

3. Поєднувати пісочне печиво і вершкове масло в миску і посипте полуничну суміш. Випікати 15-20 хвилин або до золотистого кольору і бульбашок.

4. Між тим, місце зефірки і 2 чайні ложки води в каструлі на слабкому вогні. Варити, помішуючи, протягом 3 хвилин або поки не розплавиться і гладкою. Тримати в теплі поки не потрібен.

5. Ложкою гарячий крамбл з зефірної суміші, потім з допомогою паяльної лампи, щоб смажити до золотистого кольору. Посипати додаткову поперчіть і відразу ж подавайте.

Перчене полуниця вкусняшка кришитися. Картина: смачний.

ЛИМОН СМАЧНИЙ КРАМБЛ

ГОТУЙТЕ 30 ХВИЛИН, ВАРИТИ 15 ХВИЛИН, 4 СЛУЖИТЬ, ЛЕГКО

Інгредієнти

3 яйця, розділених

1/2 чашки (110 г) цукрової пудри

1 склянку (250мл) молока

2 ТБС потовщеною крем

Дрібно терта цедра і сік 2 лимонів

1/2 чашки (75г) самоподнимающаяся борошно просівають

Вершків 1/4 ч. л. винного каменю

ЛИПКИЙ ЛИМОН

1/2 чашки (110 г) цукрової пудри

1 лимон, тонко нарізаний

ВІВСЯНІ І КОКОСОВІ КРАМБЛ

1 чашка (150 г) борошна

125г несолоного вершкового масла, нарізаного

1 чайна ложка розпушувача

1/3 склянки (75г) цукор демерара

1 склянку (90г) вівсяних пластівців

1/2 склянки (45г) сморщившимися кокосове

Спосіб

1. Розігріти духовку до 180°С. Змастіть 2 x 500 мл (2 чашки) жароміцний посуд або одне велике блюдо. Крім того, змастіть деко і вислати папером для випічки.

2. Для кришитися, помістіть борошно в миску. Використовуючи ваші пальці, розтерти в вершковому маслі, поки вона не нагадує грубі крихти. Додати розпушувач, цукор, овес і кокос і перемішати, щоб об'єднати. Використовуючи ваші пальці, грубо грудку суміші разом, потім остудити протягом 30 хвилин або до фірми.

3. Поширення розсипатися за підготовлений піднос і випікати протягом 20 хвилин або до золотистого кольору. Відкладіть в сторону. Зменшити духовку до 160°С.

4. Для липких лимона, покласти цукор і ? склянки (60 мл) води в каструлі на середньому вогні і готуйте, помішуючи, поки цукор не розчиниться. Довести до кипіння, потім зменшіть вогонь до середнього. Додати лимон і варити, повертаючи на півдорозі протягом 10 хвилин або поки шкірка не стане напівпрозорим і золотистою. Використовуючи щипці, вийміть з каструлі і відкладіть в сторону.

5. Щоб зробити пудинги, яєчний жовток і 1/3 склянки (75г) цукор в міксера стенду оснащений віночком вкладення і збийте до густої і блідою. Додати молоко, вершки і лимонну цедру і сік і збити до однорідної маси. Скласти в борошно. В чисту миску, вінчик для збивання яєчних білків до м'яких піків. Додати вершки зубного каменю і решту 2 ст. ложки цукру, потім збити до гладкою та глянцевою.

6. Складіть одну третину з яєчного білка суміш в лимонну суміш, щоб послабити, а потім скласти в білок, що залишився суміші. Розрив між приготованих страв. Помістіть посуд в глибоке деко і помістіть піднос в духовку. Обережно додати кип'яченої води до лотка, поки на півдорозі вгору десертні тарілки. Випікати 15 хвилин або поки вершини просто встановити.

7. Розкид пудинги з підсмаженою кришитися і топ з липким лимона, щоб служити.

Лимон смачний крамбл. Картина: смачний.

Спочатку опубліковано asWinter грілки: чотири простих крамбл рецепти



Категория: Новости