Бари пластівців і лимонного чіпси! Десертів, щоб спробувати будинку в ці вихідні
Опубликованно 14.07.2020 12:30
Вони кращі десерти смак.ком.читачі АУ робите вдома.
Перевірте свої рецепти нижче:
ЛИМОН СВІЖИЙ ШМАТОК ТОРТА
4:45 ДКП, 0:10 Кухар, Робить 15, Легкий
Інгредієнти
? 3 х 250g-пакети, лимон розсипчасте печиво
? 100 г (2/3 чашки) порошку заварного крему
? 1л (4 склянки) молока
? 55 г (1/4 склянки) цукрової пудри
? 1 столова ложка дрібно тертої лимонної шкірки
? 1 столова ложка чистого цукру обмерзання
Спосіб
Крок 1 змастіть 3см глибиною, 20 х 30СМ нарізати каструлю. Вирівняти підставу і 2 довгих сторін з папером для випічки, дозволяючи папір для звисання з боків.
Крок 2. покладіть половину печива за основу підготовлену форму.
Крок 3 Помістіть порошок заварного крему і 125 мл (1/2 склянки) молока в каструлю. Збийте до однорідної маси. Влити молоко, що залишилося. Додати цукрової пудри, потім помістіть каструлю на середньому вогні. Варити, постійно помішуючи, протягом 5 хвилин або поки крем почне закипати. Варити, помішуючи, протягом 2 хвилин або до загустіння. Вмішати цедру, потім зняти сковороду з вогню. Покрити поверхню крему поліетиленовою плівкою. Відкладіть протягом 30 хвилин, щоб трохи охолонути.
Крок 4 залити теплим заварним кремом на печиво на сковороді. Зверху ще один шар печива. Помістіть в холодильник на 4 години або поки не встановлено.
Крок 5 пилу на верхній частині шматок з цукровою пудрою. Використовуйте гострий ніж, щоб відрізати скибочку на рівні частини, використовуючи форму печива в якості керівництва. Служити.
Лимон свіжий зріз.
ФРАГМЕНТ ЛУСКАТОГО
4:00 Підготовчого, 12 Порцій, Легко
Інгредієнти
? 250г ПКТ Арнотта Чок пульсації печиво
? 100г вершкового масла, розтопленого, охолодженого
? 2 1/2 чайні ложки порошку желатину
? 500 г вершкового сиру, при кімнатній температурі, нарізаний
? 100г (1/2 склянки) цукрової пудри
? 180г білого шоколаду, розтопленого, охолодженого
? 300мл потовщеною крем
? 26 лікувати-розміру Cadbury пластівці барів
Спосіб
Крок 1 змастіть 16 х 26 см (база виміру) нарізати деко і вислати папером для випічки, дозволяючи папір для звисання довгих сторін.
Крок 2 розбити печиво. Помістіть в кухонний комбайн і до грубо подрібнюють. Додати розтоплене вершкове масло і процес, поки тільки в поєднанні. Перекладіть суміш у підготовлену форму. Використовувати прямий односторонній скла для поширення і натисніть бісквітна суміш міцно на дні каструлі. Помістіть в холодильник на 30 хвилин або до фірми.
Крок 3 Помістіть 2 1/2 столові ложки води в маленькій мисці для мікрохвильовки і посипте желатином. Відкладіть на 2-3 хвилини для розм'якшення. Мікрохвильова піч на високо протягом 20 секунд, або теплою. З допомогою виделки збийте суміш, поки желатин не розчиниться. Відкладіть, щоб охолодити.
Крок 4 Між тим, використовувати електричний загоничів, щоб збити вершковий сир і цукор у великій мисці до однорідної маси. Додати розтоплений шоколад і вершки. Бити, поки тільки в поєднанні, використовуючи лопатку, щоб очистити вниз сторони чаші часом. Бити в суміш желатин, перемішайте.
Крок 5 Залити вершковий сир суміш на основі бісквіта і гладкої поверхні. Помістіть в холодильник на 3 години або поки не встановлено.
Крок 6 акуратно вирізати сніжинки навпіл вздовж і розставити в шаховому порядку на чізкейк. Нарізати скибочками, щоб служити.
Фрагмент лускатого.
БЕЙЛІС ЧАРІВНИЙ ТОРТ
ГОТУЙТЕ 15 ХВИЛИН, ВАРИТИ 40 ХВИЛИН, РОБИТЬ 16 ЛЕГЕНІВ
Інгредієнти
155г ? (?чашки) цукрової пудри
? 4 яйця, при кімнатній температурі, відділяють
? 125г вершкового масла, розтопленого, охолодженого
? 115г (? чашки) простий борошна
? 375 мл (1 ? чашки) молоко, підігріте
? 125 мл (? склянки) лікеру Бейліс
Спосіб
1 Розігрійте духовку до вентилятора-примусовий 180С/160С. Змастіть маслом 20 см квадратну форму для кексу і вислати папером для випічки, що дозволяє звис 2 сторони.
2 резерв 1 ст. л. цукру. Помістіть яєчні жовтки і цукор, що залишився у великій мисці. Використовувати електричний загоничів, щоб збити протягом 2-3 хвилин або до дуже блідий і товстий. Влити олію і збити, щоб об'єднати. Просіяти муку. З загоничів на мінімум, бити в борошно, поки тільки в поєднанні. Поступово бити в молоко і Бейліс.
3 Використовуйте чисту електричний загоничів, щоб збити яєчні білки в мисці до м'яких піків. Додати зарезервоване цукор і збивати, поки фірма піки форми. Використовувати повітряна куля віночком, щоб скласти яєчний білок суміш в суміш з борошном, поки майже змішана (там ще мають бути якісь недоноски яєчного білка). Обережно вилити в підготовлену форму.
4 Випікати протягом 40 хвилин або поки торт знаходиться, але все ще злегка похитується. Відкладіть в каструлі до повного охолодження. Розрізати на квадрати, щоб служити.
Детальніше див. На сайті музею Tate.
Спочатку опубліковано asMost найпопулярніших десертів зробити вдома
Категория: Новости