Продаж картоплі парити як австралійці потрапили в кухні
Опубликованно 02.08.2020 21:10
Раніше коханого на його універсальність, сильно недооцінюють анти-карбюратор бригади, скромний картопля робить прострочений повернення.
З усіх овочів, картопля найбільше зростання за обсягом на 12 тижні, що закінчився 14 червня, за даними дослідження Nielsen, в якому також зустрічаються у продажу картоплі за той же період збільшилося більш ніж на 13 відсотків. Між тим в інтернеті пошук на картоплю, картоплю пече і супи в Австралії номер один кулінарний сайт, смак.ком.АУ до 10 відсотків у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.
Це позитивна тенденція, каже Джемма О Хенлон, акредитований практикуючий дієтолог Хорт інновацій, який сказав, що більшість людей недооцінюють користь для здоров'я цього універсального овоча.
"Ми бачимо, що люди повертаються до традиційних уподобання, комфорт продукти, які вони люблять і вони відчувають себе добре," пані О Хенлон сказав. "Є ностальгія фактором, але і фактором, поживних речовин, тому що картопля дійсно зробити їх відчувати себе краще."
Ці смачні бульби багаті калієм і вітамінами групи в, які можуть дати вам поштовх і боротися з втомою. Просто під шкіру, що є багатим джерелом антиоксидантів, які захищають клітини і, кольорову картоплю, як королівський синій або рожевий зафарбувати сорти мають специфічні антиоксиданти, які, як було показано, щоб знизити кров'яний тиск.
Джемма О Хенлон, з її домашніми картопляними чіпсами, рада тому, що ми їмо ще картоплю, так як їх поживні речовини натуральні засоби для підняття настрою. Фото: Джей-Таун
Далеко від відгодівлі і нездорової, всього вуглеводів-Ладена варіантів картоплю, правильно приготований, а не у фритюрі, або сильно оброблені – можуть реально допомогти вам втратити вагу.
"Картопля більш поживними, ніж макарони або рис, щоб вони заповнити вас вгору для більше," Міс О Хенлон сказав. Додав до того, що кілограм картоплі буде менше, ніж ціна кави, вони є ідеальним способом, щоб нагодувати голодні сім'ї.
Вони також є універсальними, так як вони можуть бути смажені, протерті, зварені у воді або додають в супи, тушковані страви і пече й тому, що їх смак досить м'який, що вони можуть взяти на сильні запахи.
Ще одна перевага полягає в тому, що вони корисні для здоров'я кишечника. Якщо ви варите картопляний, а потім охолодити її вниз вона буде розвиватися стійкий крохмаль, який допомагає живити хороших бактерій в кишечнику і значно знижує його глікемічний індекс, який означає, що вони поглинаються більш повільно в кровотік.
“Весь міф навколо не їсте вуглеводів абсолютно неправильно. Наші мізки покладатися на вуглеводи, щоб функціонувати", - сказала вона.
"Це здорово, вони повернулися в меню, вони ситні, добре для планети з перспективою стійкості і всю картоплю ми їмо в Австралії вирощуються в Австралії – не імпорт!"
Категория: Новости