Наступний рівень Кедбері рецепт Caramilk
Опубликованно 09.07.2020 10:00
Шанувальники Caramilk використовували шоколад – вишукане поєднання карамелі і білого шоколаду – зробити все, від чізкейк з печива і навіть коктейлі.
Але найкращий рецепт, там повинен бути банан Caramilk торт, який бере його на наступний рівень.
Рецепт з Нової Зеландії фруктова компанія Доул, покрыно з ОТТ-банановий торт, що містить Caramilk ганашем і ванільним Buttercream обмерзання рваним Caramilk – смачні.
Рецепт нижче, а також наші вибори краще інших Caramilk рецептів там.
По темі: Новий шоколад Caramilk просочилися в інтернет
Культ шоколадного батончика породила десятки рецептів.
БАНАНОВИЙ ТОРТ CARAMILK
Інгредієнти
Для торта:
250г вершкового масла, при кімнатній температурі
1 склянка цукру золотого Кастер
4 яйця, при кімнатній температурі
2 чайні ложки ванільного екстракту
4 стиглих бананів, великі, очищені від шкірки і розтерті
2 чайної ложки харчової соди
? Склянки гарячого молока
3 склянки борошна
2 чайні ложки пекарського порошку
? Блоку Кедбері Caramilk, розбиті на квадрати
Для Caramilk ганаш:
1 блок (190г) Кедбері Caramilk
Крем 200г
Для ванільним Buttercream обмерзання:
100г вершкового масла, кімнатної температури
2 чашки цукрової пудри
2 чайні ложки ванільного екстракту
2 столові ложки молока
Служити:
? Блоку Кедбері Caramilk, рубані, для прикраси
По темі: Caramilk Хокі Поки оголошення починається 'повстання'
Цей Caramilk рецепт банановий торт-це серйозно наступний рівень.
Спосіб
1. Розігріти духовку до 180°С духовку і випікати. Лінія два середніх (діаметр 22 см) торт форми пекарської папером.
2. Збити вершкове масло і цукор до кремоподібного стану. Удар в яйця, по одному, потім ваніль і банани.
3. Розчинити соду в гарячому молоці, додати до суміші і перемішати, щоб об'єднати.
4. Просіяти борошно і пекарський порошок і акуратно складіть у суміш, поки тільки в поєднанні. Не слід перемішувати занадто довго.
5. Розділити суміш між підготовлені формочки і гладкою вершини. Акуратно натисніть квадрати Caramilk шоколад в тісто для пирога.
5. Випікати протягом 45 хвилин або до тих пір, поки шампур вставляється в центр, виходить чистий, а зверху золотий і пружне на дотик. Дати охолонути у формочці і тоді вийде.
6. Поки коржі остигають, готуємо Caramilk ганаш. В Bain Марі, обережно нагріти крем на слабкому вогні, поки маленькі бульбашки починають з'являтися.
7. Зніміть крем з вогню і додати шоколад. Обережно перемішати, поки шоколад майже повністю розплавиться.
8. Використовуйте віночком, щоб об'єднати два, поки ганаш не стане глянсовою. Охолодити в холодильнику і час від часу помішуйте. Він буде поступово ускладнюватися з плином часу це може зайняти близько двох годин, щоб дістатися до бажаної текстури. Будь залишився ганаш можна зберігати в холодильнику протягом трьох-чотирьох днів.
9. Коли ганаш охолоне, приготувати ванільним Buttercream. У середній мисці вершкове масло з цукровою пудрою, додаючи по півсклянки за один раз.
10. Додати ванілі і молоко і збийте електричним міксером, поки добре не гладкі і пухнасті. Вам може знадобитися, щоб додати більше молока, щоб досягти бажаної консистенції.
11. Коли торт прохолодно і Caramilk ганаш досить товстим, щоб тримати свою форму, розподіліть ганаш на вершині одного торта, акуратно помістіть другу зверху і льоду з масляним кремом за бажанням.
12. Скропити ганашем над крижаною торт, і акуратно організувати нарізані і цілі шматки Caramilk зверху.
Буде тримати в герметичному контейнері в прохолодному місці протягом двох-трьох днів.
Джерело: МТЗ НЗ
Це серйозно смачний рецепт чізкейк-це ідеальний солодкий виправити.
CARAMILK ЧІЗКЕЙК СКИБОЧКА
Інгредієнти:
Оснащення 335г горіха куки
125г вершкового масла, розтопленого
125мл потовщеною крем, 80мл плюс екстра
450г Кедбері Caramilk шоколаду, нарізаного
500 г вершкового сиру, кімнатної температури, нарізаного
140 г цукрової пудри
2 чайні ложки ванілі вставити
2 яйця
Метод:
1. Лінія 20 х 30СМ нарізати деко з папером для випічки, дозволяючи папір, щоб звис двох довгих сторонах.
2. Покладіть печиво в кухонному комбайні до дрібної крихти формі. Додайте масло і процес, поки не об'єднані. Перекладіть суміш печива на деко. Використовувати прямий односторонній скла для поширення і натисніть бісквітна суміш міцно за основу та сторони каструлі. Накрити поліетиленовою плівкою і поставити в холодильник, щоб охолодити.
3. Між тим, помістіть крем 125мл і 250 г шоколаду в маленькій каструлі на слабкому вогні. Варити, помішуючи, поки шоколад не розтане і суміш не стане однорідною. Відкладіть, щоб трохи охолонути.
4. Використовувати електричний загоничів, щоб збити вершковий сир, цукор і ваніль до однорідної маси. Додати яйця, по одному за раз, перемігши після кожного додавання, поки не об'єднані. Додати шоколадну суміш і добре збити, щоб об'єднати. Вилити суміш на основі бісквіта.
5. Розігріти духовку до вентилятора-примусовий 180С/160С. Зріз помістіть в духовку і випікайте протягом 30-35 хвилин або поки просто набір. Вимкніть піч. Залишити чізкейк в духовці, двері злегка прочинені, протягом двох годин або поки повністю охолоне (це запобіжить чізкейк шар від розтріскування). Помістіть в холодильник на три години, щоб охолодити.
6. Помістіть вершками і залишилися шоколадом в маленькій каструлі на слабкому вогні. Варити, помішуючи, поки шоколад не розтане і суміш не стане однорідною. Відкладіть, щоб трохи охолонути. Залити сирний шар. Місце в холодильнику протягом двох годин або поки не встановлено.
7. Використовувати пекарську папір, щоб акуратно підняти шматок з дека. Використовуйте гострий ніж, щоб розрізати на шматки.
Джерело: смак.ком.АУ
Caramilk фондю-це ще один простий, але смачний рецепт.
CARAMILK ФОНДЮ
Цей рецепт від гурмана Мумма Рен настільки простий, але дуже смачний, ви будете дивуватися, чому ви не подумали про це раніше.
Інгредієнти:
? Блоку Caramilk шоколад
Тире лити вершки
Фрукти, такі як полуниця, банан або чуррос, щоб служити з
Метод:
Поєднати Caramilk з вершками і мікрохвильовій печі протягом 30 до 45 секунд, потім служити і насолоджуйтеся.
Джерело: Гурман Мумма Рен/Facebook
CARAMILK БЕЗ ВИПІЧКИ НАРІЗАТИ
Цей рецепт від мами-це культ підходящий з уболівальниками Caramilk – і це не важко зрозуміти, чому.
Інгредієнти:
Пакет 250г простого печива
75г сморщившимися кокосове
? Склянки (60 г) крупно нарізаних волоських горіхів
155г Caramilk блоку (один цілий блок менше одного рядка, крім того, що для посипання)
100г вершкового масла, нарізаного кубиками
395г може згущене молоко
Шоколадним топінгом
1 блок плюс ряд Caramilk шоколад
1 чайна ложка рослинної олії
Метод:
1. Підготувати 25СМ квадратний шматочок блюдо або деко Деко з пергаментним папером і відкладіть в сторону.
2. Використовуючи кухонний комбайн, грубо подрібнити печиво в дрібну крихту
3. Поріжте горіхи і відкладіть в сторону.
4. У великій каструлі повільно розтопити разом шоколад, вершкове масло і згущене молоко, часто помішуючи, щоб вона не зловити, поки масло повністю не розтане і інгредієнти змішані разом.
5. Дайте суміші трохи охолонути, потім додати подрібнені сухарі, кокосова стружка, волоські горіхи і ретельно перемішати.
6. Вилийте суміш у підготовлену форму і з допомогою задньої великою ложкою поширювати його навколо і розрівнювати суміш, поки вона повністю гладка і щільно упаковані.
8. Поставити базовий бісквіт в холодильник, щоб остудити протягом 30 хвилин, поки ви готуєте начинку
Шоколадним топінгом
1. Покладіть шоколад середнього розміру мікрохвильова піч-доказ чаша
2. Спека за 30-секундні сплески, помішуючи між ними, поки шоколад повністю розплавиться і гладкою.
3. Додати масло з шоколадом і добре поєднуються, потім залити остиглий бісквіт.
4. Поставити в холодильник мінімум на 30 хвилин, щоб повністю встановити, в ідеалі-чотирьох годин
5. Довести зріз до майже кімнатної температури до нарізки, щоб переконатися, що він не тріскається.
6. Наріжте використовуючи гострий ніж і магазин в повітронепроникному контейнері до готовий служити.
Джерело: просто мама НЗ
Ви також можете зробити потріскування рис замість використання Caramilk.
CARAMILK ШОКОЛАД ХРУМТИТЬ
Інгредієнти:
4 чашки рису бульбашки
1 чашка цукрової пудри
1 чашка сморщившимися кокосове
3 блоки Caramilk
Метод:
1. У великій мисці змішати бульбашки рису, цукрової пудрою і кокосової разом.
2. Повільно тануть Caramilk в металевій мисці над киплячою водою. Додати в пухирці рисову суміш, помішуючи, поки добре поєднуються.
3. Ложка суміш в паперових випадках Петті і охолодіть до фірми.
Джерело: Caramilk Наркоманів-Клуб/Facebook
Категория: Новости