Нанна ностальгія: класичних рецептів ви повинні спробувати


Опубликованно 13.07.2020 19:30

Нанна ностальгія: класичних рецептів ви повинні спробувати

Здатний кухаря, 0:20 ДКП, 0:25 кухар, 8 порцій

Ламінгтон Бісквіт. Фото: Додається

Інгредієнти

• 3/4 чашки простий борошна

• 4 яйця кімнатної температури

• 2/3 чашки цукрової пудри

• 60 г розтопленого вершкового масла

• 1 ? чашки кокосового сморщившимися

• 1/3 чашки полуничного джему, утеплений

• 300мл згущений крем, збиті

ШОКОЛАДНА ГЛАЗУР

• 2 чашки цукрової пудри

• 1/4 чашки какао

• 1/4 склянки молока

• 25г нарізаного вершкового масла

Спосіб

1. Розігріти духовку до вентилятора-примусовий 180С/160С. Кисть 20см (база виміру) торт сковорідку з розтопленим вершковим маслом змастити. Лінія підстави і по боках з трохи борошна.

2. Використовуючи електричний загоничів, збити яйця і цукор у великій мисці протягом 8-10 хвилин або до загустіння, блідий і вершковий. Просіяти половину борошна на яєчну суміш. Використовуйте великою металевою ложкою, скласти, поки тільки в поєднанні. Повторіть з рештою борошняною сумішшю. Працює швидко, скласти в розтоплене вершкове масло перемішайте.

3. Ложку суміші пирога в підготовлену форму і вирівняти поверхню. Випікати протягом 20 хвилин або до золотистого кольору і торт пружини тому, коли злегка постукав. Відразу повернути, на палубі вгору, щоб охолонути на решітці покритий папером для випічки.

4. Для того щоб зробити шоколадну глазур, просійте цукрову пудру і какао-порошок в миску. Влийте молоко і додайте вершкове масло. Встановити миску над каструлею з киплячою водою. Перемішати, поки розплавлений і гладкою. Охолонути протягом 10 хвилин. Охолодіть протягом 20 хвилин або поки глазур злегка не загусне. 5. Поставте торт на решітку над піддоном. Ложка половину глазур на торт в пальто. Торт охолодіть протягом 30 хвилин. Ложка залишилися обмерзання торт. Посипати кокосом. Охолодіть протягом 30 хвилин або поки глазур не встановлено.

6. Використовуючи зазубрений ніж, розрізати торт навпіл. Сендвіч-торт з варенням і збитими вершками. Служити.

ПІД ЗСІК

Легко, 0:15 Підготовчі, 6 Порцій

Під Зсік. Фото: Додається

Інгредієнти

1 Зсік печеня (яловичина)

1 велика цибулина четвертувати, шкіру на

1 моркву нарізати шматочками, разом з шкіркою

1/4 капусту крупно порубати

2 зубчики часнику розрізати навпіл

1/4 склянки оцту солодового

1 чайна ложка Курячий бульйон порошок

3 лавровий лист, Великий

Всього 6 зубчиків

1/2 чайної ложки перцю

1/3 чашки коричневого цукру

Спосіб

1. Помістіть всі інгредієнти в повільної плиті, місце ссек на верхній частині і кришку з досить холодної води, щоб покрити верхню частину Зсік.

2. Готувати на низькому рівні (8 годин) або High (6 годин). Повинно бути достатньо ніжним, коли ви проткніть обжарювання вилка і він виходить легко.

3. Видалити накрити фольгою і дати відпочити 10-15 хвилин перед нарізкою. Подавати з пюре, свіжі зелені боби, горох і кукурудза, пюре з гарбуза і брукви.

НОННА ЛИМОННИЙ ЧІЗКЕЙК РІКОТТА ШМАТОЧОК

Легко, 0:10 ДКП, 0:50 кухар, 12 подають

Лимонної Рікоттою Чізкейк Скибочку. Фото: Додається

Інгредієнти

• 250г травної печиво

• 80г вершкового масла, розтопленого

• 500г рікотти

• 250г вершкового сиру

• 1/2 чашки цукрової пудри

• 2 яйця

• 1 столова ложка лимонної цедри

• 1/3 склянки лимонного соку

Спосіб

1. Розігріти духовку до 180С. Змащують 18x28cm нарізати каструлю і лінія з папером для випічки.

2. У кухонному комбайні, збийте печиво у вигляді штрафу в розмірі м'якушки. Додати розтоплене вершкове масло і пульс, щоб об'єднатися. Вилити в приготовану форму і натисніть на форму рівним шаром. Випікати протягом 8 хвилин.

3. Зменшити температуру в духовці до 160 ° с. Протріть миску харчовою процесор, потім додати рікотта, вершковий сир і цукрову пудру. Процес до отримання однорідної маси. Додати яйця, лимонну цедру і лимонний сік. Повторіть процес, поки ретельно перемішують.

4. Вилити суміш на базу і повернути в духовку. Випікати протягом 40 хвилин, поки просто набір. Вимкніть духовку і залиште чізкейк охолоджуватися протягом 1-2 годин.

5. Коли чізкейк повністю остудити, нарізати на квадрати і подавати.

ХЛІБНИЙ ПУДИНГ НЕН

Легко, 0:15 Підготовчі, 0:20 Кухар, 6 Порцій

Хлібний пудинг Нен. Фото: Додається

Інгредієнти

• 8 день-старий хліб скибочками

• 8 ст. л. полуничного джему

• 5 яєць

• 400мл молока

• 1/3 склянки цукрової пудри

• 1 чайна ложка ванільною есенції

• 1/4 чашки сморщившимися кокосове

• 1 столова ложка. коричневий цукор

Спосіб

1. Намажте джем на хліб і нарізати навпіл.

2. Організувати в глибокому випічки блюдо випадково.

3. Змішати яйця, молоко, цукрову пудру і ванільну есенцію разом і залити хліб.

4. Посипати кокосовою стружкою і коричневим цукром зверху.

5. Випікати в помірній духовці протягом 20 хвилин.

6. Подавайте з густими вершками або ванільним морозивом.

Спочатку опубліковано asNanna ностальгія: класичних рецептів ви повинні спробувати



Категория: Новости