Смачні. запускає журнал використовувати його подкаст для австралійських домогосподарств менше харчових відходів
Опубликованно 17.07.2020 14:00
Якщо харчові відходи були країною, він був би третьої за величиною в світі джерело викидів парникових газів. Вона займає близько 25 років салат-латук розкласти в смітник. Харчові відходи витрат австралійської економіки оцінюється в 20 мільярдів доларів на рік, ще стільки австралійців голодувати.
Ці статистичні дані є лише однією з причин, що ведуть преміум корм марки смачні. у четвер запускає свій серпневий випуск повністю присвячений Нуль відходів, і супроводжуючий серію подкастів під назвою використовувати його. Організовано смачне. директор харчового Фібі деревини, кожен епізод буде включати спеціальний гість і наповнитися поради, ідеї та рішення, які допоможуть вам зробити більшу частину кожного продуктового магазину.
смачні. новий подкаст використовувати його буде вести директор харчового журналу, Фібі деревини. Фото: Додається
"Мінімальної відходів способу життя завжди була важлива для мене", - говорить Вуд. “Я виросла в Блакитних горах і моїй родині завжди робили з використанням сезонних інгредієнтів, часто вирощується в нашому дворі, розлив та консервування-небудь не могли додзвонитися, коли він був свіжий. Я так схвильований, щоб допомогти людям привнести цю практику у власних будинках, так що ми всі можемо працювати в напрямку більш сталого майбутнього".
Епізод в четвер бачить смачні. головний редактор Метт Престон розмотувати численні розумні хакі для обробки брокколі і фетою. Його фета пармезан дегустується в епізоді, і ви можете завантажити його зараз, щоб почути його вердикт.
Престон вважає, що зараз ідеальний час, щоб ще більше підкреслити розмова навколо відходів, що свідчить про тенденції, викликаних пандемією ізоляції. "Ви дізнаєтеся, як дим, щоб зробити салямі, бродити", - говорить він. "Все, що ми робимо зараз переоткрывают ці традиційні навички і відзначати їх: приготування закваски, приготування квашеної капусти".
В наступному подкасті, колишній шеф-кухар айсберги Монті Koludrovic обговорять, як скоротити відходи насправді може принести велике задоволення на кухню. "Коли ви хочете мінімізувати відходи, ви повинні викинути книгу правил", - говорить він. "Не багато рецепти вже написані або опубліковані тільки що сталося, щоб мати те, що у вас є у вашому холодильнику в середу ввечері, так що ти повинен просто грати."
Епізод в четвер бачить смачні. головний редактор Метт Престон розмотувати численні розумні хакі для обробки брокколі і фетою. Фото: Ніколь Клірі
Це також час, щоб отримати за виробників нашої країни, які так сильно постраждали від стихійних лих, пожежі, повені і посухи, і тепер глобальна пандемія.
Подкаст оцінки Магдалена Троянді – через відео від Байрон-Бей з її шеф-кухарем партнер Даррен Робертсон, трьох блакитних качок – має пристрасть до покупку на місці. "Дещо про водінні через пагорби щодня", - говорить вона. “Ви збираєтеся самі фермери, щоб забрати продукти. Іноді, коли я дивлюся на тарілку, чи то в ресторані чи вдома, я можу чесно дивитися на кожну річ і знати в обличчя за це."
Наближається їжі та приготування їжі через призму сезонності і скорочення відходів є екологічно чистою та здоровою для вашого бюджету – і це, де використовувати його приходить.
Підписатися через додаток Подкасти або Spotify, або відвідати смачний.ком.ас/подкаст для отримання додаткової інформації
Спочатку опубліковано тривожна проблема asAustralia харчових відходів
Категория: Новости