Бари пластівців і лимонного чіпси! Десертів, щоб спробувати будинку в ці вихідні


Опубликованно 14.07.2020 12:30

Бари пластівців і лимонного чіпси! Десертів, щоб спробувати будинку в ці вихідні

Вони кращі десерти смак.ком.читачі АУ робите вдома.

Перевірте свої рецепти нижче:

ЛИМОН СВІЖИЙ ШМАТОК ТОРТА

4:45 ДКП, 0:10 Кухар, Робить 15, Легкий

Інгредієнти

? 3 х 250g-пакети, лимон розсипчасте печиво

? 100 г (2/3 чашки) порошку заварного крему

? 1л (4 склянки) молока

? 55 г (1/4 склянки) цукрової пудри

? 1 столова ложка дрібно тертої лимонної шкірки

? 1 столова ложка чистого цукру обмерзання

Спосіб

Крок 1 змастіть 3см глибиною, 20 х 30СМ нарізати каструлю. Вирівняти підставу і 2 довгих сторін з папером для випічки, дозволяючи папір для звисання з боків.

Крок 2. покладіть половину печива за основу підготовлену форму.

Крок 3 Помістіть порошок заварного крему і 125 мл (1/2 склянки) молока в каструлю. Збийте до однорідної маси. Влити молоко, що залишилося. Додати цукрової пудри, потім помістіть каструлю на середньому вогні. Варити, постійно помішуючи, протягом 5 хвилин або поки крем почне закипати. Варити, помішуючи, протягом 2 хвилин або до загустіння. Вмішати цедру, потім зняти сковороду з вогню. Покрити поверхню крему поліетиленовою плівкою. Відкладіть протягом 30 хвилин, щоб трохи охолонути.

Крок 4 залити теплим заварним кремом на печиво на сковороді. Зверху ще один шар печива. Помістіть в холодильник на 4 години або поки не встановлено.

Крок 5 пилу на верхній частині шматок з цукровою пудрою. Використовуйте гострий ніж, щоб відрізати скибочку на рівні частини, використовуючи форму печива в якості керівництва. Служити.

Лимон свіжий зріз.

ФРАГМЕНТ ЛУСКАТОГО

4:00 Підготовчого, 12 Порцій, Легко

Інгредієнти

? 250г ПКТ Арнотта Чок пульсації печиво

? 100г вершкового масла, розтопленого, охолодженого

? 2 1/2 чайні ложки порошку желатину

? 500 г вершкового сиру, при кімнатній температурі, нарізаний

? 100г (1/2 склянки) цукрової пудри

? 180г білого шоколаду, розтопленого, охолодженого

? 300мл потовщеною крем

? 26 лікувати-розміру Cadbury пластівці барів

Спосіб

Крок 1 змастіть 16 х 26 см (база виміру) нарізати деко і вислати папером для випічки, дозволяючи папір для звисання довгих сторін.

Крок 2 розбити печиво. Помістіть в кухонний комбайн і до грубо подрібнюють. Додати розтоплене вершкове масло і процес, поки тільки в поєднанні. Перекладіть суміш у підготовлену форму. Використовувати прямий односторонній скла для поширення і натисніть бісквітна суміш міцно на дні каструлі. Помістіть в холодильник на 30 хвилин або до фірми.

Крок 3 Помістіть 2 1/2 столові ложки води в маленькій мисці для мікрохвильовки і посипте желатином. Відкладіть на 2-3 хвилини для розм'якшення. Мікрохвильова піч на високо протягом 20 секунд, або теплою. З допомогою виделки збийте суміш, поки желатин не розчиниться. Відкладіть, щоб охолодити.

Крок 4 Між тим, використовувати електричний загоничів, щоб збити вершковий сир і цукор у великій мисці до однорідної маси. Додати розтоплений шоколад і вершки. Бити, поки тільки в поєднанні, використовуючи лопатку, щоб очистити вниз сторони чаші часом. Бити в суміш желатин, перемішайте.

Крок 5 Залити вершковий сир суміш на основі бісквіта і гладкої поверхні. Помістіть в холодильник на 3 години або поки не встановлено.

Крок 6 акуратно вирізати сніжинки навпіл вздовж і розставити в шаховому порядку на чізкейк. Нарізати скибочками, щоб служити.

Фрагмент лускатого.

БЕЙЛІС ЧАРІВНИЙ ТОРТ

ГОТУЙТЕ 15 ХВИЛИН, ВАРИТИ 40 ХВИЛИН, РОБИТЬ 16 ЛЕГЕНІВ

Інгредієнти

155г ? (?чашки) цукрової пудри

? 4 яйця, при кімнатній температурі, відділяють

? 125г вершкового масла, розтопленого, охолодженого

? 115г (? чашки) простий борошна

? 375 мл (1 ? чашки) молоко, підігріте

? 125 мл (? склянки) лікеру Бейліс

Спосіб

1 Розігрійте духовку до вентилятора-примусовий 180С/160С. Змастіть маслом 20 см квадратну форму для кексу і вислати папером для випічки, що дозволяє звис 2 сторони.

2 резерв 1 ст. л. цукру. Помістіть яєчні жовтки і цукор, що залишився у великій мисці. Використовувати електричний загоничів, щоб збити протягом 2-3 хвилин або до дуже блідий і товстий. Влити олію і збити, щоб об'єднати. Просіяти муку. З загоничів на мінімум, бити в борошно, поки тільки в поєднанні. Поступово бити в молоко і Бейліс.

3 Використовуйте чисту електричний загоничів, щоб збити яєчні білки в мисці до м'яких піків. Додати зарезервоване цукор і збивати, поки фірма піки форми. Використовувати повітряна куля віночком, щоб скласти яєчний білок суміш в суміш з борошном, поки майже змішана (там ще мають бути якісь недоноски яєчного білка). Обережно вилити в підготовлену форму.

4 Випікати протягом 40 хвилин або поки торт знаходиться, але все ще злегка похитується. Відкладіть в каструлі до повного охолодження. Розрізати на квадрати, щоб служити.

Детальніше див. На сайті музею Tate.

Спочатку опубліковано asMost найпопулярніших десертів зробити вдома



Категория: Новости