Китайський ресторан приносить вибачення після змушуючи відвідувачів, щоб зважитися


Опубликованно 17.08.2020 03:50

Китайський ресторан приносить вибачення після змушуючи відвідувачів, щоб зважитися

Дві шкали, розміщені біля входу в ресторан яловичини, в місті Чанша.

В залежності від замовника статури, різні продукти і розміри порцій рекомендується.

Ця політика була введена після того, як була запущена загальнонаціональна кампанія по боротьбі з харчовими відходами.

По темі: Китай грає м'язами США

Клієнти попросили зважити себе в цьому ресторані, щоб спонукати їх не надто багато порядку.

Після зважування, Дайнерс були потім попросили ввести свої мірки в додаток, щоб запропонувати відповідні пункти меню.

Плакати з написами: "бути бережливим і старанним, заохочувати порожні тарілки", і операція "порожня тарілка", були притиснуті вгору навколо ресторану.

Хештегі про ресторан переглянули понад 300 мільйонів разів на Вейбо соціальна платформа, що викликало вибачення від ресторану.

“Наші наміри були виступати зупинки відходами та замовлення їжі в здорову сторону. Ми ніколи не примушують своїх клієнтів, щоб зважити себе," в ресторані сказав, вибачення розміщені в інтернеті.

По темі: вірус поширюється в Китай з заморожені курячі крильця

По темі: слідкуйте за нашими відео коронавірус оновлення тут

Співробітник встановлює знаки заохочення людей, щоб не витрачати їжу в ресторані в Ханьданя у північній китайській провінції Хебей на 13 серпня 2020 року. Зображення: вул. / ГВП

Мова йде, як голова КНР Сі Цзіньпін минулого тижня стартувала акція "чиста тарілка" в цілях усунення Китаю харчових відходів, які були яскраво висвітили пандемії коронавіруса.

Китайські споживачі витрачається приблизно від 17 до 18 млн. тонн продовольства в 2015 році, в кількості, достатній, щоб прогодувати від 30 до 50 мільйонів людей щороку, за даними того ж доповіді.

Це число, як очікується, погіршиться в останні місяці, з настанням COVID-19 пандемії, а також великі повені на півдні Китаю, який залишив тисячі фермерських господарств розорилися.

Голова КНР Сі Цзіньпін почав кампанію зі скорочення харчових відходів в Китаї. Фото: Тет Аунг / ГВП

З моменту запуску чисту тарілку кампанії державне телебачення критикували livestreamers які знімали самі себе вживання великої кількості їжі.

Ухань Асоціації підприємств громадського харчування рекомендується для ресторанів в місті, щоб обмежити кількість страв, які подаються гостям.

Тому в рамках цієї системи, що одержала назву "Н-1", група з 10 чоловік може тільки того, дев'яти страв.



Категория: Новости